Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πατέρας μου ηταν στον ΟΤΕ και άλλαξε εταιρία και ενω είχε ρωτήσει και του είχαν πει οτι το 12 μηνο είχε τελειώσει τώρα ήρθε πρόστιμο διακοπής γιατί λένε ήθελε 10 μέρες να λήξει το συμβολαιο.

Εντελώς άδικο πρόστιμο, 70 ευρώ όσο το πάγιο για 2 μηνες...

Υπάρχει κάτι να μπορεί να κάνουμε τώρα; πχ να πληρωναμε το πάγιο των 10 ημερών ώστε να θεωρειται οτι ολοκληρώθηκε το συμβολαιο..

Δημοσ.

να ζητήσει απομαγνητοφώνηση της κλήσης του, από την αρχική ενημέρωση.

το εχω κάνει με τη cyta,και "κέρδισα"!
Αλλιώς, καταγγελία ΕΕΤΤ, αν ο οτε το παίξει βαρύ πεπόνι, και πρόταση για συμβιβασμό με αυτό που προτείνεις. Ολα αυτά, αν πράγματι έχει υπάρξει τέτοια επικοινωνία, του πατέρα σου με τον οτέ.

Δημοσ.

Ο πατέρας μου ηταν στον ΟΤΕ και άλλαξε εταιρία και ενω είχε ρωτήσει και του είχαν πει οτι το 12 μηνο είχε τελειώσει τώρα ήρθε πρόστιμο διακοπής γιατί λένε ήθελε 10 μέρες να λήξει το συμβολαιο.

Εντελώς άδικο πρόστιμο, 70 ευρώ όσο το πάγιο για 2 μηνες...

Υπάρχει κάτι να μπορεί να κάνουμε τώρα; πχ να πληρωναμε το πάγιο των 10 ημερών ώστε να θεωρειται οτι ολοκληρώθηκε το συμβολαιο..

τσέκαρε ότι όντως έχεις συμπληρώσει ένα χρόνο και μετά κάνε τα υπόλοιπα για είσαι σίγουρος .αν έχεις κλείσει ένα χρόνο δεν μπορούν να σου κάνουν τπ και μετά ρίχνεις και μαύρη πέτρα στον οτε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...