Liakos10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα, εχω καποιο προβλημα στον υπολογιστη της δουλειας μου. ειναι ενας μικρος με touch οθονη, ιντελ ατομ, 1 gb ram,με 15αρη σκληρο(ναι 15gb δεν ξεχναω καποιο μηδενικο ), win xp. αρχικα ολα ηταν καλα, καποια στιγμη χρειαστηκε να κανουμε κατι εργασιες στο μαγαζι οποτε εμεινε κλειστος καμια 10αρια μερες. μετα απο αυτην την διακοπη ξεκινησε το προβλημα. αργουν πολυ να φορτωσουν οι σελιδες. κανονικα χρησιμοποιω chrome αλλα δοκιμασα firefox και explorer και κανουν τα ιδια, επισης εκανα re-install τον chrome και δεν αλλαξε κατι. το speedtest μου βγαζει 7.2-7.8. πηρα τηλεφωνο στην hol και μου ειπε οτι δεν βλεπει καποιο προβλημα, εκανα ρεσετ το ρουτερ και scan με antivirus. να αναφερω οτι το ιντερνετ το χρησιμοποιω μονο για surfαρισμα(κυριως σε site με νεα/ενημερωσεις, ουτε καν facebook), δεν κατεβαζω τιποτα. format δεν μπορω να κανω διοτι ο υπολογιστης εχει προγραμμα για να χτυπαω αποδειξεις. το προβλημα υπαρχει απο το σαββατο που μας περασε. σε περιπτωση που μου προτεινει καποιος καθαρισμα με καποιο προγραμμα, παρακαλω οσο πιο ασφαλες γινεται! δεν με παιρνει σε καμια περιπτωση να παθει κατι το pc ουτε μερικες ωρες!
HellgastJohn Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Θα σου πρότεινα το CC Cleaner που και τσάμπα είναι και αξιόπιστο 100% για μένα τουλάχιστον.
Liakos10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) κατεβασα ccleaner εκανα καθαρισμα και φιξ το registry και παλι σερνεται edit: σε γενικες γραμμες ο υπολογιστης δουλευει κανονικα επισης το προγραμμα που κοβω αποδειξεις δεν κολλαει καθολου. μονο με το ιντερνετ εχω θεμα αλλα απο τη στιγμη που το speedtest μου λεει πανω απο 7, λογικα δεν φταιει το δικτυο ή το καλωδιο ή το μοντεμ ετσι; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2013 από Liakos10
LifeScarcity Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Το ping σου είναι κανονικό;(Για να το δεις πατα windows και στη γραμμη αναζητηση γραψε cmd μετα enter.Επειτα γραψε στο μαυρο το εξης ping www.google.com -t και αν ειναι 60-100 τοτε λογικα δεν φταιει το ιντερνετ.) Αμα εχεις πληρες ενημερωμενο υπολογιστη τοτε μαλλον τελευταια επιλογη ειναι το φορματ. Μπορεις κιολας να μπεις μεσω wifi απο αλλη συσκευη (κινητο για ευκολια) και να τσεκαρεις και απο εκει το σερφαρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα