Bigis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εβαλα το παλιο bios ver και δουλευει τελεια στα 3,4 με τις ρυθμησεις που θα δειτε στις παρακατω φωτο! βλεπετε κατι λαθος και οταν ανεβαζω το bclk στα 181 για να παει 3,8 και τα ρευματα στις τιμες που μου εχετε πει κανει συνεχομενα restart το pc πριν ανοιξει καν η οθωνη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Βγαλε το auto απο το qpi clock ratio και βαλε το στην χαμηλοτερη δυνατη τιμή , επισης βαλε τα timings των μνημών χειροκινητα και κανε disable το turbo boost..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 τις μνημες δεν ξερω να τις φτιαχνω χειροκινητα .... υπαρχουν rules ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Τωρα με auto αν δεις τα νουμερα ειναι 7,7,7,20,1 Βαλε τα χειροκινητα σε 9,9,9,28,1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Το virtualization δε σε ενοχλεί στο oc, απλή παρατήρηση. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει. EDIT:μην το πειράξεις ακόμα, το έχω απορία. Το vcore δεν είναι λίγο χαμηλό στο 1.2; Το load line calibration τι επιλογές σου δίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Το vcore για 3,4 καλο ειναι... Εγω με 1,3 είμαι στα 4100 ... Κανονικά με 1,26 θα έπρεπε να τα έχει τα 3600. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 εφτιαξα τις ραμ στο παρακατω ss εχω τις επιλογες που μου εχει για το load line calibration (τα λεει δεξια) Τωρα τι τεστ να κανω παιδες τι ρευματα να βαλω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Οτι είχες βάλει και πριν.. Απλα συμπληρωματικά ήταν αυτά τωρα. Turbo boost το εσβησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ναι σε ολες τις δοκιμες το ειχα σβηστο...ok θα κανω tests k θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Το virtualization δε σε ενοχλεί στο oc, απλή παρατήρηση. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει. EDIT:μην το πειράξεις ακόμα, το έχω απορία. Το vcore δεν είναι λίγο χαμηλό στο 1.2; Το load line calibration τι επιλογές σου δίνει; Με τοσο vcore ειμαι στα 3.8.Και δεν ειναι τοσο το vcore,τοσο δειχνει το bios το πραγματικο ειναι πιο πανω [αν ανοιξει cpu z θα το δει]. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα