Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, εδω και κατι μερες προσπαθω, ματαια, να παρω τις/τους εικονες/ηχους απο ενα flash game αλλα δε μπορω. Ενω (νομιζω πως) εχω κατεβασει το .swf, με οποιο εργαλειο και να δοκιμασα δεν βρηκε τιποτα. Μαλιστα και decompile το εκανα, αλλα δε βρηκα κατι στον κωδικα…
Η οποια βοηθεια θα ειναι υπερπολυτιμη!!
Το παιχνιδι ειναι ΕΔΩ.

Δημοσ.

Μαλλον οι εικονες/ηχοι δεν ειναι bundled μεσα στο .swf και απο καπου τις/τους κατεβαζει. Αλλα θα το δοκιμασω... :)

Δημοσ.

Γεια σας, εδω και κατι μερες προσπαθω, ματαια, να παρω τις/τους εικονες/ηχους απο ενα flash game αλλα δε μπορω. Ενω (νομιζω πως) εχω κατεβασει το .swf, με οποιο εργαλειο και να δοκιμασα δεν βρηκε τιποτα. Μαλιστα και decompile το εκανα, αλλα δε βρηκα κατι στον κωδικα…

Η οποια βοηθεια θα ειναι υπερπολυτιμη!!

Το παιχνιδι ειναι ΕΔΩ.

Έχεις δοκιμάσει τον Sothink SWF Decompiler; Πριν κάμποσα χρόνια είχε φανεί πολύ χρήσιμος και για Resource dump και για ActionScript dump (ώστε να δεις αν το πρόγραμμα τραβάει τα δεδομένα από κάποιον Server ή αν κάνει τίποτε εξωτικό).
Δημοσ.

Το κατέβασα ήδη όλα... Τίποτα δεν βρήκαν -παραμονο μια δύο άκυρες εικόνες-.

Και τον κώδιάκά προσπάθησα να ψάξω αλλά δεν έβγαλα άκρη (μάλλον είναι obfuscated αλλά δεν ξέρω και πολύ από actionscript).

Αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί ας μου στείλει pm

Δημοσ.

Τα έχω δοκιμάσει, τίποτα δεν κατάφερα...

Τοτε τα urls των εικονων και των ήχων τα παίρνει απο καποιο xml η απο καποιο framework

Δημοσ.

Τοτε τα urls των εικονων και των ήχων τα παίρνει απο καποιο xml η απο καποιο framework

Εγώ πως θα μπορεσω να τα πάρω;;

Δημοσ.

Αν κάνεις decompile, δε φαίνεται ο κώδικας actionscript (εκτός αν είναι κρυπτογραφημένο το swf)? Αν διαβάσεις τον κώδικα, ίσως φαίνεται σε κάποια σημεία ο τρόπος με τον οποίο εισάγονται τα assets του παιχνιδιού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...