darth7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας για την 2713H η οθονη θα ειναι για Games και για ταινίες ειναι λιγο πιο ακριβη απο την 2713HM που εχει προβληματα με yellow bleeding οπου η 2713H δεν εχει σε τοσο μεγαλο βαθμο Δεν με ενδιαφερει κατι αλλο εκτος απο DELL λογο του καλου support της Ευχαριστώ για τις οποίες απαντήσεις
Fulgore1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ελπιζω να εχεις και μια αναλογη καρτα γραφικων για τετοια αναλυση. Στα λεφτα πχ αυτα ,απο Dell παλι, δεν ξερω αν αξιζε καθολου και 3 Dell23αρες μαζι.
darth7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Εχω GTX 780 δεν θελω να παω σε αλλες λυσεις για να μην μπλεξω με τα service με την Dell ξερω οτι την αλλη μερα θα εχω το monitor σπιτι μου
iTechBlogGr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Την τιμή την γνωρίζω μπορείς να το αγοράσεις και πιο φθηνά από Amazon.
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις με ghosting, ρίξε μια ματιά πρώτα πριν προβείς σε αγορά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 μπορείς να το αγοράσεις και πιο φθηνά από Amazon. συγκεκριμένο link?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα