nuntius Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, παίδες!!! Να ζητήσω τα φώτα σας; Από υπολογιστές κατέχω πολύ, αλλά από δίκτυα και ειδικά DSL νιετ!!!! Ήμουν χρόνια σε connex 2mbps ISDN και από την περασμένη βδομάδα έχω τραβήξει τα πάνδεινα για να γίνω PSTN 24Μbps... μόλις σήμερα μου έφεραν και σωστό ρούτερ και συνδέθηκα! Τα στοιχεία που μου δίνει είναι τα ακόλουθα: Downstream Upstream SNR Margin : 7.9 dB 9.2 dB Line Attenuation : 18.4 dB 8.5 dB Data Rate : 12967 kbps 921 kbps Κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεδομένου αυτού του Attenuation στο Downstream έπρεπε να παίζω κάπου στα 17700kpbs. Ισχύει αυτό; Αν ξηλώσω το ΖΤΕ 198ΝS και βάλω τίποτα πιο άξιο λόγου μπορεί να κλειδώσει πιο ψηλά; Μπορώ να κάνω εγώ κάποια ρύθμιση στα settings; (Eπειδή περιμένω το PS4, θα βοηθήσει στο multiplayer online ή μπαααααα;; Κάθε γνώμη και συμβουλή δεκτή... ευχαριστώ και μόνο που με διαβάζετε
orck Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Εαν θες για παιχνιδια να ζητησεις στο 13888 να σου βαλουν προφιλ fastpath. Αυτο θα σου μειωσει το ping. Η γνωμη μου ειναι οτι εαν θες απο φετιχ η το εχεις αναγκη την μεγαλυτερη ταχυτητα να ρωτησεις εαν μπορεις να βαλεις vdsl 30 η 50.
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, παίδες!!! Να ζητήσω τα φώτα σας; Από υπολογιστές κατέχω πολύ, αλλά από δίκτυα και ειδικά DSL νιετ!!!! Ήμουν χρόνια σε connex 2mbps ISDN και από την περασμένη βδομάδα έχω τραβήξει τα πάνδεινα για να γίνω PSTN 24Μbps... μόλις σήμερα μου έφεραν και σωστό ρούτερ και συνδέθηκα! Τα στοιχεία που μου δίνει είναι τα ακόλουθα:Downstream Upstream SNR Margin :7.9 dB 9.2 dB Line Attenuation :18.4 dB 8.5 dB Data Rate :12967 kbps 921 kbps Κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεδομένου αυτού του Attenuation στο Downstream έπρεπε να παίζω κάπου στα 17700kpbs. Ισχύει αυτό; Αν ξηλώσω το ΖΤΕ 198ΝS και βάλω τίποτα πιο άξιο λόγου μπορεί να κλειδώσει πιο ψηλά; Μπορώ να κάνω εγώ κάποια ρύθμιση στα settings; (Eπειδή περιμένω το PS4, θα βοηθήσει στο multiplayer online ή μπαααααα;; Κάθε γνώμη και συμβουλή δεκτή... ευχαριστώ και μόνο που με διαβάζετε κανονικα θα πρεπε να παιζεις πολυ παραπανω.το splitter το αλλαξεις?δοκιμασε επισης χωρις τηλεφωνα χωρις σπλιττερ φιλτρα να δεις ποσο θα συγχρονισεις.επισης αν πιανουν τα χερια σου δοκιμασε απευθειας στον κατανεμητη/χωνευτη για να δεις ποσο συγχρονιζεις κατευθειαν στο καλωδιο του οτε.
SakafliaC Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Για να μην ανοίγω νέο θέμα παιδιά επειδή κι εγώ από χθες είμαι συνδρομητήτης conx και ote tv, αυτό το connx secure μπορείτε να μου πείτε τι είναι και τι ακριβώς κάνει?
orck Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ειναι firewall απο την μερια του παροχου σου. Δεν το πειραζεις. ΜΟΝΟ εαν εχεις καποιο προβλημα καπου το επενεργοποιεις μεσα απο το my.otenet.gr
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Για να μην ανοίγω νέο θέμα παιδιά επειδή κι εγώ από χθες είμαι συνδρομητήτης conx και ote tv, αυτό το connx secure μπορείτε να μου πείτε τι είναι και τι ακριβώς κάνει? αν λες την αυξημενη ασφαλεια ειναι μια βλακεια και μιση για να κανει την ζωη του κοσμου δυσκολη.σου κοβει καποια ports υποτιθεται για να εισαι πιο safe.ποσος κοσμος δεν ξερει οτι υπαρει και την εεχει ενεργοποιημενη και μετα ψαχνει με τις ωρες να δει γιατι δεν μπορει πχ να δει τς καμερες κτλ κτλ. εκτος αν μετα λες αυτο https://www.ote.gr/web/guest/help-and-support/faq/abuse/-/support/article/1287399 Που και αυτο βλακειες ειναι.
SakafliaC Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Αυτό το τύπου firewall είναι παιδιά, δεν το ενεργοποίησα καν γιατί το κατάλαβα ότι περί τέτοιου τύπου αηδίας πρόκεται. 13 που βγάζω στην Καλλιθέα είναι καλά poulinos? Δεν είμαι σπίτι να σου ανεβάσω και stats τώρα. Επίσης zte router μου στείλανε τι λένε αυτά?
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Αυτό το τύπου firewall είναι παιδιά, δεν το ενεργοποίησα καν γιατί το κατάλαβα ότι περί τέτοιου τύπου αηδίας πρόκεται. 13 που βγάζω στην Καλλιθέα είναι καλά poulinos? Δεν είμαι σπίτι να σου ανεβάσω και stats τώρα. Επίσης zte router μου στείλανε τι λένε αυτά? καλα εκανβες και δεν το ενεργοποιησες.καλλιθεα εξαρτατε που εισαι .αν εισαι απο θησεως(ελ.βενιζελου) και προς ταυρο ειναι πολυ καλο το 13.ο οτε ειναι στην δαβακη.αν εισαι πιο κατω καλλιθεα τοτε παιρνεις απο ιπποδρομο.οποτε καλο θα ηταν να βλεπαμε τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου. το zte ειναι ενα απλο ρουτερ.Nothing special.
SakafliaC Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Είμαι Δημοσθένους, Δημοσθένους και Δαβάκη γωνία είναι ο ΟΤΕ που λες, αλλά Δημοσθένους τέρμα κάτω, ένα στενό πριν τη Λάμπρου Κατσώνη, άρα πρέπει να παίρνω από ιππόδρομο ε? Θα σου δώσω χαρακτηριστικά μόλις πάω σπίτι.
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Είμαι Δημοσθένους, Δημοσθένους και Δαβάκη γωνία είναι ο ΟΤΕ που λες, αλλά Δημοσθένους τέρμα κάτω, ένα στενό πριν τη Λάμπρου Κατσώνη, άρα πρέπει να παίρνω από ιππόδρομο ε? Θα σου δώσω χαρακτηριστικά μόλις πάω σπίτι. ξερω που ειναι ο οτε του ιπποδρομου αλλα δεν ξερω που ειναι τα συνορα μεταξυ των 2 αστικων κεντρων αλλα αμα εισαι τερμα κατω ισως παιρνεις απο ιπποδρομο πραγματι.
Andyk0555 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Εαν θες για παιχνιδια να ζητησεις στο 13888 να σου βαλουν προφιλ fastpath. Αυτο θα σου μειωσει το ping. Η γνωμη μου ειναι οτι εαν θες απο φετιχ η το εχεις αναγκη την μεγαλυτερη ταχυτητα να ρωτησεις εαν μπορεις να βαλεις vdsl 30 η 50. Εγώ νόμιζα ότι όλους τους έχχουν fastpath profile και το αλλάζουν μόνο αν κάποιος αναφέρει προβλήματα. Δηλαδή μπορώ κι εγώ να πάρω στην εξυπηρέτηση και να ζητήσω να με βάλουν σε fastpath profile έτσι απλά;
orck Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειμαι σιγουρος αλλα θεωρω οτι το βασικο προφιλ ειναι Interleaved. Εαν καποιος παρατηρει μεγαλα ping τοτε απλα περνει ενα τηλεφωνο και ζητα να το αλλαξουν σε fastpath, ετσι απλα.
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Εγώ νόμιζα ότι όλους τους έχχουν fastpath profile και το αλλάζουν μόνο αν κάποιος αναφέρει προβλήματα. Δηλαδή μπορώ κι εγώ να πάρω στην εξυπηρέτηση και να ζητήσω να με βάλουν σε fastpath profile έτσι απλά; στα 24 αρια συνηθως οι Isp βαζουν Interleave πανω για μεγαλυτερη σταθεροτητα.και καλυτερο sync of course.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα