Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, γινεται να αλλαξω επεξεργαστη σε λαπτοπ?

εχω intel pentium P6100 και το λαπτοπ ειναι acer aspire 5742z

Δημοσ.

Δεν γίνεται φίλε στο συγκεκριμένο. Ισως με καναν ssd να ανέβαζες αρκετά την απόκριση του laptop. Μπορείς να του βάλεις και λίγη ram ακόμα αν έχει 2g ή λιγότερο (που δεν το νομίζω), αλλά οποιαδήποτε επέμβαση σε cpu και gpu είναι αδύνατη.

Δημοσ.

Γιατί πρώτον ο επεξεργαστής είναι κολλημένος πάνω στην μητρική και δεύτερον στην μητρική δεν υπάρχει θύρα mxm ή mpci-e για κάρτες γραφικών. Τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζεις? Ισως θέλει κανα format.

Δημοσ.

http://www.hardwaresecrets.com/printpage/Acer-Aspire-5742Z-Laptop/1331

κοίτα εδώ πάνω από την εικόνα 16.

εγω εχω επεξεργαστη P6100 ενω εδω δειχνει επεξεργαστη P6200

Γιατί πρώτον ο επεξεργαστής είναι κολλημένος πάνω στην μητρική και δεύτερον στην μητρική δεν υπάρχει θύρα mxm ή mpci-e για κάρτες γραφικών. Τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζεις? Ισως θέλει κανα format.

απλα επειδη θελω να παιξω μουσικη ως dj δεν σηκωνει και πολλα το λαπτοπ και για αυτο θελω να αλλαξω επεξεργαστη!

Δημοσ.

Για περίμενε γιατί σε μια σελίδα που κοιτάω εγώ, μου τον βγάζει κολλημένο ενώ στην σελίδα του juno12 μου τον δείχνει πάνω σε socket δηλαδή μπορεί να αντικατασταθεί..

Δώσε λίγο σε pm το serial number ρε φιλε για να σιγουρευτούμε.

Δημοσ.

στο κάτω η το πίσω μέρος του λαπτοπ, έχει κάτι γραμμές με κωδικούς. Δες εκεί που γράφει s/n ή κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

Ακυρο φιλαράκο..χίλια συγνώμη και ευχαριστώ και τον juno12 για την διόρθωση. Τελικά αλλάζει ο επεξεργαστής. Μπορείς να βάλεις και i-series. Παρ'ολα αυτά, εγώ επιμένω σε ssd απο το να αλλάξεις επεξεργαστή. Είμαι 99.9 σίγουρος οτι σε κόβει ο δίσκος.

Δημοσ.

το να μπορεις να αλλαξεις επεξεργαστη/καρτα σενα λαπτοπ συμβαινει σπανια και σε συγκεκριμενα λαπτοπ..καλυτερα να παρεις εναν καλο ssd που θα κανει το λαπτοπ να πεταει

Δημοσ.

μπορεις να αλλαξεις μονο σε καποια ορισμενη σειρα επεξεργαστων..οχι οποιον cpu θες..αν κανω λαθος πειτε μου δεν ειμαι σιγουρος 100 τα 100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...