Bigis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Αυριο θα βαλω παστα και θα κσαναβαλω ρη ψυχτρα αλωστε ειναι 3 ημερων θεωρω οτι πολυ δισκολα θα ειναι χαλασμενη.... θα δω τις θερμοκρασιες σε default settings... επειτα αααααν ειναι φυσιολογικες θα αφισω ολα τα settings με τα ρευματα στο defaultκαι λιγο λιγο θα ανεβαζω συχνοτητα σε x21 ενοητε και θα κανω τεστ .θα προσπαθησω δλδ να μην πειρακσω ρευμα και να παει οσο μπωρει με auto -dedault...σωστα ? Ευχαριστω ολους για τις οδηγιες σας και την υππμονη σας πραγματικα με βοηθατε απ το 0 που ηξερα να κατανοησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 To vcore.... σε 1366 ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ σε auto... το πιο πιθανο είναι με το παραμικρό oc να δώσει πανω απο 1.30 ρευμα και μετα οχι Η100 ουτε ξηρος παγος δεν σε σωζει με τις θερμοκρασιες. Βαλε καρφωτά το ρευμα Vcore στο 1,2 - 1,25 πολλαπλασιαστή στο Χ21 και αρχισε να ανεβαζεις σιγα bclk να δεις που θα φτάσεις... (5 bclk την φορα καλα ειναι), προσοχή στις μνήμες να μην ανεβουν πολύ και σε κοψουν αυτες. Τελος βεβαιώσου οτι δουλευει η αντλια της Η100 διοτι αυτες οι θερμοκρασίες δεν ειναι λογικές... Τοσο έχω εγώ με την τιποτενια Η50. Παπαριτσες όπως EIST, C1 , spread spectrum παντα στο disable , τουλαχιστον μεχρι να βρεις το μαξ σταθερο που θελεις να φτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 εβαλα παστα ξανα με default ola eftasa 60 βαθμους . μετα εβαλα το vcore στο 1,20 το x21 το multi και το 162 to bclk για να παρω το 3,4 ghz .απανεργοποιησα τις τεχνολογιες που μου ειπατε και ΟΛΑ τα αλλα στο default τα αποτελεσματα στο stress test ειναι τα εξης. τωρα σκευτομαι οτι οι 10 βαθμοι διαφορα που ειχα ειναι απο τη παστα ? κατι δεν παει καλα με την ψυχτρα ? λετε να την παω για εγγυηση ? το σκευτομαι γιατι θα με πριξουν λεγοντας μου οτι λειτουργει ... αι να τους εξηγησω οτι πρεπει να πιανω αλλες θερμοκρασιες ... τι με συμβουλευεται να κανω σε αυτο το κοματι ? η μηπος για 4,3 οι 70 βαθμοι ειναι καλοι? Για το κοματι του overclock το pc μου φενετε πολυ σταθερο με αυτα τα settings. ειναι κατι αλλο που πρεπει να τσεκαρω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλα ειναι 70 για 1,2 ρευμα. Ριξε ακομη πιο κατω το vcore και δοκιμασε σταθεροτητα. Τα 3,4 πρεπει να τα εχεις με αρκετα λιγοτερο ρευμα. Με 1,2-1,25 θα πιασεις λογικα 3,6 - 3.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 εριξα κιαλο το ρευμα με αποτελεσμα να πεσει κατα 3 βαθμους η θερμοκρασια... τον σκοπο μου τον πετυχα παντος παιδια και να στε καλα γιατι δεν θα τα καταφερνα μονος ... ευχαριστω πολυ! Την H100i λετε να την παω εγγυηση ? υπολειτουργει ??? επισης εχς την χ58α ud3r και μετα το overclock μου αναβει ενα πρασινο led διπλα στις ram ενα πρασινο και ενα πορτοκαλι διπλα στην υποδοχη του cpu fan...δεν ξερω τι ειναι ακριβως αλλα υποθετω ειναι φυσιολογικο λογω του overclock ετσι δεν ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 παιδια οταν προσπαθω να ανευω πανω απο τα 3,4 το συστημα γινετε ασταθες .... πιστευω οτι γινετε αυτο ποθ μου πατε οτι ανευαζωντας τον επεξεργαστη κατι παιζει με τις ram .. ??? δεν ξερω ρωταω μπορειτε να μου με βοηθησετε? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 παιδια οταν προσπαθω να ανευω πανω απο τα 3,4 το συστημα γινετε ασταθες .... πιστευω οτι γινετε αυτο ποθ μου πατε οτι ανευαζωντας τον επεξεργαστη κατι παιζει με τις ram .. ??? δεν ξερω ρωταω μπορειτε να μου με βοηθησετε? ευχαριστω Στα ποσα παιζεις τις μνήμες? Μπορει επισης να θελει και λιγο vcore ή λιγο vtt για να αντεξει η μητρική το ανεβασμένο bclk! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξερω τι πρεπει να δω για να σου απαντησω σε αυτο μπωρεις να μου πεις τι να κοιταξω ? Πως το λεει στα bios ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δωσε μου εικονα απο την καρτελα Memmory στο cpuz και πες μου ακριβώς ποιες μνήμες έχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 η εικονα απο το cpuz οι μνημες μου ειναι KINGSTON KHX1600C9D3K3/6GX DDR3 6GB (3X2GB) PC12800 1600MHZ HYPERX GENESIS TRIPLE CHANNEL KIT (http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552601) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 παιδια πως το βλεπετε οι μνημες μου δημιουργουν προβλημα ? η λουζω κατι αλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Στην συγκεκριμένη φοτο η μνήμες σου τρεχουν στα 1300 οποτε εχουν ακομη μεχρι τα 1600. αρα μαλλον δεν σε κοβουν αυτές. Δοκιμασε να ανεβασεις ενα δυο κλικ το VTT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Παλι τα ιδια μηπος πρεπει να φτιακσω κατι στο qpi clock ratio uncore clock ratio ? To isochronous suppport to αφηνω ανοικτο ? Το vtt το εβαλα 1.215 2τικ πανω δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Το uncore πρεπει να έχει παντα διπλασια συχνοτητα απο τις μνημες σου. Αν δλδ οι μνήμες τρέχουν στα 1300 τοτε το uncore πρεπει να είναι τουλαχιστο στα 2600.... και πανω. Το qpi αστο στο auto... Δωσε VTT 1, 26 και IOH 1.20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Με τις ρυθμησεις που μου ειπες στα 3.4 δουλευει αψογα .στα 3.8 κανει restart συνεχομενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα