Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 γνώμη μου, επειδη εχεις καλα χιλιόμετρα, βάλτο 2700 αρχικά και βλέποντας και κανοντας.... Το πωλείται υπάρχει σε βιβλιοπωλεια και ορισμένα περίπτερα/ψιλικά αλλα δε ξέρω κατα πόσο εχουν πέραση στην εποχή του Car.gr Κάντο και μία καταχωρηση στη ΧΕ. Εγω απο εκει το πουλησα το δικο μου! Επειδη ολοι οι υποψηφιοι αγοραστες δεν εχουν internet ειδικα απο καποια ηλικια και πανω καλο ειναι να το βαλεις και στην Χρυση Ευκαιρια και το χαρτακι στο πισω παρπριζ. Προσωπικα με εχει βολεψει το car.gr παρολο που δεν ειμαι και μικρης ηλικιας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Πριν το πουλησεις καντου ενα βιολογικο καθαρισμο ωστε αυτος που μπαινει να το βλεπει ομορφο και να μην βρωμαει. Οταν ειχα πουλησει ενα 106 ο αγοραστης εντυπωσιαστηκε απο την κατασταση του εσωτερικου αφου οσα εβλεπε ηταν χαλια. Και το δικο μου χαλια ηταν λογο δουλειας αλλα με εναν βιολογικο εγινε σαν καινουριο. Η εμφανιση εκτιμαται απο πολλους (κακως για εμενα). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά, το αμάξι έφυγε από το car.gr. Λοιπόν, απλά επειδή δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο: ο άνθρωπος που το πήρε το θέλει για μεταπώληση. Το σουλουπώνει και το δίνει, μου το έκανε σαφές εξ'αρχής. Πήρα τα λεφτά, και συμπληρώσαμε κάποιες δηλώσεις στο ΚΕΠ, εγώ ότι του το πούλησα και ότι δεν δικαιούμαι να ζητήσω κάτι παραπάνω από αυτόν (την δήλωση αυτή την πήρε αυτός), αυτός ότι το πήρε από εμένα και ότι δεν έχω κάποια νομική ευθύνη για το αμάξι (τη δήλωση αυτή την πήρα εγώ). Μου είπε επίσης ότι μόλις το δώσει θα με πάρει τηλέφωνο να συναντηθούμε να μου δώσει χαρτί ότι το πούλησα, για να έχω για την εφορία. Είμαστε οκ, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δεν θα έλεγα πως είσαι οκ, φαντάζομαι πως απλά του έδωσες εξουσιοδοτήσεις για να το πουλήσει όταν βρεθεί αγοραστής. Μέχρι να πουληθεί θα είναι ακόμα στο δικό σου όνομα, εσένα θα βαραίνει το τεκμήριο, εσύ σαν ιδιοκτήτης θα είσαι υπεύθυνος αν στο μεταξύ το αυτοκίνητο τρακάρει ή έστω και κλήση για παράνομο παρκάρισμα να πάρει. Η σωστή διαδικασία θα ήταν να μεταβιβαστεί άμεσα στο όνομα/στην επιχείρηση του εμπόρου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Η δήλωση που υπογράψαμε πάντως στο ΚΕΠ λέει ότι από σήμερα και μέχρι τη μεταβίβαση δεν έχω "νομική ή αστική ευθύνη για το αυτοκίνητο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Η δήλωση που υπογράψαμε πάντως στο ΚΕΠ λέει ότι από σήμερα και μέχρι τη μεταβίβαση δεν έχω "νομική ή αστική ευθύνη για το αυτοκίνητο". Ας πούμε κάτι απλό, πως βεβαιώνεται μια κλήση για παράνομη στάθμευση στο αυτοκίνητο ΠΡΙΝ το πουλήσει αυτός. Πιστεύεις πως το ότι υπόγραψες μια δήλωση που λέει "δεν έχω νομική ή αστική ευθύνη"(ας μην σχολιάσω το γενονός πως δεν έχεις αυτή τη δήλωση στα χέρια σου) σε απαλλάσει από την υποχρέωση πληρωμής αυτής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μα την έχω την δήλωση προφανώς, αν δεν την είχα θα ήμουν εντελώς στον αέρα Και η δήλωση λέει αυτό ακριβώς, ότι δεν έχω ποινική ή αστική ευθύνη για το αυτοκίνητο από σήμερα (8/10/13) μέχρι την ημερομηνία μεταβίβασης. Τώρα αν δεν στέκει νομικά αυτή η δήλωση, όντως, δεν το ξέρω. Γι'αυτό και ρώτησα εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Sorry, μπερδεύτηκα. Ας επαναδιατυπώσω την ερώτηση Ας πούμε κάτι απλό, πως βεβαιώνεται μια κλήση για παράνομη στάθμευση στο αυτοκίνητο ΠΡΙΝ το πουλήσει αυτός. Πιστεύεις πως το ότι σου υπόγραψε μια δήλωση που λέει "δεν έχω νομική ή αστική ευθύνη" σε απαλλάσει από την υποχρέωση πληρωμής αυτής? Τώρα ας πούμε κάτι πιο τραβηγμένο, το αμάξι πέφτει σε μια στάση λεωφορείου γεμάτη ανθρώπους και σκοτώνει 5-6. Η πρώτη κίνηση της αστυνομίας είναι να συλλάβει εκτός από τον οδηγό ΚΑΙ τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Η επίδειξη αυτής της δήλωσης νομίζεις θα αποτρέψει τη σύλληψη? Αν φυσικά την έχεις μαζί σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ε, θέλω να ελπίζω ότι δεν έπεσα σε serial killer Για απλές παραβάσεις όπως οι κλήσεις, όντως, δεν ξέρω αν με γλιτώνει η δήλωση. Γιατί όντως, αυτό ακριβώς γράφει, ότι με γλιτώνει από την ευθύνη μέσα σε αυτό το μεσοδιάστημα, αλλά δεν ξέρω αν έχει νομική ισχύη δήλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αν είχε νομική ισχύ μια τέτοια δήλωση, τότε γιατί να κάναμε μεταβιβάσεις οχημάτων? Γιατί να πληρώνουμε μεταβίβαση και να τρέχουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες? Η σωστή διαδικασία πάντως σου είπα ποια είναι. Μάλιστα υπάρχει ειδική νομοθεσία για εμπόρους ώστε να πληρώνονται μόνο μια φορά τέλη αδείας και τέλη μεταβίβασης όταν αγοράζουν αυτοκίνητο για λογαριασμό της επιχείρησης τους, και όταν το πουλάνε να πληρώνεται μόνο τέλος αδείας(75€). Ο δικός σου είτε πάει να γλιτώσει τα 75 ή τη φορολογία που θα προκύψει από την εμπορία του αυτοκινήτου, ή απλά δεν είναι νόμιμος έμπορος. Δεν σου λέω πάντως σε καμία περίπτωση πως κάτι θα πάει στραβά, απλά σε ενημερώνω για το τι μπορείς να πάθεις αν πάει κάτι στραβά. Μέχρι να μεταβιβαστεί το όχημα σου θα ανήκει σε σένα, με ότι συνεπάγεται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Οπότε απλά περιμένω νέα του τώρα, να μου δώσει το χαρτί ότι μεταβιβάστηκε (έχει εξουσιοδότηση από εμένα να το μεταβιβάσει αυτός), να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αν αργήσει να επικοινωνήσει, θα τον "ενοχλήσω" και εγώ με κανένα τηλεφωνηματάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αφου το ηθελε για μεταπωληση επρεπε να σου κοψει τιμολογιο αγορας και τιποτα αλλο και θα ησουν μια χαρα Ετσι ειχα κανει στο ΚΤΕΛ Κηφισουμε εμπορο που ηρθε απο Ζακυνθο να παρει ενα Ibiza που πουλαγα. Εβγαλε τις πινακιδες και εβαλε δικες του με την λεξη ΔΟΚΙΜΗ και εφυγε. Εκοψα την ασφαλεια την επομενη μερα μην συμβει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 λαλακια εκανες φιλε στο λεω... θα μπλεξεις! ζητα του να το παρει στο ονομα του και ας κοψει το σβερκο του... Ειδαλλως πάρε και κρατα αδεια και πινακιδες μεχρι να γινει η μεταβιβαση... ποσο το εδωσες τελικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 2 χιλιάρικα το έδωσα γιατί είχε και κάποια θεματάκια που δεν είχα γράψει εδώ. Να μην περιμένω απλά πρώτα μήπως όντως γίνει όπως μου τα είπε; Να μου φέρει δηλαδή σε λίγες μέρες το χαρτί της μεταβίβασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δεν μας ξεκαθαρισες αν ειναι επισημος εμπορος αυτος.... Οσο εισαι ετσι αν συμβει κατι εισαι υπευθυνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα