Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα μια βοήθεια! Έφτιαξα μια ταινία με το movie live maker χρησιμοποιώντας αρχεία (mpg) από βιντεοκάμερα και φωτογραφίες.Στη συνέχεια το αποθήκευσα ως dvd guality και προσπάθησα να το εγγράψω σε dvd μέσω του προγράμματος convertx to dvd.Το αποτέλεσμα είναι ότι οι κινήσεις στο βίντεο φαίνεται ότι κολλάνε κατα κάποιο τρόπο,να μην είναι τόσο φυσικές όπως ήταν πριν επιχειρήσω να κάνω τη μετατροπή! Όταν προσπαθώ να περάσω τα αρχεία (mpg) της βιντεοκάμερας στο convertx to dvd,χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια επεξεργασία με το movie live maker, όλα καλά κανένα πρόβλημα!

Δημοσ.

κοιτα θα σου πρώτινα να το αποθυκέυσης "For Computer" και μετα "Windows Video Media File" γιατι μπορει να φταίει το οτι το εχεις κανει save σε "dvd guality"
και μετα αμα χρησιμοποιής windows 7 ανοιξε το windows media player 
ScreenShot: 
http://prntscr.com/1w0txp

βαλε το βιντεο που αποθήκευσες στα βίντεο "C:\Users\UserName\Videos" και 
μετα βάλε το CD στο PC σου και πήγαινε στο http://prntscr.com/1w0uj0 ( εγω δεν εχω βαλει CD στο PC γιαυτο δεν μου βγαζει τίποτα! )
και καντο εγγραφή απο εκει!

Δημοσ.

ξεκίνησα να το αποθηκευω for computer Απ'οτι καταλαβα μετα την αποθηκευση μου προτείνεις να το εγγράψω μεσω windows media player! ok! Αυτό που λες για αποθηκευση ως wmf ισχύει;  Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το αποθηκευσα for computer με προεκταση wmf.Το αρχειο που βγηκε ηταν 4,3 G. Στη συνεχεια εκανα εγγραφη μεσω windows media player, οπως μου ειπες.Το αποτελεσμα ηταν αδυναμια παραγωγης του dvd στο cd player! Εχω δοκιμασει στο παρελθον διαφορες μετατροπες σε διαφορες μορφες αρχειων (avi κτλ.) και εγγραφη με διαφορα προγραμματα,αλλα τζιφος! Το μηνυμα ειναι αδυναμια παραγωγης του dvd. Μονο με το convert x to dvd μπορω να κανω εγγραφη σε dvd,αλλα το αποτελεσμα ειναι αυτο που ανεφερα στο πρωτο μου μηνυμα!Μηπως μπορω να κανω καποιες ρυθμισεις στο convertx to dvd για να διορθωσω το προβλημα με το αρχειο movie live maker;

Δημοσ.

Αυτό το αρχείο που έβγαλες από το wmm παίζει σωστά στον υπολογιστή ή με σπασίματα;

Στο convertx έχει επιλογή για το τι τηλεοπτικό σύστημα θα προτιμηθεί, έχει επιλογή για pal και ntsc (στο μενού Defaukt settings->tv format). Αν είναι ntsc και το βίντεο σου είναι (προφανώς) pal τότε θα σου προσθέσει 5 περίπου καρέ σε κάθε δευτερόλεπτο (από τα 25 στα 29.97). Αυτό δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή κίνηση μέσα στο βίντεο. Βάλτο σε επιλογή για pal και στην καρτέλα encoding τσεκάρισε το two pass encoding.

Δημοσ.

Το αποθηκευσα for computer με προεκταση wmf.Το αρχειο που βγηκε ηταν 4,3 G. Στη συνεχεια εκανα εγγραφη μεσω windows media player, οπως μου ειπες.Το αποτελεσμα ηταν αδυναμια παραγωγης του dvd στο cd player! Εχω δοκιμασει στο παρελθον διαφορες μετατροπες σε διαφορες μορφες αρχειων (avi κτλ.) και εγγραφη με διαφορα προγραμματα,αλλα τζιφος! Το μηνυμα ειναι αδυναμια παραγωγης του dvd. Μονο με το convert x to dvd μπορω να κανω εγγραφη σε dvd,αλλα το αποτελεσμα ειναι αυτο που ανεφερα στο πρωτο μου μηνυμα!Μηπως μπορω να κανω καποιες ρυθμισεις στο convertx to dvd για να διορθωσω το προβλημα με το αρχειο movie live maker;

Δεν ξέρω και πολλα φίλε μου αλλα μου φάνηκε λογικό γιαυτο στο πρότεινα!

Αλλα σίγουρα τα παιδια θα ξέρουν να σε φτιαξουν! :)

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα ήταν στα καρέ! Φίλε mikos 000 είχες δίκιο,1000 ευχαριστώ! Παιδευόμουν 3 βδομάδες! Να'στε καλά εκεί στο φόρουμ,συνεχίστε να δίνετε τα "φώτα σας" όπου μπορείτε! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...