Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί θα χρειαστεί να αλλάξω τροφοδοτικό αφού θα φτάνει το ρεύμα για την 7870. Αναφέρω την 7870 γιατί ξέρω από benchmarks ότι τα total war games θα τα παίζει σε ultra/very high settings για smooth εμφάνιση. Εγώ νόμιζα μόνο μια 8άρα RAM χρειάζομαι ακόμα για να κλείσω.

Δημοσ.

Οχι δεν αξιζει γιατι στα λεφτα της υπαρχει η http://www.skroutz.gr/s/3569485/Asus-GeForce-GTX760-2GB-DirectCU-II-OC.html. Επισης τι τροφοδοτικο εχεις και απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα που εχεις?

Επειδή με έψησες τώρα, ΜΟΒΟ +CPU έχουν 1155 socket, δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει nvidia, θα χει κανα πρόβλημα με 1152 cuda core της κάρτας? Κι'απότι είδα καταναλώνει 225 watt, με τα 600 του psu δε νομιζω να εχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Στα λεφτα αυτα πας για την 760 πχ 

http://www.skroutz.gr/s/3569485/Asus-GeForce-GTX760-2GB-DirectCU-II-OC.html. Αρκετα καλη για τα λεφτα της.

Ναι το ξέρω ότι είναι πιο δυνατή από την 7870, εγώ αλλο θελω να σε ρωτησω. Ότι δε θα χει προβλημα με τη μητρικη (γιατί δεν είμαι εξοικειωμένος με τα cuda core της nvidia) και με τις διαστάσεις μεσα στη case.

Δημοσ.

Τα cuda cores της κάρτας τι σχέση έχουν με τη μητρική; Η 760 δεν καταναλώνει τόσο...

Δες στα χαρακτηριστικά του κουτιού σου μέχρι τι μήκους κάρτες παίρνει.

Δημοσ.

Τα cuda cores της κάρτας τι σχέση έχουν με τη μητρική; Η 760 δεν καταναλώνει τόσο...

Δες στα χαρακτηριστικά του κουτιού σου μέχρι τι μήκους κάρτες παίρνει.

Λεω τα cuda cores γιατι ποτε δε χρησιμοποιουσα nvidia vga. 49.5 x 19.7 x 42.9 cm είναι. τις διαστάσεις τις gtx τις είχε σε ιντσες (με εναν προχειρο υπολογισμο στο google 21,8x12,7x3,8)

Power Consumption

up to 225W1 additional 8 pin PCIe power required λέει μέσα για τη gtx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...