Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Ψάχνω mousepad κατάλληλο για gaming και σχετικά φθηνό (γύρω στα 5-10 ευρώ)!

Έχετε κάτι να μου προτείνετε ;

Δημοσ.

φίλε μου οι συνδιασμοί σου δεν είναι και καλύτεροι. και ειδικά στα λεφτά τα οποία ζητάς. ένα καλό mousepad έχει και τα ανάλογα λεφτά του.

Αλλά οι προτάσεις μου είναι οι εξείς: 

Razer DeathAdder 2013 (64.99)
Logitech Gaming Mouse G300 (39.90)

SteelSeries Sensei Call of Duty Black Ops II Gaming Mouse (29.90)

Razer Abyssus Mirror Special Edition (36.90)

Razer DeathAdder (49.23)

Πιστεύω να σε κάλυψαν οι προτάσεις μου πιο φθηνές = και πιο γρήγορη αντικατάσταση!

Δημοσ.

φίλε μου οι συνδιασμοί σου δεν είναι και καλύτεροι. και ειδικά στα λεφτά τα οποία ζητάς. ένα καλό mousepad έχει και τα ανάλογα λεφτά του.

Razer DeathAdder (49.23)

Πιστεύω να σε κάλυψαν οι προτάσεις μου πιο φθηνές = και πιο γρήγορη αντικατάσταση!

Διαβασες τι λεει?

Η ειδες απλα τη λεξη "mouse" στον τιτλο και ειπες οτι αυτοματα ζηταει mouse o ανθρωπας?

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Ψάχνω mousepad κατάλληλο για gaming και σχετικά φθηνό (γύρω στα 5-10 ευρώ)!

Έχετε κάτι να μου προτείνετε ;

σοβαρά gaming mousepad ? τι διαφορά θα έχει απο ένα απλό?

Δημοσ.

Razer DeathAdder (49.23)

Σιγουρα τον ''καλυψαν'' :P .

Λοιπον στο θεμα μας τωρα 

http://www.eworld.com.gr/products/details/631

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200013797

Για μενα πας στο Steelseries που ειναι και μεγαλυτερο. Τα razer στα Mousepad ειναι ακριβοτερα ειδικα για μεγαλυτερες διαστασεις.

Δημοσ.

Itech, κάτι πρέπει να έχεις πιει σήμερα φιλε :P

Σε κάθε topic που πάω αλλα ιταλών λες, σε ένα άλλο topic είδα ότι ένα παιδί ρώταγε για πιο κουτί να πάει να πάρει και το topic ήταν ΚΑΙΡΟ πριν φτιαγμένο (μέχρι που μετά από λίγες μέρες ανέβασε ότι κατέληξε σε πιο κουτί να πάρει και ανεβάσει φωτογραφίες με το build του και μετά πας και του γραφεις να πάρει ένα τάδε κουτί ενώ είδη έχει κάνει την αγορά..

για να μην πολυλογώ, πρόσεχε λίγο dates και το τι ζητάνε τα members πριν κανεις την ερευνα σου με τιμές για να τους βοηθήσεις και λοιπά.

Anyways, On-Topic για τον φίλο μας.

Με τα λεφτά που δίνεις προσωπικά δεν υπάρχει κάποιο ΚΑΛΟ Gaming Mouse pad, εγώ θα σου έλεγα να κανεις λίγο οικονομία ακόμα και να μαζέψεις 15 euro και να πας για το Razer "γολιατηους"....

Πολλά mouse pads βεβαια κάνουν καλο συνδυασμό αν είναι από την ίδια εταιρία με το ποντίκι (γιατί είναι φυσικό p.x η razer όταν βγάζει ένα mouse pad να το τεστάρει με razer products ώστε να δουν αν έινια καλά σε κρατήματα, ταχύτητα,"ανταπροκρισι" κλπ...

Τώρα, αν θες γράψε μου τι mouse έχεις για να ψάξω να σου προτείνω κάποια πράγματα.

Δημοσ.

Γιατί πολύ απλά μπορεί να μην τον βολεύει, για αυτό του είπα ότι είναι ανάλογος με το τι mouse έχει και ανάλογος το game style του, άλλοι πχ άμα το θέλει για FPS games βάζουν ΑΠΕΙΡΟ sensitivity και κουνάνε απλά λίγο τον καρπό τους (σαν εμενα) και άλλοι βάζουν πολλοί λίγο sensitivity και για να γυρίσουν το ποντίκι το σηκώνουν 2-3 φορες, για αυτό το λόγο...:/

Δημοσ.

Και εξω εχω δει επαγγελματιες gamers να παιζουν με απλα ποντικια,ουτε με dpi ουτε με πλαινα κουμπια,και με απλα Mousepad.Ειμαι σιγουρος οτι αν ο ts το ειχε ψαξει το θεμα σε αυτα που λες θα ειχε δει και σε τι τιμες πηγαινουν τα razer,γιατι αν πχ κουνας πολυ το ποντικι θα χρειαστεις μεγαλο Mousepad που στα razer κοστιζουν ακομα πιο ακριβα.

Η καλυτερη γενικη λυση στα λεφτα του ts ειναι το Steelseries Qck παντως.

Δημοσ.

Βρε και εγω το Goliathus εχω αλλα ειχα λιγο μεγαλυτερο budget οπως μπορεις να δεις και απο το ποντικι που χρησιμοποιω  :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας παιδιά...Είναι όλες πολύ καλές!

Μεγάλο δίλημμα το Razer vs Steelseries... 

Παρόλα αυτά φαίνεται καλό και αυτό που πρότεινε ο GiannisWalker...

σοβαρά gaming mousepad ? τι διαφορά θα έχει απο ένα απλό?

Νομίζω πως η επιφάνεια είναι αρκετά καλύτερη από αυτή ενός απλού...

Άλλωστε είναι και σχεδιασμένη για να ολισθαίνει καλύτερα το ποντίκι!

Τώρα, αν θες γράψε μου τι mouse έχεις για να ψάξω να σου προτείνω κάποια πράγματα.

Έχω αυτό το ποντίκι...Έχεις κάτι ιδιαίτερο να μου προτείνεις ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...