dafno Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Για σας παιδιά.Θα ήθελα την γνώμη σας μιας και εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω Καταρχάς έχω budget 1200 €…Χρειάζομαι ένα laptop για την σχολή (matlab,Photoshop,premiere,διάφορα compilers ,κ.α) αλλά και για κάνα παιχνιδάκι..οπότε σκέφτομαι τι αξίζει καλύτερα: Ένα ακριβό laptop στα 1000-1200 € (με ρίσκο σε 2-3 χρόνια να τα φτύσει)ή ένα φτηνότερο και με τα υπόλοιπα λεφτά να φτιάξω ένα desktop ? Στο τωρινό desktop μου έχω:CPU:intel pentium dual core 2.68 GHzMobo: asrock 775dual vstaRAM:3 gb ram ddr2GPU:asus EAH 5670 1GBPSU:450Whd: WD3200AVVS AV-GP 320 GB 7200 rpm,Optical:Samsung 22X SpeedPlus sataΑπό τα οποία πιστεύω αξίζει να κρατήσω μόνο το dvd-rom και τον σκληρό σαν δεύτερο με έναν ssd για κύριο, μιας και έχω εξωτερικό 1tb για να αποθηκεύω διάφορα. Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες
MaxPayne Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 μπορεις να παρεις ενα λαπτοπ με 500-600 με αρκετη ραμ και τα υπολοιπα 600-700 φτιαχνεις πολυ καλο συστημα (καλη καρτα γραφικων αρχικα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα