LambisElef Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα! Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Έχω το δισκάκι με τα Windows 7 32 bit και ξέρω πώς να κάνω την εγκατάσταση. Η απορία μου είναι τι γίνεται με τους drivers. Ο υπολογιστής στον οποίο θα τα περάσω δεν έχει πρόσβαση στο Internet. Θέλω τη βοήθειά σας! Αν σας δώσω το hardware του pc μπορείτε να μου πείτε ποιους drivers να κατεβάσω;
spyros__ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Απλα κανε αναζητηση στο ιντερνετ. πχ αν εχεις την gtx650ti γραψε στο google gtx650ti drivers και κατεβασε τους τελευταιους απο τη σελιδα της nvidia. Αντιστοιχα και για τα αλλα κομματια.
LambisElef Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ! Για ποια άλλα κομμάτια όμως θα χρειαστώ drivers;
darkheretic Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Eδω για τους drivers(αν προκειτε για το nοtebook της υπογραφης) http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=en&cc=us&dlc=en&sw_lang=&product=5064494#N560 Aν αφορα αλλο πισι στο επισημο site της μητρικης Συνηθως,για τον ηχο,ιντερνετ,τυχον ενσωματωμενα γραφικα,chipset,usb,καρτα γραφικων
LambisElef Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ωραία! Και πάλι ευχαριστώ, δεν έχω το pc αυτή τη στιγμή, από βδομάδα θα ανανεώσω με το αποτέλεσμα... (Πληροφοριακά, δεν είναι το notebook της υπογραφής )
Jannis64 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Κάνε την εγκατάσταση των Windows και αφού ολοκληρωθεί και τελειώσεις με την εγκατάσταση, κάνε δεξί κλικ στο Υπολογιστής > Ιδιότητες > Διαχείριση Συσκευών και κοίταξε ποιες έχουν κίτρινη σήμανση. Αυτές είναι που θα χρειαστούν οποσδήποτε Drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα