Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ειμαι προβληματισμενος γιατι ο πατερας μου θελει εναν υπολογιστη; ταμπλετ; λαπτοπ; για το σαλονι. Οτι διαλεξουμε τελικα θελει να το συνδεει με την τηλεοραση μεσω hdmi (δεν ξερω γιατι απλα θελει), να συνδεεται με τον ενισχυτη και να παιζει μουσικη και μεσω του wi-fi ή καλωδιου να μπαινει στο ιντερνετ, να κατεβαζει μουσικη και να διαχειριζεται αρχεια. Του εχει κολλησει η ιδεα οτι θελει να "διαχειριζεται αρχεια" οπως μουσικη, φωτογραφιες κλπ. Θελει να παρει κατι συντομα. Το τρεναρω σχεδον ενα χρονο αλλα τωρα ηρθαν και καποια λεφτα οποτε ποιος τον κραταει. Κανει καλο και στην δικια του ψυχολογια μιας και εγω θα τα υποστω ολα.

-Υπολογιστης χωραει να μπει στην συνθεση, γενικα ειναι καλη λυση αλλα νομιζω οτι θα παει απατο οπως πηγε και το ps3 μιας και ειναι κοινοχρηστος χωρος και ολο και καποιος θελει να δει τηλεοραση.

-Θελει ταμπλετ αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να διαχειριζεται αρχεια, να το συνδεει στην τηλεοραση μιας και λογικα θα ειναι android (μακρυα απο apple). Ειμαι κατα του κανονικου ταμπλετ μιας και δεν ξερω κατα ποσο θα τα καταφερει

-Αυτο που μου αρεσει μεχρι τωρα ειναι το surface της microsoft. Εχει windows 8 RT (Δεν ξερω τι ειναι το rt), ειναι πιο κοντα σε αυτο που χρησιμοποιει τοσα χρονια, εχει οθονη αφης και αποσπωμενο πληκτρολογιο οποτε ειναι σαν 2-1 ταμπλετ λαπτοπ. Διαβαζω ομως αρκετα αρνητικα σχολια για το λειτουργικο

Το budget φανταζομαι οτι ειναι 500-600 ευρω.

Ελπιζω οτι συντομα θα ερθει το netflix στην Ελλαδα ειδικα μετα την αφιξη του spotify και του napster. Οποτε και να παρουμε αν ειναι δυνατο να κανει stream το netflix στην τηλεοραση θα ειμαστε οκ. Η τηλεοραση ειναι Link.png Site: αυτη

Ολες οι προτασεις ειναι ευπροσδεκτες και ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

μια χαρα τα σκεφτεται ο πατερας σου ! αφου χωραει φτιαξε ενα πολυ καλο pc με λιγα λεφτα να παιζει τα παντα μουσικες , εργα  , συνδεση με ενισχυτη κ μη σκεφτεσαι ουτε λαπτοπ κ ταμπλετες ουτε για αστειο ..

Δημοσ.

εγω θα σου ελεγα λαπτοπ,τουλαχιστον θα γλυτωσεις την πολυ "ενοχληση" του ταμπλετ(γιατι ειναι δυσκολο να του εξηγησεις οτι χρειαζεται ανταπτορας για μπει σκληρος δισκος ΑΝ μπαινει και οτι δεν υπαρχει το drag n drop αρχειων κλπ κλπ στα ταμπλετ)

Δημοσ.

μια χαρα τα σκεφτεται ο πατερας σου ! αφου χωραει φτιαξε ενα πολυ καλο pc με λιγα λεφτα να παιζει τα παντα μουσικες , εργα  , συνδεση με ενισχυτη κ μη σκεφτεσαι ουτε λαπτοπ κ ταμπλετες ουτε για αστειο ..

Ταινιες βλεπουμε ηδη εκει μεσω ενος media center της e-great. Συνδεω πανω εναν σκληρο και ειναι οκ. Ενα pc εκει μου κακοφαινεται γιατι οπως ειπα ειναι κοινοχρηστος χωρος και δεν μπορεις να κανεις οτιδηποτε με την ησυχια σου.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συσκευη,κανει ολα αυτα που θες για πλακα κ σου μενουν κ 300ε στην τσεπη

http://www.skroutz.gr/s/3330226/Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5110-16GB.html

K εγω ειμαι κατα των ταμπλετ αλλα το συγκεκριμενο ειναι αλλο πραγμα

εγω θα σου ελεγα λαπτοπ,τουλαχιστον θα γλυτωσεις την πολυ "ενοχληση" του ταμπλετ(γιατι ειναι δυσκολο να του εξηγησεις οτι χρειαζεται ανταπτορας για μπει σκληρος δισκος ΑΝ μπαινει και οτι δεν υπαρχει το drag n drop αρχειων κλπ κλπ στα ταμπλετ)

Ακριβως αυτο ειναι το προβλημα με τα ταμπλετ. Δουλευουν σε τελειως αλλη λογικη και θα μου βγαλει τα αντερα μεχρι να το μαθει, αν το μαθει ποτε. Δεν ξερω και πως δουλευουν, ποια ειναι τα κολπα τους μιας και δεν εχω.

Οσο το σκεφτομαι τοσο προβληματιζομαι. Η ιδεα να του πω να παρει ενα nexus 7 με 180 ευρω να εχει να παιζει και να φτιαξει και ενα καλυτερο pc εκτος σαλονιου μου φαινεται καλη αλλα...

Δημοσ.

ολα αυτα που ζητας δυσκολο να τα βρεις σε μια συσκευη,πρεπει να κανεις καποια παραχωρηση.Εγω ας πουμε που λατρευω μηχανηματα ''all in one'' σαν αυτο που ζητας εχω ενα nettop της ashrock που το πηγαινοφερνω μεταξυ δωματιου κ σαλονιου συνεχως κ ειναι αστερατο.Δεν με ενοχλει ομως τοσο η μεταφορα,εσυ θες κατι σταθερο που αν καταλαβα καλα δεν θες να το κινεις απ την βαση του.

Γι αυτα που ζητας η καλυτερη λυση ειναι η tablet που να χειριζεται τα παντα απο τυπους αρχειων(samsung)  ή ενα λαπτοπ-netbook χαμηλου κοστους μεχρι 14 ιντσες για να βολευει σε φορητοτητα με καποια εκδοση ubuntu ισως μεσα.

Για μενα δεν αξιζει να στησεις καινουργιο μηχανημα για να βλεπεις ταινιες κ ν ακους μουσικη,τζαμπα λεφτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...