AKIS_69 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Θελω φιλοι μου να σας κανω γνωστο ενα ολοφρεσκο ελληνικο site το icell4u.gr η eu. Το εμαθα πριν λιγες εβδομαδες. φερνει γνεστες εταιρειες τις κινας οπως xiaomi, meizu,oppo,jiayu,zopo kαι αλλες. Μπηκα μεσα , και διαπηστωσα οτι δειχνουν οτι φερνουν επιλεγμενα smartphone,…δειχνει καλη δουλεια. Ηρθα μαζι τους σε επαφη για διευκρινησεις( εχουν τα τηλ αναρτησμενα) και η υποθεση εχει ως εξης….το πρωτο που μου αρεσε ειναι η διαφανεια στη συναλαγη, οτι δεν ειναι απρωσοποι, και εχουν δημιουργησει sevice ενχωριο για τα κινητα αυτα( απο οτι μου ειπαν και για τα γνωστα) .Οσο αφορα τις τιμες, μου εξηγησαν οτι η εταιρεια τους εχει εδρα στη βουλγαρια, και το καλυτερο πλεονεκτημα ειναι οτι μπορουν να πουλησουν σε ατομα με επαγγεματικο ΑΦΜ, χωρις χρεωση φπα!( αν αφαιρεσετε απο την αναγραφωμενη τιμη λοιπον το φπα 20% που ειναι στη βουλγαρια, θα δειτε οτι η τιμη δεν ειναι καθολου απαγορευτικη για την ελληνικη αγορα και πολυ συμφερουσα κατ εμε, αν υπολογησω οτι το κινητο δεν φευγει εξω για επισκευη)* αν υπολογισει κανεις τους φορους εισαγωγης για ελλαδα, κρινω οτι το σιτε εχει πολυ καλες προοπτηκες! εγω θα ευχηθω στα παιδια καλη επιτυχια, και ενα μπραβο στο ενχυρημα τους!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις