Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Μετα απο 8 χρονια τα logitech ηχεια μου απεβιωσαν! Θα ηθελα τα φωτα σας πανω στο θεμα αγορας ηχειων.Καρτα ηχου δεν εχω .Χρησιμοποιω της μητρικης.(asus p6t deluxe v2) απο την οποια δεν μπορω να πω οτι ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο αποδοση ηχου η οπως αλλιως λεγεται. διαθετω ενα budget μεχρι 80ευρω.ακoυω της αποψεις σας...ξεχασα να πω οτι θα προτιμουσα 2.1. τα μονα που εχω δει και μου φαινονται καλα ειναι τα 

Edifier C2XD

αλλα ξεφευγουν λιγο απο το budget

Δημοσ.

χμμμ  καθολου ασχημα και απ`οτι βλεπω πολυ καλα σχολια!!!!

τα ειδα στο youtube. απο μπασα καλα παει... αλλα γενικα απο ποιοτητα?

Δημοσ.

Τα ηχεια ειναι πολυ καλα. Τα εχω 3 χρονια και ειναι  καλα πιστευω για τα λεφτα τους. Τα προτεινω.

• Like 1
Δημοσ.

εχει τυχει κανενας να δοκιμασει αυτα τα ηχεια στον υπολογιστη του? http://www.echosynthesis.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=vmj_estore.tpl&product_id=729&category_id=75&option=com_virtuemart&Itemid=1.

και αλλη μια ερωτηση. αν μπορω να χρησιμοποιησω μονο το woofer απο τα logitech x530.

Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει τα Klipsch και μπορώ να πω ότι είναι ό,τι  καλύτερο έχω δοκιμάσει σε pc speakers.Και έχω δοκιμάσει πολλά logitech,trust και creative. Όσο για το woofer θα σε γελάσω.Ναι μεν γίνεται να το χρησιμοποιησεις αλλά τα περισσότερα ηχεία Pc έχουν μόνο ένα output αν και είναι 2.0

• Like 1
Δημοσ.

μπορεις να μου εξηγησεις τι σημαινει αυτο το output? δηλαδη θα δουλευουν μονο τα 2? πρεπει να εχουν πολυ καλη ποιοτητα οσο μπορω να ακουσω απο το youtube

Δημοσ.

Εγω να πεταχτω απο το πουθενα και να πω οτι αυτα τα λοτζιτεκ τα εχει ο αδερφος μου 2,5 χρονια. Το αριστερο δεν παιζει. Το ηχειο λειτουργεί αλλα ο ενισχυτης δεν δινει ηχο. Επισης αυτο γινεται σε οποιο ινπουτ συνδεθει μια συσκευη. Επισης ο διακοπτης εντασης ειναι απαράδεκτος ανεβαζει πολυ αποτομα την ενταση και ολο χρουτσ χρουτσ. Δεν διορθωθηκε με σπρευ επαφων. Και 75€. Ενω εγω πηρα κατι ΤΕΑC 40€ παλι 40βατ και πιο δυνατα ειναι βεβαια δεν εχουν τοσο καλο μπασο αλλα 6 χρονια μονο ενα minijack εχω αλλαξει. Και οχι δεν ειμαι η TEAC η αλλη ανταγωνιστρια της λοτζιτεκ απλα λεω την προσωπικη μου εμπειρια καθως για τον κουμπαρα του 13 χρονου αδερφου μου δεν ειναι ψηλα 75€ πεταμενα!

Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App. Χρησιμοποιώ Swype οπότε τυχόν λάθος λέξεις στα post μου παρακαλώ να συγχωρεθούν!

Δημοσ.

Τα έχω κι εγώ και έχω να πω πως πέρα από μπάσο,δεν προσφέρουν ποιότητα.Κοίταξε αλλού.

Η αδερφή μου έχει τα 520,που είναι 2.0 και είναι πολύ καλύτερα.

Δημοσ.

@MauMaus. Το προβλημα εγινε μετα τα 2 χρονια βεβαια ο διακοπτης παντα χαλια ηταν. Και ο αδερφος μου παροτι μικρος τα προσεχε πολυ. Ουτε βολτες τα πηγαινε απο εδω και απο κει ουτε να πεσουν ποτε η να τραβηχτουν καλωδια και τετοια. 2,5 χρονια μονο οταν βαψαμε το σπιτι κουνθηκαν!

Δημοσ.

SigmaDelta

συγνωμη αλλα σε αυτα τα λεφτα κ για ηχεια υπολογιστη περα απο μπασσο οπως λες τι ποιοτητα να περιμενεις να σου προσφερουν?

me3ikan

δεν αντιλεγω , εμενα παντως ο διακοπτης ειναι μια χαρα δεν κανει το παραμικρο χρουτσ χρουτσ οπως λες , τα δοκιμασα πριν τα παρω αν το εκανε δε θα τα αγοραζα οντως ειναι πολυ ενοχλητικο  ..

σε αυτα τα λεφτα μη περιμενε θαυματα ..

Δημοσ.

Αυτο που λεω εγω ειναι οτι δεν αξιζουν τοσα πολλα λεφτα για τετοιου ειδους ηχεια. Ενας σχετικα φθηνος ενισχυτης και 2 ηχεια ειναι μεν ακριβοτερα αλλα πολυ καλυτερα. π.χ. τιποτα KODA εινα και οικονομικα και μια χαρα μηχανηματα. Και αν παλι θες οπωσσηποτε τετοιου ειδους ηχεια υπαρχουν και οικονομικοτερα απο το logitech!

Δημοσ.

@MauMaus: Προφανώς τα συγκρίνω με άλλα ηχεία υπολογιστή,γι αυτό άλλωστε κι αναφέρω τα z520 που σε παραπλήσια χρήματα,βγάζουν πιο σωστό ήχο.Αλοίμονο αν με 60€ περίμενα κάτι παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...