sargio01 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Θέλω να κατεβάζω βίντεο απο το youtube και μετά να τα μετατρέπω σε .mp3 αλλά δεν ξέρω πως. Έχει κάποιος ιδέα; σ.σ. Δοκίμασα να κατεβάσω μέσω του site "www.video2mp3.net" αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω πως να ανοίξω δυο καρτέλες στον browser και να εναλλάσομαι μεταξύ τους! Υ.Γ. Πρόσβαση στη συσκευή (sony ericsson neo v), έχω μόνο μερικές ώρες την ημέρα και αυτό κατόπιν ραντεβού. Υ.Γ.2 Το λειτουργικό είναι το 2.3 (για περίπτωση που έχει κυκλοφορήσει αναβάθμηση) Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2013 από sargio01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokopipiss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Εγώ από το κινητό χρησιμοποιώ http://youtube-mp3.org/ σε chrome. Απλά κάνεις αντιγραφή επικόλληση το URL, και πατάς το κουμπί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Εγώ από το κινητό χρησιμοποιώ http://youtube-mp3.org/ σε chrome. Απλά κάνεις αντιγραφή επικόλληση το URL, και πατάς το κουμπί... σ.σ. Δοκίμασα να κατεβάσω μέσω του site "www.video2mp3.net" αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω πως να ανοίξω δυο καρτέλες στον browser και να εναλλάσομαι μεταξύ τους (ώστε να γίνει η επικόλληση)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Tubemate. Δεν είναι στο Store αλλά το παίρνεις από το ίντερνετ! Κάνει τη δουλειά του άψογα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosTsolakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Εάν το Κινητό σου ειναι Android Phone τοτε να κανεις αυτο που ειπε ο @kokopipiss!με 2 κλικ εισαι οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ναι, αυτό θέλω να κάνω απο την αρχή, μα δεν έχω ιδέα το πως θα ανοίξω δυο καρτέλες στον browser ώστε να εναλλάσομαι μεταξύ τους για να κάνω την επικόλληση μετά την αντιγραφή! σ.σ. Η συσκευή είναι όντως με android (v2.3). Υ.Γ. Μια ιδέα που μου 'δωσε ο tolisk99, είναι αν υπάρχει application στο store. (την πρότασή σου Τόλη, την κρατάω σε περίπτωση που δεν βρω κάτι αντίστοιχο στο store. Σ' ευχαριστώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ναι, αυτό θέλω να κάνω απο την αρχή, μα δεν έχω ιδέα το πως θα ανοίξω δυο καρτέλες στον browser ώστε να εναλλάσομαι μεταξύ τους για να κάνω την επικόλληση μετά την αντιγραφή! σ.σ. Η συσκευή είναι όντως με android (v2.3). Υ.Γ. Μια ιδέα που μου 'δωσε ο tolisk99, είναι αν υπάρχει application στο store. (την πρότασή σου Τόλη, την κρατάω σε περίπτωση που δεν βρω κάτι αντίστοιχο στο store. Σ' ευχαριστώ) Στα chrome, dolphin κτλ ανοιγεις καρτελα πατωντας απμα στο + που συνηθως ειναι πανω δεξια. Αν εισαι με στοκ browser αλλαξε τον. Επισης υπαρχει και το vidtomp3.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Aν εγκατασταθεί άλλος browser, θα γίνει επάνω στον stock (με τέτοιον "παίζω") ή όχι; Δηλαδή αν δεν βολέψει τελικά ο νέος (μεγάλος καημός η συνήθεια...), θα μπορεί απλά να διαγραφεί και τέλος ή θα χρειαστεί back up πρίν απ' όλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Κατεβασε την εξης εφαρμοργη απο το καταστημα... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codexings.mp3.music.search.and.download&hl=el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Aν εγκατασταθεί άλλος browser, θα γίνει επάνω στον stock (με τέτοιον "παίζω") ή όχι; Δηλαδή αν δεν βολέψει τελικά ο νέος (μεγάλος καημός η συνήθεια...), θα μπορεί απλά να διαγραφεί και τέλος ή θα χρειαστεί back up πρίν απ' όλα; Φυσικα και διαγραφεται ρε φιλε. Στο pc δηλαδη οταν βαζεις mozilla/chrome μπαινουν πανω στον IE??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα