Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα τα logitech h390. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή τους αλλά έχω μια απορία... Όταν βλέπω ταινίες ή ακούω τραγούδια στο ίντερνετ ή όχι και βάλω/βγάλω το usb των ακουστικών, η εναλλαγή μεταξύ ακουστικών και ηχείων γίνεται κανονικά. Όχι όμως και στα παιχνίδια... Θα πρέπει να τα έχω βάλει/βγάλει πριν αρχίσει το παιχνίδι διαφορετικά ο ήχος δεν επαναφέρεται αν και φαίνεται ότι τα ακουστικά συνδέονται/αποσυνδέονται κανονικά. Ξέρετε για ποιο λόγο ΄γινεται αυτό, αν είναι φυσιολογικό; Τα δοκίμασα και σε άλλο υπολογιστή και τα ίδια. Επίσης, όλοι οι σχετικοί drivers είναι ενημερωμένοι.

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

Δημοσ.

το εχεις το headset σαν προεπιλεγμενη συσκευη αναπαραγωγης?αν οχι καν το.μετα ξαναδοκιμασε μια να το αποσυνδεσεις και να το συνδεσεις αφου εχει ανοιξει το παιχνιδι.

βεβαια ρολο παιζει και το πως θα χειριστει το παιχνιδι - εφαρμογη το 'νεο' συνδεδεμενο hardware, και αν θα χρειαστει restart η εφαρμογη για να το δεχτει.

εμενα παντως λειτουργει μια χαρα κ ασ εχω ανοιξει παιχνιδια η browser.με το που βαζω το usb (καρτα ηχου) απο το default της realtek μου το γυρναει αμεσως.

Δημοσ.

Εμένα όμως το usb είναι ενσωματωμένο και όχι με τη μορφή κάρτας ήχου. Θα το δοκιμάσω πάντως, ευχαριστώ.

Μόλις το κοίταξα. Όταν το συνδέω μπαίνει αυτόματα σαν προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής. Όταν το αποσυνδέω βάζει τα ηχεία αυτόματα σαν προεπιλεγμένη συσκευή. Αλλά το πρόβλημα παραμένει. Εομένως, είναι θέμα των εφαρμογών και όχι των ακουστικών έτσι;

Δημοσ.

ναι.

δοκιμασε να ακουσεις κατι στο youtube (με firefox αν εχεις) με την ενσωματομενη του υπολογιστη, αφου ακους, βαλε τα ακουστικα.

θα συνεχισεις ν ακους απο την ενσωματομενη η απο τα ακουστικα μετα?

αν ακους απο τα ακουστικα μετα χωρις κανενα προβλημα τοτε το θεμα ειναι στα παιχνιδια η της εφαρμογες που χρησιμοποιεις και δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο..

αν συνεχισει η αναπαραγωγη απο την ενσωματομενη ενω εχεις βαλει τα ακουστικα καπου αλλου ειναι το προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...