Προς το περιεχόμενο

Xperia Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Xperia Neo V που το έχω πάρει από την Vodafone.

Εδώ και κάποιο καιρό έχει αρχίσει και μου κάνει προβλήματα με το τηλεφωνικό σήμα...εκει που μιλάω κλείνει η κλήση οι γραμμές του σήματος εξαφανίζονται βγάζει ένα κόκκινο Χ και μετά απο λίγο επανέρχεται!!!

Στην αρχή γινόταν σπάνια αλλά τώρα γίνεται σε κάθε σχεδον κλήση που κάνω!!!

Δέν έχω κάνει ROOT ποτέ.

Έχω αλλάξει και  sim  αλλά και εταιρία γιατί νομιζα οτι έφταιγε αυτό αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

'Eκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι τίποτα.

Η εγγύηση ισχύει ακόμα. 

Επειδή θέλω να το πάω να το κοιτάξουν θέλω να ρωτήσω τι δικαιώματα και τι απαίτησεις μπορώ να έχω?

Γιατί το πρόβλημα είναι καθαρά του κινήτου δέν γίνεται να το αρνηθούν και είναι εντός εγγύησης(αν δεν κάνω λάθος έδινε 2 χρόνια η vodafone οπότε είμαι μέσα ακόμα)!!!

Απλά φοβάμαι μην μου πουν καμιά βλακεία επειδή σταμάτησε η παραγωγή της απο την κατασκευάστρια εταιρία....

Μπορώ να ζητήσω επισκευή? Και αν δεν επισκευάζεται πω θα ζητήσω αντικατάσταση αν δεν κατασκευάζεται πλέον?

Αν δεν υπάρχει μπορώ να ζητήσω κάποιο καλύτερο ή κάποιο στα ίδια κυβικά?

Υπάρχει φόβος αντικατάστασης με κάποιο χειρότερο και αν ναι μπορώ να πατήσω πόδι?

Αυτά προς το παρόν και ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια!!! ¨)

Δημοσ.

φίλε μου 1 θα σου πω μην ξανά κάνεις το λάθος να αγοράσεις από κατάστημα

Cosmote,Vodafone,Wind 

παιρνάνε μέσα δικό τους λογισμικό όπου προσθέου κάποια πράγματα το οποίο βέβαια και επιβαρύνει το κινητό και αφήνει πολλά bugs στο πέρασμα τους . Πάντο στο κατάστημα και πες τους να στο αντικαταστήσουν γιατί έχει πρόβλημα. μην δεχτείς να στο επισκευάσουν ή να στο κάνουν reboot γιατί απλά θα ξανά γίνει το ίδιο. και πες τους ότι δεν θέλεις να περιέχει μέσα λειτουργικό με αναφορές σε εταιρίες κλπ. αυτό το πράγμα κάνουν όλες αυτές οι εταιρίες και ακριβωπληρώνουμε τα τηλέφωνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...