Maryli Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Kαλησπέρα, ο αδερφός μου έχει ένα Χperia sole. Η απορία μου είναι η εξής: κάθε φορά που βάζει το κινητό να φορτίσει το κινητό του που το έχει βάλει να κλειδώνει με μοτίβο δεν ξεκλειδώνει γιατί όταν το χει στο φορτιστή δεν τον αφήνει να ολοκληρώσει το μοτίβο. Είναι φυσιολογικό αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas26 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 είναι πρόβλημα του φορτιστη (κινεζικος); το όποιο επηρεάζει την οθόνη αφής για αυτό του το κανει. Δοκίμασε και με άλλο φορτιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maryli Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 όχι είναι ο αυθεντικός του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokopipiss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Λογικά θα ναι κάποιο bug... Το έχεις googlarei να δεις αν το παθαίνουν κι άλλοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maryli Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ψάχνω στο google και δεν βρίσκω κάτι ίδιο! Το έχει επίσης δοκιμάσει και σε άλλους τρεις φορτιστές και πάλι το ίδιο οπότε δν φταίει αυτό! Aν είναι bug τι μπορώ να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panaggiotis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 πολλες φορες φταιει το λογισμικο, πχ εγω εχω ενα htc sensation, το οποιο με το official λογισμικο ειχε το ιδιο προβλημα (η οθονη ανταποκρινονταν χαλια οταν φορτιζε) μολις περασα ομως μια custom rom το θεμα λυθηκε, εαν εχεις την δυνατοτητα, δοκιμασε custom rom... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Καλά, δεν χρειάζεται να φτάσει ως την custom rom (την οποία προτείνω για το Sole). Μπορεί να πάρει τηλέφωνο στη Sony να ρωτήσει ή πχ στην ελληνική σελίδα της στο fb. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα