nilosgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας, εδω και κατι μερες προσπαθω, ματαια, να παρω τις/τους εικονες/ηχους απο ενα flash game αλλα δε μπορω. Ενω (νομιζω πως) εχω κατεβασει το .swf, με οποιο εργαλειο και να δοκιμασα δεν βρηκε τιποτα. Μαλιστα και decompile το εκανα, αλλα δε βρηκα κατι στον κωδικα…Η οποια βοηθεια θα ειναι υπερπολυτιμη!!Το παιχνιδι ειναι ΕΔΩ.
TheELF Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Αφού δοκίμασες με διάφορα,δοκίμασες και με αυτό;;; http://www.insomnia.gr/topic/499062-πρόγραμμα-φωτογράφων/?p=52624206
nilosgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μαλλον οι εικονες/ηχοι δεν ειναι bundled μεσα στο .swf και απο καπου τις/τους κατεβαζει. Αλλα θα το δοκιμασω...
SouLSLayeR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Αν τα resources που ψάχνεις είναι μέσα στο swf τότε θες κάτι σαν το FlashDigger.
Directx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας, εδω και κατι μερες προσπαθω, ματαια, να παρω τις/τους εικονες/ηχους απο ενα flash game αλλα δε μπορω. Ενω (νομιζω πως) εχω κατεβασει το .swf, με οποιο εργαλειο και να δοκιμασα δεν βρηκε τιποτα. Μαλιστα και decompile το εκανα, αλλα δε βρηκα κατι στον κωδικα… Η οποια βοηθεια θα ειναι υπερπολυτιμη!! Το παιχνιδι ειναι ΕΔΩ. Έχεις δοκιμάσει τον Sothink SWF Decompiler; Πριν κάμποσα χρόνια είχε φανεί πολύ χρήσιμος και για Resource dump και για ActionScript dump (ώστε να δεις αν το πρόγραμμα τραβάει τα δεδομένα από κάποιον Server ή αν κάνει τίποτε εξωτικό).
nilosgr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Το κατέβασα ήδη όλα... Τίποτα δεν βρήκαν -παραμονο μια δύο άκυρες εικόνες-. Και τον κώδιάκά προσπάθησα να ψάξω αλλά δεν έβγαλα άκρη (μάλλον είναι obfuscated αλλά δεν ξέρω και πολύ από actionscript). Αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί ας μου στείλει pm
vacilis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασε αυτο: http://www.showmycode.com/ και το Flash Decompiler Trillix
nilosgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Τα έχω δοκιμάσει, τίποτα δεν κατάφερα...
vacilis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Τα έχω δοκιμάσει, τίποτα δεν κατάφερα... Τοτε τα urls των εικονων και των ήχων τα παίρνει απο καποιο xml η απο καποιο framework
nilosgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Τοτε τα urls των εικονων και των ήχων τα παίρνει απο καποιο xml η απο καποιο framework Εγώ πως θα μπορεσω να τα πάρω;;
BonJovi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Αν κάνεις decompile, δε φαίνεται ο κώδικας actionscript (εκτός αν είναι κρυπτογραφημένο το swf)? Αν διαβάσεις τον κώδικα, ίσως φαίνεται σε κάποια σημεία ο τρόπος με τον οποίο εισάγονται τα assets του παιχνιδιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα