H1llzFr4D Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Έχω το κουτί της υπογραφής μου, αναλυτικά είναι τα παρακάτω κομμάτια: CPU: Intel Core 2 Quad Q8400 @2.66 M/B: ASRock G41M-S (mATX) GPU: Nvidia Geforce 9600GT RAM:Kingston 1x2GB ValueRam DDR2 800MHz HDD: Samsung 500GB PSU: 550W Το παραπάνω pc είχε δοθεί στην φαμίλια μου έτοιμο πριν αρκετά χρόνια, και αποφάσισα να το φέρω κάπως στα σημερινά δεδομένα. Έχει αποδειχθεί σκυλί τόσα χρόνια, μιας και έχει βγάλει ελάχιστα προβλήματα, ενώ παίζει σχεδόν ό,τι έχει κυκλοφορήσει στα low με τα ανάλογα tweaks (εκτός από τίτλους όπως τα τελευταία crysis, τα οποία δεν τρέχουν καν λόγω dx11). Για την αναβάθμιση που θέλω δεν υπάρχει budget με την αυστηρή έννοια, αλλά είναι απαραίτητο οι αλλαγές να γίνουν σε βάθος χρόνου και στο ενδιάμεσο να υπάρχει ο υπολογιστής, γιαυτό και έχω προς το παρόν αποκλείσει την αλλαγή της μητρικής (μιας και, αν την αλλάξω, θα πρέπει να αλλάξω mobo/cpu/cooler/ram κλπ που σημαίνει πολλά λεφτά μαζεμένα). Τροφοδοτικό είναι στα υπόψιν μου, μιας και τώρα είναι ένα powersonic που είναι θαύμα που έχει αντέξει τόσα χρόνια και δεν έχει βγάλει σπίθες ακόμα. Επίσης σκέφτηκα να αλλάξω gpu, αλλά δεν μπορώ να καταλήξω ποιά αξίζει με το εν λόγω σύστημα. Κλίνω προς κάποια gtx5xx ή 6xx (ίσως την 550ti από gigabyte) αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. (η μητρική έχει μόνο pci x16 1.0). Την ram μπορώ να την κάνω 4gb, μιας και βρήκα το ακριβές μοντέλο στο skroutz me 30euro τα 2 gb. Γενικά τί θα μου προτείνατε; Ο τελικός στόχος είναι να φτιάξω ένα συστηματάκι βολικό για το σπίτι (θα πάρω ένα minitower για να το βάλω), που θα παίζει και games σε 1680x1050 (ίσως και 1080p ) με τα γραφικά έστω και στα low-med χωρίς να κολλάει και να λέω 15 πάτερημών για να περάσει τα 20fps. Είμαι λάτρης των παλιών παιχνιδιών ('00), οπότε δεν με πολυενδιαφέρει αν θα παίζει bf4 στα 1080p ή κάτι τέτοιο. Συγγνώμες για την έκταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα