WoodSell3r Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα,έχω σχεδιασει μια αφισα στο Photoshop και στη παραδοση μου ζητηθηκε αρχειο ppt.Έψαξα στον νετ αλλα δε βρηκα καποιο προγραμμα που να μπορει να κανει αυτοματα την μετατροπη, να διαβασει τα layers του photoshop και να τα περασει σε αρχειο παρουσιασης. Το μονο που βρηκα ειναι ο χειροκινητος τροπος, να περασω ενα ενα τα επιπεδα στο powerpoint, που ειναι και χρονοβορο.Έχετε να προτεινετε κατι αλλο; Ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Βρες άλλο τυπογραφείο. Τέτοια χαζομάρα πρώτη φορά ακούω, κανένας επαγγελματίας τυπογράφος δεν δουλεύει με αρχεία ppt, άντε να στα ζητούσε σε cdr (corel draw) να το καταλάβαινα, αλλά σε ppt μόνο κάποιος παντελώς άσχετος θα στο ζητούσε και πες του το κατάμουτρα, δίκιο θα έχεις. Εκτός αν δεν θέλεις να την τυπώσεις και θέλεις να κάνεις κάτι άλλο οπότε αλλάζει το πράγμα. Πάντως για τους τύπους, τα ppt αρχεία είναι κινούμενα αρχεία παρουσίασης, συνήθως σε χαμηλή ή μέση ανάλυση και ουδεμία σχέση ή προδιαγραφές έχουν για τα στάνταρ ενός γραφείου εκτύπωσης offset. Τα γραφεία αυτά δουλεύουν συνήθως με tiff ή raw αρχεία όταν πρόκειται για bitmap εικόνες, (άντε και σε jpg αν και δεν το προτιμούν) ή eps, cdr όταν πρόκειται για ανυσματικές εικόνες.
TheELF Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί να είναι παράδοση εργασίας για σχολή ρε mico μην τρελαίνεσαι αμέσως..
WoodSell3r Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Βρες άλλο τυπογραφείο. Τέτοια χαζομάρα πρώτη φορά ακούω, κανένας επαγγελματίας τυπογράφος δεν δουλεύει με αρχεία ppt, άντε να στα ζητούσε σε cdr (corel draw) να το καταλάβαινα, αλλά σε ppt μόνο κάποιος παντελώς άσχετος θα στο ζητούσε και πες του το κατάμουτρα, δίκιο θα έχεις. Εκτός αν δεν θέλεις να την τυπώσεις και θέλεις να κάνεις κάτι άλλο οπότε αλλάζει το πράγμα. Πάντως για τους τύπους, τα ppt αρχεία είναι κινούμενα αρχεία παρουσίασης, συνήθως σε χαμηλή ή μέση ανάλυση και ουδεμία σχέση ή προδιαγραφές έχουν για τα στάνταρ ενός γραφείου εκτύπωσης offset. Τα γραφεία αυτά δουλεύουν συνήθως με tiff ή raw αρχεία όταν πρόκειται για bitmap εικόνες, (άντε και σε jpg αν και δεν το προτιμούν) ή eps, cdr όταν πρόκειται για ανυσματικές εικόνες. Φαντάζομαι ότι ήθελε να έχει επεξεργάσιμο το κείμενο απο ελαφρύ πρόγραμμα, τίποτα άλλο δε περνάει από το μυαλό μου. Με τα λίγα με τα πολλά εκανα την μετατροπη σε ppt χειροκίνητα και εζησα ενα τεχνολογικο ταξιδι στο παρελθον :/
micos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί να είναι παράδοση εργασίας για σχολή ρε mico μην τρελαίνεσαι αμέσως.. Τρελαίνομαι γιατί έχω δει και ακούσει πολλά κουφά από διαφημιστικά γραφεία και τυπογραφεία. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν με παρωπίδες και ακολουθούν μια πεπατημένη που ξέρουν χωρίς να (θέλουν;;; ) να δουν κάτι άλλο. Έχω στείλει τρεις φορές με δισκέτα (άκουσον-άκουσον) μια μακέτα σε tiff, bmp και jpg για καρτούλες και μου την ξαναζητούσαν γιατί έλεγαν ότι η δισκέτα ήταν άδεια και αυτό που έφταιγε ήταν ότι προσπαθούσαν να κάνουν open project μέσα από το corel το οποίο είχε φίλτρο να δείχνει μόνο τα cdr αρχεία και (φυσικά) δεν έβλεπαν τίποτα στην δισκέτα.
WoodSell3r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Τρελαίνομαι γιατί έχω δει και ακούσει πολλά κουφά από διαφημιστικά γραφεία και τυπογραφεία. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν με παρωπίδες και ακολουθούν μια πεπατημένη που ξέρουν χωρίς να (θέλουν;;; ) να δουν κάτι άλλο. Έχω στείλει τρεις φορές με δισκέτα (άκουσον-άκουσον) μια μακέτα σε tiff, bmp και jpg για καρτούλες και μου την ξαναζητούσαν γιατί έλεγαν ότι η δισκέτα ήταν άδεια και αυτό που έφταιγε ήταν ότι προσπαθούσαν να κάνουν open project μέσα από το corel το οποίο είχε φίλτρο να δείχνει μόνο τα cdr αρχεία και (φυσικά) δεν έβλεπαν τίποτα στην δισκέτα. Έπικ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα