Προς το περιεχόμενο

Σκέφτομαι να πουλήσω το αυτοκίνητό μου - Τι να προτιμήσω;

tolis_01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, παιδιά, σκέφτομαι να πουλήσω το αυτοκίνητο μου, μιας που όπως τα βλέπω τα πράγματα δεν μπορώ να το συντηρώ. Το αμάξι είναι ένα Corsa 1.200άρι του 2004. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του autotriti.gr μου το παίρνει έμπορας στα 2.200 ευρώ ή ιδιώτης στα 2.550 ευρώ.

Δεδομένου ότι έχει και κάποιες άλλες μικροφθορές που δεν δήλωσα στον αυτόματο υπολογισμό του autotriti κατανοώ ότι μπορεί να πάει και λίγο παρακάτω.

Τι να προτιμήσω όμως; Οι έμποροι θα μου πουν κάτι κοντινό στο 2.200, έστω και -200/-300 ή θα μου πουν κανα χιλιάρικο μόνο; (δεν έχω ρωτήσει σε κανέναν ακόμα, από αύριο ίσως). Μέσω αγγελίας (πχ car.gr) θα φύγει εύκολα ή θα περιμένω κανα χρόνο; (ήθελα να αποφύγω τα τέλη κυκλοφορίας 2014, μιας που δεν ξέρω αν θα έχω τη δυνατότητα να τα πληρώσω κιόλας)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ζημιά δεν έχει, ατρακάριστο είναι, μόνο κάποιες επιφανειακές γρατζουνιές που δεν ασχολήθηκα να καλύψω με κρέμες κλπ, συν μερικές γρατζουνίτσες μέσα στο κεντρικό ταμπλο (έχει ασημί επένδυση) και το ότι είναι λίγο χαλαρωμένα τα υφάσματα στις πόρτες.

Σε τι τιμή θα ήταν καλό να το βάλω στο car.gr; Δεν θυμάμαι καθόλου τα χιλιόμετρα, νομίζω ότι πρέπει να είναι κοντά στα 70.000 πάντως.

γενικα μεσω των προτιμησεων στο car δες ποσα αυτοκινητα βγαζει με την κατασταση και τις προδιαγραφες του δικου σου και πουλα οσο πιο κοντα στο μεσο ορο μπορεις.

Ζημιά δεν έχει, ατρακάριστο είναι, μόνο κάποιες επιφανειακές γρατζουνιές που δεν ασχολήθηκα να καλύψω με κρέμες κλπ, συν μερικές γρατζουνίτσες μέσα στο κεντρικό ταμπλο (έχει ασημί επένδυση) και το ότι είναι λίγο χαλαρωμένα τα υφάσματα στις πόρτες.

Σε τι τιμή θα ήταν καλό να το βάλω στο car.gr; Δεν θυμάμαι καθόλου τα χιλιόμετρα, νομίζω ότι πρέπει να είναι κοντά στα 70.000 πάντως.

μια καλή τιμή είναι τα 3000 ευρώ με 70.000 χιλιόμετρα 

Λοιπόν, παιδιά, σκέφτομαι να πουλήσω το αυτοκίνητο μου, μιας που όπως τα βλέπω τα πράγματα δεν μπορώ να το συντηρώ. Το αμάξι είναι ένα Corsa 1.200άρι του 2004. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του autotriti.gr μου το παίρνει έμπορας στα 2.200 ευρώ ή ιδιώτης στα 2.550 ευρώ.

Δεδομένου ότι έχει και κάποιες άλλες μικροφθορές που δεν δήλωσα στον αυτόματο υπολογισμό του autotriti κατανοώ ότι μπορεί να πάει και λίγο παρακάτω.

Τι να προτιμήσω όμως; Οι έμποροι θα μου πουν κάτι κοντινό στο 2.200, έστω και -200/-300 ή θα μου πουν κανα χιλιάρικο μόνο; (δεν έχω ρωτήσει σε κανέναν ακόμα, από αύριο ίσως). Μέσω αγγελίας (πχ car.gr) θα φύγει εύκολα ή θα περιμένω κανα χρόνο; (ήθελα να αποφύγω τα τέλη κυκλοφορίας 2014, μιας που δεν ξέρω αν θα έχω τη δυνατότητα να τα πληρώσω κιόλας)

Βαλτο στο car.gr αλλα με τιμη λιγο πιο κατω απο την χιλιαδα .Γιοα παραδειγμα αν θελεις 3.000 βαλτο 2999 για να το βρισκουν οσοι βαζουν κρητηριο τα 3.000

Αυτο σαν παραδειγμα γιατι την πατησα εγω με ενα Ibiza που το εβαλα 3.200 και δεν το εβελεπαν οσοι εψαχναν μεχρι 3.000 που ειχα σκοπο να το δωσω.

Οταν το εβαλα 2900 εφυγε την ιδια μερα

Οι έμποροι θα μου πουν κάτι κοντινό στο 2.200, έστω και -200/-300 ή θα μου πουν κανα χιλιάρικο μόνο;

Μάλλον για το δεύτερο σε κόβω.

Καθάρισε το καλά, προσπάθησε να καλύψεις τις γρατσουνιές με αλοιφή, περιποιήσου το γενικώς, και προσπάθησε να το πουλήσεις μόνος σου σε ιδιώτη. Βάλε πωλητήριο πάνω, αγγελία με φωτογραφίες, και ανακοίνωσε το παντού. Το πόσο γρήγορα θα φύγει εξαρτάται από το πόσο καλή τιμή θα το βάλεις σε σχέση πάντα με την κατάσταση του. Ξεκίνα από 2500 ας πουμε, και ρίχνε την τιμή αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

μια καλή τιμή είναι τα 3000 ευρώ με 70.000 χιλιόμετρα

Αν υπολογίσεις όμως και τις γρατσουνιές και τις φθορές στο ταμπλό και τις ξεκολλημένες ταπετσαρίες?

• Like 1

ο εμπορος αν θα σου δώσει 1400-1500 ειναι θαύμα. Προσπαθησε το μεσω του car για 2400-2500 ωστε να πέσεις κανα δύο κατοστάρικα αν βρεθεί κάποιος (όλοι ζητάνε ψαλίδι πλέον).

Γενικά κυμαίνεται στα 2500-3000...Τις 3000 σχεδόν τις ξεχνάς νομίζω όπως τα λες και εσυ και οι υπόλοιποι (εκτος αν εχει 10000 χλμ)...

Και όπως πάντα λέω, υπάρχει αυτός που λέει οτι πουλάει κάτι και αυτός που θέλει να το πουλήσει, που ακριβώς εισαι;

Και όπως πάντα λέω, υπάρχει αυτός που λέει οτι πουλάει κάτι και αυτός που θέλει να το πουλήσει, που ακριβώς εισαι;

Εννοείς αν όντως θέλω να το πουλήσω ή αν θα ψάξω χαλαρά και αααααααν γίνει έγινε; Η αλήθεια είναι πως τώρα δεν είμαι και τόσο αγχωμένος για την πώληση, αλλά όπως είπα έχω και το όριο, θέλω ως τα χριστούγεννα να έχει φύγει γιατί μετά θα μπλέξω με πρόστιμα αν δεν πληρώσω τα τέλη.

Τα 1.400-1.500 του έμπορου πιστεύω είναι πολύ λίγα όντως, δεν αξίζει. Αν και είμαι διατεθημένος να πέσω και κάτω από 2.000 προκειμένου να φύγει, αλλά όχι και τόσο.

edit: Τα χαρτάκια "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" (για να βάλω στο τζάμι) που τα πουλάνε; Δεν έχω ξαναγοράσει ποτέ και δεν έχω ιδέα :P

Το "Πωλειται" απο βιβλιοπωλεια

Στο car.gr για corsa /2004 1200 κυβικα βγαζει

Βρέθηκαν: 27 αγγελίες
Μέση τιμή: 3268 EUR

Δεν λες ποσα χλπ εχει κανει και αν θελει λαστιχα κλπ .

Μπορείς να καταθέσεις πινακίδες αν δεν το έχεις πουλήσει μέχρι τον Δεκέμβρη, το πρόστιμο που κολλάει; Επίσης εντός 1 έτους μπορείς να πάρεις τις πινακίδες πίσω χωρίς να μπεις στη διαδικασία για νέο αριθμό κυκλοφορίας/άδεια κτλ αν πάνε καλύτερα τα πράγματα.

Αν είχε περισσότερα χλμ θα σου 'λεγα πούλα το, άλλα αν στην 10ετία έχεις κάνει 70χιλ χλμ τότε το αμάξι θα σε καλύψει για άλλα 10 χρόνια χωρίς πολλά έξοδα.

Μπορείς να καταθέσεις πινακίδες αν δεν το έχεις πουλήσει μέχρι τον Δεκέμβρη, το πρόστιμο που κολλάει; Επίσης εντός 1 έτους μπορείς να πάρεις τις πινακίδες πίσω χωρίς να μπεις στη διαδικασία για νέο αριθμό κυκλοφορίας/άδεια κτλ αν πάνε καλύτερα τα πράγματα.

Αν είχε περισσότερα χλμ θα σου 'λεγα πούλα το, άλλα αν στην 10ετία έχεις κάνει 70χιλ χλμ τότε το αμάξι θα σε καλύψει για άλλα 10 χρόνια χωρίς πολλά έξοδα.

Εννοώ το πρόστιμο αν δεν μπορέσω να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας του '14, που αν δεν κάνω λάθος έρχονται μετά διπλάσια στην εφορία. Θα το σκεφτόμουν για κατάθεση πινακίδων, αλλά όταν το είχα κοιτάξει έλεγε ότι πρέπει να δηλώσω κλειστό χώρο στάθμευσης στον οποίο θα βρίσκεται το αυτοκίνητο, δεν έχω όμως.

Για τα χιλιόμετρα δεν είμαι σίγουρος, θα το ξανακοιτάξω όταν κατέβω κάτω.

9

Εννοώ το πρόστιμο αν δεν μπορέσω να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας του '14, που αν δεν κάνω λάθος έρχονται μετά διπλάσια στην εφορία. Θα το σκεφτόμουν για κατάθεση πινακίδων, αλλά όταν το είχα κοιτάξει έλεγε ότι πρέπει να δηλώσω κλειστό χώρο στάθμευσης στον οποίο θα βρίσκεται το αυτοκίνητο, δεν έχω όμως.

Για τα χιλιόμετρα δεν είμαι σίγουρος, θα το ξανακοιτάξω όταν κατέβω κάτω.

Αν εχεις καποιο με ελευθερο χωρο που τον δηλωνει στο Ε9 (πχ εξοχικο )μπορεις με Υπευθυνη δηλωση του οτι δεχεται να στο "φιλοξενησει" να καταθεσεις πινακιδες

Εννοείς αν όντως θέλω να το πουλήσω ή αν θα ψάξω χαλαρά και αααααααν γίνει έγινε; Η αλήθεια είναι πως τώρα δεν είμαι και τόσο αγχωμένος για την πώληση, αλλά όπως είπα έχω και το όριο, θέλω ως τα χριστούγεννα να έχει φύγει γιατί μετά θα μπλέξω με πρόστιμα αν δεν πληρώσω τα τέλη.

Τα 1.400-1.500 του έμπορου πιστεύω είναι πολύ λίγα όντως, δεν αξίζει. Αν και είμαι διατεθημένος να πέσω και κάτω από 2.000 προκειμένου να φύγει, αλλά όχι και τόσο.

edit: Τα χαρτάκια "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" (για να βάλω στο τζάμι) που τα πουλάνε; Δεν έχω ξαναγοράσει ποτέ και δεν έχω ιδέα :P

γνώμη μου, επειδη εχεις καλα χιλιόμετρα, βάλτο 2700 αρχικά και βλέποντας και κανοντας....

Το πωλείται υπάρχει σε βιβλιοπωλεια και ορισμένα περίπτερα/ψιλικά αλλα δε ξέρω κατα πόσο εχουν πέραση στην εποχή του Car.gr

Κάντο και μία καταχωρηση στη ΧΕ. Εγω απο εκει το πουλησα το δικο μου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...