Προς το περιεχόμενο

Dell Inspiron 3537 (i7 4500U,8GB,1TB,HD 88500M 2GB)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dell Inspiron 3537 (i7 4500U,8GB,1TB,HD 88500M 2GB)

Παιδιά θα ήθελα μία γνώμη για αυτό το laptop... Το θέλει φοιτητής μηχανολόγος μηχανικός. Άμα υπάρχει και φθηνότερο που να κάνει για τις ανάγκες του δεν θα τον χαλάσει. Δύο περιορισμοί, δεν μπορεί να πάει παραπάνω σίγουρα και θέλει να μείνει σε Dell (Εκτος αν παίζει καμια τρελή προσφορά)...

Κάθε λίγο και λιγάκι ζητάω και άλλες προτάσεις :fear: αλλα πραγματικά όλοι τους βαριούνται να φτιάξουν λογαριασμό και βάζουν εμένα να σας ρωτάω...

Δημοσ.

thnx αλλα μου το δικαιολογείς και λίγο... Εγω πχ έχω έναν ενδοιασμό για τον επεξεργαστή.

Επίσης ξέρουμε αν πέρνει και δεύτερο σκληρό δίσκο γιατι θέλει να βάλει και 128ρι SSD... Για πείτε γύρω στα 100€ και SSD τι παίζει πλέον στην αγορά;

Δημοσ.

Μόλις πήρα στο e-laptops και μου είπαν οτι δεν παίρνει δεύτερο σκληρό δίσκο και οτι γενικά δεν υπάρχουν καινούρια μοντέλα που να πέρνουν και δεύτερο (ακόμα και πολυ πιο ακριβά μοντέλα πέραν του 7720 ου το έχω κι εγω αλλα λέει οτι τους έχουν τελειώσει - Καλα δεν είχε κιόλας το budget για 17R SE 7720)...

Οπότε παιδιά ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ το topic γιατι το παιδί θέλει οπωσδήποτε ssd... Υπάρχει κάποιο laptop στα ίδια κυβικά με το απο πάνω που να πέρνει και δεύτερο σκληρό;;;;

EDIT:

Αυτά κάνουν δουλειά;;;; Που μετατρέπουν το DVD-player σε θέση για ssd;;; Ούτες ή άλλος πλέον πραγματικά ποιος χρησιμοποιεί DVD;;; Άντε για κανα secure disk.. Ε στην χειρότερη παίρνει ένα εξωτερικό SVD player και τελειώνει!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...