Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S4 vs Apple iPhone 4s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα ανοιγε vs θεμα μεταξυ ενος android κινητου κι ενος iphone αν τον πειραζε το λειτουργικο.

Οκ εγω ειπα μια αποψη,ειπαν και τα υπολοιπα παιδια,οποιο και να παρει ικανοποιημενος θα μεινει.Αλλωστε μαλλον για browsing,παιχνιδια,μουσικη και κανα faceook θα παει το κινητο οποτε μια χαρα κανουν τη δουλεια αυτη και τα 2 κινητα.

Για εκεινον το vs περισσοτερο θα ειναι 5" οθονη η' 3,5".

Μαριλινα ειναι η 1η φορα που συμφωνουμε οτι διαφωνουμε. :-p

Πλακιτσα κανω.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα ανοιγε vs θεμα μεταξυ ενος android κινητου κι ενος iphone αν τον πειραζε το λειτουργικο.

Οκ εγω ειπα μια αποψη,ειπαν και τα υπολοιπα παιδια,οποιο και να παρει ικανοποιημενος θα μεινει.Αλλωστε μαλλον για browsing,παιχνιδια,μουσικη και κανα faceook θα παει το κινητο οποτε μια χαρα κανουν τη δουλεια αυτη και τα 2 κινητα.

Για εκεινον το vs περισσοτερο θα ειναι 5" οθονη η' 3,5".

Μαριλινα ειναι η 1η φορα που συμφωνουμε οτι διαφωνουμε. :-p

Πλακιτσα κανω.

Χαχα όντως! Βέβαια στο πρώτο ποστ δεν αναφέρει συγκεκριμένα κάτι, λέει για τις δυνατότητες των 2 κινητών, δε λέει συγκεκριμένα από cosmetic αποψης ή hardware αποκλειστικά οπότε οφείλουμε να τα πούμε όλα νομίζω. 

Δημοσ.

Λογικό αυτό που λες αφού το 5αρι είναι πιο κοντά στο s4 σε σχέση με το 4s όμως η διαφορά μεταξύ τους όσο αφορά τον οικονομικό τομέα είναι μεγαλύτερη απ' ότι του s4 με το 4s  :-(

http://www.skroutz.gr/s/390486/Apple-iPhone-4S-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/2349816/Apple-iPhone-5-16GB.html?from=catspan

Μιλαμε για 10ευρο διαφορα,αρα για ποιο λογο 4s και οχι 5??

• Moderators
Δημοσ.

Keep it cool people.

Ξερω πως ειναι απο τα κλασικα θεματα που στο τελος οδηγουνται σε κλειδωμα λογω αψιμαχιων, αλλα δειτε το ως προκληση να με βγαλετε λαθος.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Nαι αλλά βλέπεις? ΚΑΙ το android θέλει να το στήσεις, ασχέτως αν δε χρειάζεται να γίνει jailbreak.

Προφανώς οταν παιρνεις κατι καινουριο πρεπει να το φερεις στα μετρα σου! οτι και να εινα αυτο απο smartphone μεχρι σπιτι :P

η διαφορα ειναι στο οτι το ενα σου δινει τη δυνατοτητα να το διαμορφωσεις ενω το αλλο οχι (χωρις να το πειραξεις)

Για μενα ολα τα προιοντα της Apple μπορει να δουλευουν αψογα λογο του οτι hardware-software τα "φτιαχνει" η ιδια

αλλα αυτος ο περιορισμος χωρις λογο με εκνευριζει και μου δειχνει οτι δεν σεβεται τους πελατες της!

Δημοσ.

Προφανώς οταν παιρνεις κατι καινουριο πρεπει να το φερεις στα μετρα σου! οτι και να εινα αυτο απο smartphone μεχρι σπιτι :P

η διαφορα ειναι στο οτι το ενα σου δινει τη δυνατοτητα να το διαμορφωσεις ενω το αλλο οχι (χωρις να το πειραξεις)

Για μενα ολα τα προιοντα της Apple μπορει να δουλευουν αψογα λογο του οτι hardware-software τα "φτιαχνει" η ιδια

αλλα αυτος ο περιορισμος χωρις λογο με εκνευριζει και μου δειχνει οτι δεν σεβεται τους πελατες της!

Έχεις δίκιο, αν σεβασμός στους πελάτες σημαίνει να σου επιτρέπεται να το κάνεις οπίσθιο το κινητό και να τρως κολλήματα και σκαλώματα. Καθόλου σεβασμός ρε παιδί μου. 

• Moderators
Δημοσ.

οταν πληρωνεις μια συσκευη 600+€ εχεις και καποιες απαιτησεις!

δηλαδη τι θα εχανε η apple αν ξεκλειδωνε καποια features του κινητου?

τιποτα! απλα ισως θελει να τα κραταει για καποιο μελλοντικο μοντελο

να εχει κατι να παρουσιασει!

(το ξαναλεω για το ποσο σμουθ τρεχουν τις  βγαζω το καπελο)

Δημοσ.

οταν πληρωνεις μια συσκευη 600+€ εχεις και καποιες απαιτησεις!

δηλαδη τι θα εχανε η apple αν ξεκλειδωνε καποια features του κινητου?

τιποτα! απλα ισως θελει να τα κραταει για καποιο μελλοντικο μοντελο

να εχει κατι να παρουσιασει!

(το ξαναλεω για το ποσο σμουθ τρεχουν τις  βγαζω το καπελο)

Αυτό ναι. Βλέπεις ότι σιγά σιγά αρχίζει να βάζει κάποια πράγματα (πχ Control Center) αλλά κι αυτά μισά (εκεί που μου την έδωσε εμένα ήταν αυτό: βάζεις το έρμο το Control Center, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ******* διακόπτη για 3g/data. ΕΛΕΟΣ. 

Απο κει και πέρα πολλές ελευθερίες μην περιμένεις, πχ κατάργηση iTunes κλπ. Πάντως από πλευράς υποστήριξης αναβαθμίσεων είναι πολύ καλύτερα απότι το android, που όλη την ώρα περιμένουν αναβαθμίσεις, βγαίνουν στη μια χώρα, στην άλλη δε βγαίνουν ακόμα, το Kies με προβλήματα και όλα τα σχετικά. Τουλάχιστον στις αναβαθμίσεις είναι εγγύηση. 

• Like 1
Δημοσ.

Λογικό αυτό που λες αφού το 5αρι είναι πιο κοντά στο s4 σε σχέση με το 4s όμως η διαφορά μεταξύ τους όσο αφορά τον οικονομικό τομέα είναι μεγαλύτερη απ' ότι του s4 με το 4s  :-(

Απο οτι καταλαβα ο ts θα αναφερεται στο http://www.skroutz.gr/s/3902581/Apple-iPhone-4S-8GB.html.Αρα αν οντως εννοει αυτο το μοντελο μιλαμε και για μικροτερο χωρο.

• Moderators
Δημοσ.

@iMarilina

αν παρεις ομως την Nexus σειρα που ειναι της Google εκει δεν εχεις θεματα με τα updates! και πολυ καλες συσκευες και φτηνες και updates!

ΥΓ: καλα αυτο το iTunes αν το καταργησει καποια στιγμη θα κερδισει πολυ κοσμο(και απο ipod κτλ) !Για μενα το iTunes ειναι καρκινος για την Apple!

Δημοσ.

<p>@<a data-ipb='nomediaparse' class="" href='http://www.insomnia.gr/user/226894-imarilina/' title="">iMarilina</a></p>

<p> </p>

<p>αν παρεις ομως την Nexus σειρα που ειναι της Google εκει δεν εχεις θεματα με τα updates! και πολυ καλες συσκευες και φτηνες και updates!</p>

<p> </p>

<p>ΥΓ: καλα αυτο το iTunes αν το καταργησει καποια στιγμη θα κερδισει πολυ κοσμο(και απο ipod κτλ) !Για μενα το iTunes ειναι καρκινος για την Apple!</p>

Η αλήθεια ειναι προτιμώ το iFunbox :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...