Προς το περιεχόμενο

Απορια για ανεμιστηρες...

giorgos1966

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα.Εχω το κουτι http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/koutia/kouti-aerocool-v3x-midi-black-edition αυτο.Απο την μανα του ειχε ενα ανεμιστηρακι πισω 8αρι.Εγω του αγορασα κ εβαλα ενα εμπρος 12αρι.Το εμπρος πρεπει να τραβαει απο εξω αερα κ το πισω να τραβαει απο μεσα κ να τον βγαζει εξω;Πως λειτουργουν οι ανεμιστηρες για σωστη ψυξη;Εν τω μεταξυ κ ο ανεμιστηρας της ψηκτρας τον αερα τον τραβαει κ τον ριχνει στην ψηκτρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι οπως τα λες ειναι. Επισης, οι περισσοτεροι ενεμηστηρες εχουν βελακια επανω που δειχνουν τη ροη του αερα καθως και φορα περιστροφης.

Ετσι οπως τα λες ειναι. Επισης, οι περισσοτεροι ενεμηστηρες εχουν βελακια επανω που δειχνουν τη ροη του αερα καθως και φορα περιστροφης.

Μαλιστα....που να δω τωρα τα βελακια των ανεμιστηρων εκει που ειναι χωμενα.Πρεπει να τα βγαλω ολα....τελος παντων αυτο που εκανα ειναι:εβαλα μια χαρτοπετσετα απο εμπρος κ την τραβαει προς τα μεσα.Την εβαλα κ στον πισω ανεμιστηρα κ εκει την διωχνει προς τα εξω.Ενοειτε αυτα τα εκανα απο το κουτι εξωτερικα.Τα καπακια αριστερα κ δεξια τα εχω κλεισμενα.

Μαλιστα....που να δω τωρα τα βελακια των ανεμιστηρων εκει που ειναι χωμενα.Πρεπει να τα βγαλω ολα....τελος παντων αυτο που εκανα ειναι:εβαλα μια χαρτοπετσετα απο εμπρος κ την τραβαει προς τα μεσα.Την εβαλα κ στον πισω ανεμιστηρα κ εκει την διωχνει προς τα εξω.Ενοειτε αυτα τα εκανα απο το κουτι εξωτερικα.Τα καπακια αριστερα κ δεξια τα εχω κλεισμενα.

https://syedmanzoor.files.wordpress.com/2012/05/fan_af120_front_r.png

Οπως βλεπεις το logo της εταιρειας τραβαει αερα.

Απο την αλλη πλευρα που εχει 4 ακτινωτα πλαστικα βγαζει.Γιατι παιδευεστε;

Ερωτηση και απο μενα: πηρα 2 αεροκουλ φαμακια, ενας 140 βαζει και ενας 120 βγαζει. Ο 140 εχει 850 στροφες ενω ο 120 εχει 930. Μηπως πρεπει να μπαινει περισσοτερος αερας απο οτι μπαινει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...