poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Για το P.RG A4201G με Firmware version 1.57S-Y οι κωδικοί είναι : Username: CytaAdmRes Password: d5l_cyt@_Adm1n Δηλαδή ανάμικτα κωδικοί από το πρώτο ποστ. ισως να ισχυει και στο ADB P.RG AV4202N αν καποιος το εχει ας το κανει δοκιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Για το P.RG A4201G με Firmware version 1.57S-Y οι κωδικοί είναι : Username: CytaAdmRes Password: d5l_cyt@_Adm1n Δηλαδή ανάμικτα κωδικοί από το πρώτο ποστ. Δουλεουν και για το ΖΤΕ οι κωδικοι αλλα δε βλεπω επιλογη για 2η γραμμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistirios79 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά για το technicolor TG788vn v2 της cyta ξέρει κανένας κώδ. Administration δεν μπορώ να βρω. Πάντως έχει menu όπως Thomson. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 speedtouch = thomson = technicolor.και επισης δεν μας ειπες .να το ξεκλειδωσεις για να ανοιξεις δευτερο καναλι θες ή απλα για αλλο λογο που εκει και ενα Firmware Ισως να βοηθουσε (αν βρουμε οπως ειπα στο αλλο θεμα) οι κωδικοι που γραφει εδωμεσα σε αυτο το θεμα δεν λειτουργουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistirios79 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Οι κωδικοί δεν λειτουργούν όχι όσους και αν δοκίμασα.το router γράφει αυτά. ... Product name TG788vn v2 Serial number CP1434SAL7E software release 10.5.2.S software variant DI boot loader version 2.0.16 Product code 37086010 Board name VDNT-W Το ρουτερ αυτά γράφει στο πίσω μέρος τίποτα άλλο όπως επίσης είναι για VDSL γραμμές απλά αυτό μου έφεραν και καλά για πιο σταθερό Internet επειδή είχα θέμα. Τους κώδ τους θέλω για να έχω πλήρης έλεγχο στο ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 ναι το 788 ειναι adsl/vdsl και ειναι πιο σταθερο απο αλλα ρουτερ.γενικα το technicolor,thomson ειναι απο τα πιο σταθερα ρουτερ. εκτος αν φταιει η γραμμη οποτε ναι εκει δεν θα κανει θαυματα το technicolor.αν θες admin με πλαγιο τροπο δες αυτο. http://www.insomnia.gr/topic/472170-technicolor-tg788vn/page-1 εχει γραψει ο Lucid dream πως να τρεξεις το wizard και να αλλαξεις τα στοιχεια του admin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistirios79 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 οτι χρειαστεις γραψε εκειμεσα να το δει και ο Lucid dream για να σε βοηθησει παραπανω μια που με τα technicolor το εχει πολυ καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisvele Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) καποιος να μου δωσει τις ρυθμισεις για το adb απο cyta κια επισης πως να γραψω τους αριθμουσ μου 003021057χχχχχ Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2020 από sakisvele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, sakisvele είπε καποιος να μου δωσει τις ρυθμισεις για το adb απο cyta κια επισης πως να γραψω τους αριθμουσ μου 003021057χχχχχ UserID / Display Name = σταθερο τηλ Password = voip pass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, sakisvele είπε καποιος να μου δωσει τις ρυθμισεις για το adb απο cyta κια επισης πως να γραψω τους αριθμουσ μου 003021057χχχχχ Για τον proxy server είσαι σίγουρος; Σε γραμμή της Vodafone έβαζα το ngn.hol.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Για τον proxy server είσαι σίγουρος; Σε γραμμή της Vodafone έβαζα το ngn.hol.net Εχει ADSL voip. Ειναι σωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Κι εγώ σε adsl VoIP το έβαζα, αλλά ήταν από πρώην Hol που έγινε Vodafone, όποτε δεν επιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, ilpapacha είπε Κι εγώ σε adsl VoIP το έβαζα, αλλά ήταν από πρώην Hol που έγινε Vodafone, όποτε δεν επιμένω Με διπλη γραμμη adsl voip? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisvele Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 ΤιΠοΤα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα