Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την CLUB3D 7870 και προσπαθώ να βγάλω άκρη με το AMD Eyefinity. Προσπαθώ να συνδέσω 2 τηλεοράσεις (hdmi) και 1 οθόνη (dvi-d) χωρίς να έχω καταφέρει τίποτα. 

Εξόδους που διαθέτει η κάρτα είναι:

2 DVI-I

1 HDMI

2 miniDP

Ποιες εξόδους πρέπει να χρησιμοποιήσω?

Δημοσ.

Δεν μπορείς, θα πρέπει η μία τουλάχιστον να συνδεθεί με display port.

Χρησιμοποιώ αντάπτορα για να συνδέσω την μία τηλεόραση στην miniDP 

Δημοσ.

γιατι δε βγαζεις ακρη ? στον εντοπισμο δε στις βρισκει ? σε πολλες καρτες , νομιζω και στην δικια σου , μπορεις να συνδεσεις 3 αλλα μεχρι δυο μπορεις να βλεπεις μαζι ..

Δημοσ.

γιατι δε βγαζεις ακρη ? στον εντοπισμο δε στις βρισκει ? σε πολλες καρτες , νομιζω και στην δικια σου , μπορεις να συνδεσεις 3 αλλα μεχρι δυο μπορεις να βλεπεις μαζι ..

Μου τις βρίσκει όλες φαίνονται κανονικά αλλά δεν μπορώ να επεκτείνω την προβολή και στις 3 ταυτόχρονα. Μόνο 2 ταυτόχρονα είσαι σίγουρος για αυτό?

Δημοσ.

δοκίμασε μόνο στις δύο και όπως σου είπαν και πιο πάνω να είναι display port .

Τις 2 καταφέρνω να τις συνδέσω το θέμα είναι να συνδεθεί και η τρίτη κατάλαβες

Δημοσ.

Μου τις βρίσκει όλες φαίνονται κανονικά αλλά δεν μπορώ να επεκτείνω την προβολή και στις 3 ταυτόχρονα. Μόνο 2 ταυτόχρονα είσαι σίγουρος για αυτό?

ναι ! στον εντοπισμο σου βρισκει και τις 3 αλλα μονο στις 2 σου δινει επιλογες σωστα ?

Τις 2 καταφέρνω να τις συνδέσω το θέμα είναι να συνδεθεί και η τρίτη κατάλαβες

την τριτη την εναλλασεις μονο ..

ψαχτο με την ενσωματωμενη ισως  μπορεις να παρεις απο αυτην σημα απο την  μια + τις 2 απ την καρτα σου ..

Δημοσ.

ναι ! στον εντοπισμο σου βρισκει και τις 3 αλλα μονο στις 2 σου δινει επιλογες σωστα ?

την τριτη την εναλλασεις μονο ..

ψαχτο με την ενσωματωμενη ισως  μπορεις να παρεις απο αυτην σημα απο την  μια + τις 2 απ την καρτα σου ..

http://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/radeon-hd-7870-royalqueen.html

Αυτή είναι η κάρτα μου είναι δυνατόν να μην υποστηρίζει eyefinity? Ή δεν είναι δυνατόν με τις υπάρχουσες οθόνες τηλεοράσεις που διαθέτω? ή με τα βύσματα?

Δεν υπάρχει ενσωματωμένη

Δημοσ.

φιλε αν δε μπορεις να παρεις σημα και απ τις 3 μαζι δε φταινε ουτε οι  τηλεορασεις σου ουτε τα βισματα ! 

η καρτα σου δε δινει και στις 3 μαζι !

δε σου λεω 100 % γιατι δεν την εχω την καρτα σου κ δε ξερω ! ομως μεχρι την σειρα 7770 που ξερω, σιγουρα δεν δινουν σε 3 ταυτοχρονα σημα ! ναι μεν μπορεις να συνδεσεις κ τις 3 μαζι ομως μονο μεχρι 2 σου δινει ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...