IKARIWTHS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 καλημερα παιδια,εχω ενα φακελο με μουσικη,αυτος εχει μεσα χιλιαδες υποφακελους,υπαρχει καποιο ππρογραμμα που να κοιταξει μεσα σε ολους αυτους τους φακελους και να μου βρει τα μπ3 τα flv ta m4a ktl? Αυτο που θελω ειναι να βρω κατι ηχογραφησεις,που δε θυμαμαι σε τι φορμα ειναι ,αλλα σιγουρα δεν ειναι μπ3
accipio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εγώ θα τα έβρισκα με το Everything - χρησιμότατο πρόγραμμα για άμεση εύρεση κάθε είδους αρχείων και φακέλων στον υπολογιστή.
IKARIWTHS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 εχει επιλογη να του δωσεις σε ποιο φακελο θα ψαξει?
accipio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Έχει επιλογή σκληρού/σκληρών δίσκων (απενεργοποιείς όποιον δεν θέλεις να περιλαμβάνεται στην αναζήτηση) καθώς και επιλογή των φακέλων που δεν θέλεις να συμπεριληφθούν στην αναζήτηση. Μετά την εύρεση των αποτελεσμάτων (γράφοντας π.χ. .m4a για να αναζητήσεις τέτοιου είδους αρχεία), κάνοντας ταξινόμηση με βάση το Path, βρίσκεις εύκολα τους φακέλους και τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα