nikchris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Οκ... κάλο. Αλλά για 10 λεπτά που θα είσαι μέσα στο μετρό τι να το κάνεις; να ποστάρεις στο fb "είμαι στο μετρό" και να κάνεις check in... άκλαφτα κονδύλια... να πω πως ήταν Αθήνα - Θεσσαλονίκη να πάει στον διάολο! Ε και στην καφετερια τι να το κανουμε το wifi, εχουμε παει να μιλησουμε. Και στα παρκα, τι αν το κανουμε το wifi, αφου καθομαστε στην φυση. ΘΑ διαβασεις τα νεα το 10λεπτο που θα περιμενεις το συρμο ή δεν παει καν το μυαλο σου οτι το κανουν ΚΑΙ αυτο με το ιντερνετ και οχι μονο Facebook; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Θα αργήσει λιγο ακομα μαλλον αλλα στο τέλος ελπιζω να γίνει , τι να κάνουμε καλλιο αργά παρα ποτε αρκεί να γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δεν υπήρχε ποτέ επίδομα χρήσης υπολογιστή, άδεια (1ημ/60 εργάσιμες) υπάρχει, η οποία βαίνει προς κατάργηση...τώρα αν σε κάποια ΔΕΚΟ ή ΟΤΑ βάλανε και τέτοιο επίδομα, αυτό έχει καταργηθεί -μαζί με πολλά άλλα- εδώ και χρόνια.... Στον ΟΣΕ υπηρχε και ηταν και καλο νομιζω 200 ευρω, το ξερω απο την πρακτικη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athenslb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δεν υπάρχει κανένα κονδύλι. Το διαγωνισμό τον κέρδισε η HOL με 0 €. <br> Άρα κανένα έξοδο. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ε και στην καφετερια τι να το κανουμε το wifi, εχουμε παει να μιλησουμε. Ναι πήγαμε για να μιλήσουμε. Και στα παρκα, τι αν το κανουμε το wifi, αφου καθομαστε στην φυση. Να παίξουμε με το ζώο μας στα "αμέτρητα" πάρκα της Ελλάδας. ΘΑ διαβασεις τα νεα το 10λεπτο που θα περιμενεις το συρμο ή δεν παει καν το μυαλο σου οτι το κανουν ΚΑΙ αυτο με το ιντερνετ και οχι μονο Facebook; Σιγά μη διαβάσω σε 10 λεπτά που κάνει και όλο το wikipedia. Όλα γύρω από έναν υπολογιστή, κινητό, τάμπλετ... ζήστε την π***α την ζωή, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 χρειαζόταν? μέσο χρόνο αναμονής στις στάσεις έχεις το πολύ 5 λεπτά. εκτός αν το φτιάξανε για τους δημοσιους υπαλλήλους που δουλευουν στους σταθμούς. =p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitifititis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Να έπιανε σήμα ανάμεσα στους σταθμούς και τι στον κόσμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagelisDer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μας βλεπω σε λιγο αντι να πηγαινουμε να αγοραζουμε τα παιχνιδια απο τα καταστηματα να πηγαινουμε στις πλατειες να τα κατεβαζουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo_Mich Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μολις γυρισα απο ιρλανδια και εχω να πω το εξης . παντου μα παντου ιντερνετ . και αυτοι ομως με την οικονομικη τους κριση . πληρωνουν 2-2,5 ευρω την διαδρομη αλλα πραγματικα ειναι ολα αριστα . με ευγενια οι ελεγκτες και οι οδηγοι , τα λεοφωρεια σε καλη κατασταση ( οπως και τα περισσοτερα δικα μας ) με λιγοτερα δρομολογια απο τα δικα μας . το νετ τους πολυ καλο και βολευει ειδικα αν εισαι τουριστας . μας βολεψε πολυ το νετ εκει καθως οτι θελαμε το βρισκαμε . ακομα και στα intercity και εκει full σημα . οχι download αλλα αξιοπρεπες στο browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naskoos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 αντε στα 30 μου θα χω ιντερνετ στο μετρο!!! fuck yeahh οπα...για μια στιγμη....ειμαι 22 :Ρ αντε στα 40 μου θα χω μετρο!!! στα 48 μου Internet στο μετρό fuck yeahh οπα...για μια στιγμη....ειμαι 25 και από Θεσσαλινίκη :Ρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaKrifoR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Γατάκια αθηναίοι!Sent from Metro Thessalonikis 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Άργησαν ενάμισι χρόνο μετά την επικύρωση του διαγωνισμού, αυτό σημαίνει ότι κάτι συνέβη ή απλά γραφειοκρατούν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tetra82 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Όλα γύρω από έναν υπολογιστή, κινητό, τάμπλετ... ζήστε την π***α την ζωή, Όλα γύρω από έναν υπολογιστή, κινητό, τάμπλετ... ζήστε την π***α την ζωή, Αυτή την γελοιότητα του "όλα γύρω απο έναν υπολογιστή" την έχω βαρεθεί. Κάποιοι πρέπει να καταλάβετε μερικά πράγματα. Δεν είμαστε στο 70. Δεν υπάρχουν αλάνες, τα νέα παιδιά (στην πλειοψηφία) δεν θεωρούν ιδανικό να πάνε "φεγγαράδα" στην παραλία και, για να μην λέω πολλά, αυτά που έκαναν οι παππούδες μας το 50, οι γονείς μας το 70/80 και εμείς το 80/90 (για να μας πιάσω όλους) δεν είναι "ο σωστός τρόπος να ζεις την ζωή". Ο καθένας ζει όπως θέλει. Γιατί αν αρχίσω να λέω πως μεγαλώσανε κάποιοι απο την δική μου την γενιά (ώρες snes, n64, doom στο pc κτλ) θα αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε ποιός είναι χειρότερος; Ο πιτσιρικάς που "δεν ζει" γιατί μπαίνει facebook, ή αυτός που "έζησε" και πέρασε την παιδική του ηλικία με τον Mario, την εφηβική με τον Snake και τώρα είναι και στο facebook; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keepgoing Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δεν υπήρχε ποτέ επίδομα χρήσης υπολογιστή, άδεια (1ημ/60 εργάσιμες) υπάρχει, η οποία βαίνει προς κατάργηση...τώρα αν σε κάποια ΔΕΚΟ ή ΟΤΑ βάλανε και τέτοιο επίδομα, αυτό έχει καταργηθεί -μαζί με πολλά άλλα- εδώ και χρόνια.... Στους μόνιμους που δούλευαν σε υπολογιστή στο στρατό έδιναν γάλα. Νομίζω πως μειώνει την απορρόφηση της ακτινοβολίας οπότε υποτίθεται οτι έτσι προστατεύονταν απο τις CRT. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Στους μόνιμους που δούλευαν σε υπολογιστή στο στρατό έδιναν γάλα. Νομίζω πως μειώνει την απορρόφηση της ακτινοβολίας οπότε υποτίθεται οτι έτσι προστατεύονταν απο τις CRT. χαχαχα πλακα κανεις ετσι?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα