WalkerSW Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 On the MAIN page hit Control + F1, then the screen will flash. Then go into the MIT section and then into the Advanced Freq. settings page (Second one) and you should see Spread Spectrum. Disabled may help. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Τελεια το εκανα ... ενα μονο βρικα εκει που μου ειπες ... δοκιμασα με τα ρευματα που τρεχω στα 3,4 και δεν δουλεψε ... τι συδιασμο ρευματων να πειραματιστω τωρα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δώσε 1.30 vcore και ενα κλικ πάνω το vtt να δούμε πως θα συμπεριφερθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 εδωσα 1,30vcore και 2 tik πανω το vtt και δουλευει στους 74 βαθμους max Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ετρεξες prime 95 για κανενα 5ωρο ωστε να σιγουρεψεις σταθερότητα? Αν ναι κατεβασε vcore σιγα σιγα επαναλαμβανοντας την διαδικασία για να βρεις το χαμηλότερο δυνατο ρευμα που εισαι σταθερος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 απο αποψης θερμοκρασιας ειμαι normal ? επισης να σημειωσω οτι το dram vol το εχω auto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Καλα εισαι απο θερμοκρασιες για 1,30 vcore... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 πηγα να κανω stress test εφαγα blue screen of death και δεν ξαναανοιξε ποτε κανωντας restart κλασικα.... οι μονες stable ρυθμησεις που εχω βρει ειναι αυτε που εχω γραψει μερικα post πριν στα 3.4 που ηταν και ο στοχος μου αλωστε ....αλλα εχω νευριασει γιατι ολοι διαβαζω τρεχουν στα 4 και εμενα δεν μπορει να ανεβει πανω απο τα 3,4 με τπτ .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Βαλε το vcore 1,35 να δουμε αν θα σταθεροποιηθει. Μαλλο έχεις πεσει σε κακο κομμάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 λες να επαθε ζημεια οταν τον ειχα παει 4 με auto τα ρευματα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 λες να επαθε ζημεια οταν τον ειχα παει 4 με auto τα ρευματα ? Οχι σε καμια περιπτωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 αν δεν νιωσει στο 1,35 παει να πει οτι καποια αλλη ρυθμηση ειναι λαθος απο μερους μου ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μαλλον ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ενα overclock ειπα να κανω να γλυτωσω κανα φραγκο το εχω ναυαγισει εντελως ..... θα παω μολις σχολασω να τεσταρω και θα ενημερωσω μπας και βγαλουμε ακρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 χαχαχαχα θα τον παρω στα χερια τον επεξεργαστη χαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα