Hal9000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Η ιστοσελίδα Android Police, κατάφερε να έχει πρόσβαση σε εικόνες από την επόμενη έκδοση της εφαρμογής Hangouts για την πλατφόρμα του Android.Η νέα έκδοση φέρνει όπως φαίνεται την πολυπόθητη υποστήριξη SMS, με την προσπάθεια της Google να συνεχίζεται με μοναδικό σκοπό να ενοποιήσει όλες τις διαφορετικές υπηρεσίες φωνής και ανταλλαγής μηνυμάτων κάτω από μία μόνο εφαρμογή. Στην πρώτη εικόνα από αυτές που δημοσιεύει το Android Police βλέπουμε τη ρύθμιση ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης της υποστήριξης SMS αλλά και τη δυνατότητα να λαμβάνουμε αναφορές παράδοσης για τα SMS που στέλνουμε. Ακόμα φαίνεται ότι υποστηρίζεται κανονικά η αποστολή MMS μηνυμάτων. Πριν παρουσιαστεί η εφαρμογή Hangouts, η Google διέθετε τέσσερις εφαρμογές μηνυμάτων όπως το Google Talk, το G+ Messenger, την κλασσική SMS εφαρμογή και το Google Voice. Μόλις ενσωματωθούν και τα SMS στην εφαρμογή του Hangouts, ο χρήστης θα έχει στη διάθεση του μόλις μια επιπλέον εφαρμογή, αυτή του Google Voice. Site: Android Police
fitifititis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Κρίμα που δεν χρησιμοποιεί κανείς άλλος το Hangouts να το χρησιμοποιήσω και εγώ...
Nix Pixel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραία κίνηση. Ευελπιστώ να κάνουν και οι άλλες πλατφόρμες το ίδιο (αν δεν το κάνουν ήδη). Η Microsoft έχει το skype, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να στείλει sms χωρίς premium λογαριασμό και κατευθείαν από λογαριασμό κινητού. Για την Apple, δεν ξέρω. Δεν είχα ποτέ κινητό της (ξέρω, δεν είμαι cool, αλλά τι να κάνουμε... δεν μπορούμε να είμαστε όλοι), οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω. Πάντως, το σκέτο app για τα sms δε νομίζω να εξαφανιστεί, μιας και στο hangouts μπαίνει απλά σαν επιλογή.
liakos356 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 κάτι σαν το imessages δηλαδή? Αν ο άλλος έχει android συσκευή και δεδομένα, λαμβάνει τσάμπα μήνυμα, αλλιώς sms. Στο iphone είναι πολύ καλή υλοποίηση, και φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα είναι και στο hangouts. 1
fylatos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 το facebook messenger έχει ήδη αυτή την επιλογή.
ioannouandrew Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Κάπου διάβασα ότι η αποστολή sms θα είναι δωρεάν. Παίζει κάτι τέτοιο?
takjar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέχρι να βάλουν αυτόματη μετατροπή των ελληνικών χαρακτήρων σε κεφαλαία κλπ, εγώ θα χρησιμοποιώ το Handcent (που έχει και λειτουργία "δωρεάν" αποστολή τύπου what's up, hangouts, viber κλπ), για την αποφυγή πολλαπλών μηνυμάτων χωρίς λόγο θα το αποφύγω για sms.Παρότι που το χρησιμοποιώ συνέχεια με 3-4 άτομα. Κρίμα που δεν χρησιμοποιεί κανείς άλλος το Hangouts να το χρησιμοποιήσω και εγώ... Εάν καταφέρει η google να υλοποιήσει τα sms μέσα στο Hangouts, τότε ξαφνικά όσοι έχουν Android θα έχουν και Hangouts (μιας και θα γίνει η default εφαρμογή για sms) και μιας και έτσι κι αλλιώς σε αναγκάζει να έχεις gmail account όταν προτοσετάρεις την συσκευή Android, θα σε συνδέσει κατευθείαν στο Hangouts. Οπότε εξάφνου, όλοι με καινούργιο Android θα χρησιμοποιούνε το Hangouts θέλουν δε θέλουν. Και σιγά σιγά θα προωθηθεί να το χρησιμοποιούνε όλοι ακόμα και αυτοί με παλιά Android θα την βάλουν σαν εφαρμογή για sms. (κινητά μετά το Nexus S, καθώς στο Nexus S σέρνεται η εφαρμογή)Η λογική είναι ότι όταν κάτι γίνεται ο κανόνας, εξάφνου θα την χρησιμοποιούνε όλοι, πόσο μάλλον όταν συνηδητοποιήσουν πόσα θετικά έχει. (βλέπε βιντεοκλήσεις, δωρεάν mms, δωρεάν sms μέσω δικτύου κλπ).Άσε που το what's up και το Viber θα πέσουν έξω. Μιας και το Hangouts, εάν θυμάμαι καλά πια υπάρχει και σε IOS.
codeout Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 το Hangout ειναι πλεον κομματι του συστιματος σε ολα τα Android Smartphone Πολύ ωραία κίνηση. Ευελπιστώ να κάνουν και οι άλλες πλατφόρμες το ίδιο (αν δεν το κάνουν ήδη). Η Microsoft έχει το skype, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να στείλει sms χωρίς premium λογαριασμό και κατευθείαν από λογαριασμό κινητού. Για την Apple, δεν ξέρω. Δεν είχα ποτέ κινητό της (ξέρω, δεν είμαι cool, αλλά τι να κάνουμε... δεν μπορούμε να είμαστε όλοι), οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω. Πάντως, το σκέτο app για τα sms δε νομίζω να εξαφανιστεί, μιας και στο hangouts μπαίνει απλά σαν επιλογή.
kallair Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί να εξηγήσει κάποιος με απλά κατανοητά λόγια τι ακριβως εννοει αποστολή sms; θα στέλνω sms σε κάποιον ακόμα και αν δεν έχω τον αριθμό του παρα μόνο ειναι επαφή στο gmail μου; Δεν εχω καταλάβει καθόλου πως λειτουργεί το hangouts...
takjar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Βασικά κανείς δεν ξέρει ακόμα. Βγήκαν απλώς και είπαν ότι στο επόμενο android θα είναι default εφαρμογή sms το Hangouts.|Δηλαδή όπως έχεις το κινητό σου με την sim σου. Θα χρησιμοποιείς το Hangouts για να στείλεις και λάβεις sms. Δεν ξέρουμε εάν θα γίνονται sync στο gmail, εάν θα μπορείς να έχεις πολλαπλούς αριθμούς όταν στέλνεις sms. Κάτι το οποίο άκουσα σε ένα podcast είναι ότι πια εάν θες να χρησιμοποιήσεις άλλη εφαρμογή για τα sms, θα αναλαμβάνει αυτή πλήρως την ιδιότητα των sms, δεν θα έχεις 2 εφαρμογές sms (Hangouts και Handcent) και επιπλέον δεν θα έχεις 2 notifications στην μπάρα και ούτε θα χρειάζεται να απενεργοποιήσεις τα notifications από την μία εφαρμογή για να φαίνεται μόνο από την άλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα