Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Έχω την CLUB3D 7870 και προσπαθώ να βγάλω άκρη με το AMD Eyefinity. Προσπαθώ να συνδέσω 2 τηλεοράσεις (hdmi) και 1 οθόνη (dvi-d) χωρίς να έχω καταφέρει τίποτα. Εξόδους που διαθέτει η κάρτα είναι: 2 DVI-I 1 HDMI 2 miniDP Ποιες εξόδους πρέπει να χρησιμοποιήσω?
Trexx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορείς, θα πρέπει η μία τουλάχιστον να συνδεθεί με display port.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορείς, θα πρέπει η μία τουλάχιστον να συνδεθεί με display port. Χρησιμοποιώ αντάπτορα για να συνδέσω την μία τηλεόραση στην miniDP
MauMaus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 γιατι δε βγαζεις ακρη ? στον εντοπισμο δε στις βρισκει ? σε πολλες καρτες , νομιζω και στην δικια σου , μπορεις να συνδεσεις 3 αλλα μεχρι δυο μπορεις να βλεπεις μαζι ..
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 γιατι δε βγαζεις ακρη ? στον εντοπισμο δε στις βρισκει ? σε πολλες καρτες , νομιζω και στην δικια σου , μπορεις να συνδεσεις 3 αλλα μεχρι δυο μπορεις να βλεπεις μαζι .. Μου τις βρίσκει όλες φαίνονται κανονικά αλλά δεν μπορώ να επεκτείνω την προβολή και στις 3 ταυτόχρονα. Μόνο 2 ταυτόχρονα είσαι σίγουρος για αυτό?
iTechBlogGr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 δοκίμασε μόνο στις δύο και όπως σου είπαν και πιο πάνω να είναι display port .
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 δοκίμασε μόνο στις δύο και όπως σου είπαν και πιο πάνω να είναι display port . Τις 2 καταφέρνω να τις συνδέσω το θέμα είναι να συνδεθεί και η τρίτη κατάλαβες
MauMaus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μου τις βρίσκει όλες φαίνονται κανονικά αλλά δεν μπορώ να επεκτείνω την προβολή και στις 3 ταυτόχρονα. Μόνο 2 ταυτόχρονα είσαι σίγουρος για αυτό? ναι ! στον εντοπισμο σου βρισκει και τις 3 αλλα μονο στις 2 σου δινει επιλογες σωστα ? Τις 2 καταφέρνω να τις συνδέσω το θέμα είναι να συνδεθεί και η τρίτη κατάλαβες την τριτη την εναλλασεις μονο .. ψαχτο με την ενσωματωμενη ισως μπορεις να παρεις απο αυτην σημα απο την μια + τις 2 απ την καρτα σου ..
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 ναι ! στον εντοπισμο σου βρισκει και τις 3 αλλα μονο στις 2 σου δινει επιλογες σωστα ? την τριτη την εναλλασεις μονο .. ψαχτο με την ενσωματωμενη ισως μπορεις να παρεις απο αυτην σημα απο την μια + τις 2 απ την καρτα σου .. http://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/radeon-hd-7870-royalqueen.html Αυτή είναι η κάρτα μου είναι δυνατόν να μην υποστηρίζει eyefinity? Ή δεν είναι δυνατόν με τις υπάρχουσες οθόνες τηλεοράσεις που διαθέτω? ή με τα βύσματα? Δεν υπάρχει ενσωματωμένη
MauMaus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 φιλε αν δε μπορεις να παρεις σημα και απ τις 3 μαζι δε φταινε ουτε οι τηλεορασεις σου ουτε τα βισματα ! η καρτα σου δε δινει και στις 3 μαζι ! δε σου λεω 100 % γιατι δεν την εχω την καρτα σου κ δε ξερω ! ομως μεχρι την σειρα 7770 που ξερω, σιγουρα δεν δινουν σε 3 ταυτοχρονα σημα ! ναι μεν μπορεις να συνδεσεις κ τις 3 μαζι ομως μονο μεχρι 2 σου δινει ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα