Προς το περιεχόμενο

Dell Inspiron 15 3521 (i5-3337U/4GB/500GB)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , σε όλους. 

θα ηθέλα την απόψη σας για το λαπτοπ του τίτλου . Εδώ και το link . ( http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/124207-dell-inspiron-3521?cmicc=skroutz

Η τιμή του είναι στα 549 ευρώ και δίνοντας το παλιό μου laptop έχω επιστροφή από κωτσοβολο  150 ευρώ. Δηλαδή 400 ευρώ. Σε αυτη τη τιμή δεν έχω βρει κάτι καλύτερο και θα ήθελα τις απόψεις σας ένα αξίζει και έαν το έχει κάποιος ώστε να μου πεί τη γνώμη του. 

Σκοπός μου έιναι εφόσον προχωρήσω και στην αγορά του να αντικαταστήσω το δίσκο με ένα ssd και να προσθέσω και αλλά 4gb μνήμης.

Ευχαριστώ :-) 

Δημοσ.

Aπο παιχνίδια δεν πολύασχολούμαι ( πλεον δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια πολυτέλεια ...¨-) ) Το πολύ πολύ να παίξω κάνα football manager που πιστεύω πως η κάρτα που φοράει το laptop υπερκαλύπτει τις ανάγκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού. 

Δημοσ.

Πολυ καλη επιλογη για αυτα τα λεφτα!Οπως και οι κινησεις αναβαθμισεις στην πορεια!

Απλα σιγουρεψε το οτι σου τον παιρνει ο κωτσοβολος στανταρ 150

Δημοσ.

Η διασικασία του Κωτσόβολου είνα στάνταρ . Θέλει laptop το πολύ εξαετίας χωρίς κάποιο λειτουργικό πρόβλημα ( σπασίματα ραγίσματα ) έλειψη δίσκου ή κάποιο χαλασμένο hardware οπότε θεωρώ πως δεν θα έχω κανένα πρόβλημα . ( ελπίζω ! ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...