eliask Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα , σε όλους. θα ηθέλα την απόψη σας για το λαπτοπ του τίτλου . Εδώ και το link . ( http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/124207-dell-inspiron-3521?cmicc=skroutz Η τιμή του είναι στα 549 ευρώ και δίνοντας το παλιό μου laptop έχω επιστροφή από κωτσοβολο 150 ευρώ. Δηλαδή 400 ευρώ. Σε αυτη τη τιμή δεν έχω βρει κάτι καλύτερο και θα ήθελα τις απόψεις σας ένα αξίζει και έαν το έχει κάποιος ώστε να μου πεί τη γνώμη του. Σκοπός μου έιναι εφόσον προχωρήσω και στην αγορά του να αντικαταστήσω το δίσκο με ένα ssd και να προσθέσω και αλλά 4gb μνήμης. Ευχαριστώ
Xristaras12 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 η 7670 ειναι πλεον μετρια για παιχνιδια,Αν δεν σε απασχολουν εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα.
eliask Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Aπο παιχνίδια δεν πολύασχολούμαι ( πλεον δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια πολυτέλεια ...¨-) ) Το πολύ πολύ να παίξω κάνα football manager που πιστεύω πως η κάρτα που φοράει το laptop υπερκαλύπτει τις ανάγκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
alexkar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Πολυ καλη επιλογη για αυτα τα λεφτα!Οπως και οι κινησεις αναβαθμισεις στην πορεια! Απλα σιγουρεψε το οτι σου τον παιρνει ο κωτσοβολος στανταρ 150
eliask Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Η διασικασία του Κωτσόβολου είνα στάνταρ . Θέλει laptop το πολύ εξαετίας χωρίς κάποιο λειτουργικό πρόβλημα ( σπασίματα ραγίσματα ) έλειψη δίσκου ή κάποιο χαλασμένο hardware οπότε θεωρώ πως δεν θα έχω κανένα πρόβλημα . ( ελπίζω ! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα