Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχως για τους apple users,η ορεξη και το μενου καθορίζεται απο τους σεφ της apple και θα φανε οτι τους σερβιρουν ειτε τους αρεσει,ειτε οχι!

Ο καθενας με τα βιτσιά του!

Δεν χρησιμοποιούμε μόνο apple απλα έχουμε την επιλογή να έχουμε και apple. Δεν τρωμε οτι μας σερβίρουνε,οπως κάνει η πλειοψηφεία.Αν είναι βίτσιο η επιλογή τοτε λυπάμαι...

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το θετικό είναι πως για την ώρα το μενού είναι ...μούρλια! :P

Δεν αμφιβάλλω αλλα ποσο καιρο θα αντεξετε να τρωτε ξαναζεσταμενο φαγητό καθε μερα και μάλιστα χωρις πρωτο πιατο και επιδόρπιο!

Δεν χρησιμοποιούμε μόνο apple απλα έχουμε την επιλογή να έχουμε και apple. Δεν τρωμε οτι μας σερβίρουνε,οπως κάνει η πλειοψηφεία.Αν είναι βίτσιο η επιλογή τοτε λυπάμαι...

Αφου ειναι η καλυτερη με τα καλυτερα προιοντα,γιατι καταφευγετε σε τριτους?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αμφιβάλλω αλλα ποσο καιρο θα αντεξετε να τρωτε ξαναζεσταμενο φαγητό καθε μερα και μάλιστα χωρις πρωτο πιατο και επιδόρπιο!

Δεν είμαστε φυλακισμένοι,για να καταφύγουμε...γιατί έχεις την εντύπωση οτι είμαστε κάπου δέσμιοι?

Δεν μας υποχρέωσε η Apple ή οποισδήποτε άλλος ή αλλοι να κάνουμε κάτι.

Δημοσ.

Δεν είμαστε φυλακισμένοι,για να καταφύγουμε...γιατί έχεις την εντύπωση οτι είμαστε κάπου δέσμιοι?

Δεν μας υποχρέωσε η Apple ή οποισδήποτε άλλος ή αλλοι να κάνουμε κάτι.

Νομίζετε πως δεν είστε φυλακισμενοι!

Και ο μονος λογος που μερικοι χρησιμοποιειτε και κατι αλλο εκτός απο προιοντα της apple ειναι γιατι αναγκες σας δεν καλύπτονται απο την apple και ευτυχως ακομη,εσεις οι μερικοι, βάζετε τον εαυτος σας λιγο πανω απο το μηλο!

Καταραμένη φτώχεια.

Εισαι ο αριστοκρατης της παρεας και κανεις κρυα αστειακια περι φτωχιας?

• Like 1
Δημοσ.

Και ο μονος λογος που μερικοι χρησιμοποιειτε και κατι αλλο εκτός απο προιοντα της apple ειναι γιατι αναγκες σας δεν καλύπτονται απο την apple και ευτυχως ακομη,εσεις οι μερικοι, βάζετε τον εαυτος σας λιγο πανω απο το μηλο!

Άστην καλύτερα τη ψυχολογία για τους ψυχολόγους. Για δυο λόγους μπορεί να μην παίρνει ο κόσμος σήμερα iPhone. 1) Επειδή είναι ακριβό και 2) επειδή έχει μικρή οθόνη. Κυρίως για το 2. Μόλις μεγαλώσει η οθόνη του, κατά κύματα θα επιστρέφει ο κόσμος.

• Like 3
Δημοσ.

Άστην καλύτερα τη ψυχολογία για τους ψυχολόγους. Για δυο λόγους μπορεί να μην παίρνει ο κόσμος σήμερα iPhone. 1) Επειδή είναι ακριβό και 2) επειδή έχει μικρή οθόνη. Κυρίως για το 2. Μόλις μεγαλώσει η οθόνη του, κατά κύματα θα επιστρέφει ο κόσμος.

Κατα ορδές καλυτερα!

Δημοσ.

iPhone με 4.8" άνετα κάνει 15 εκ. πωλήσεις το πρώτο ΣΚ.

Δημοσ.

iPhone με 4.8" άνετα κάνει 15 εκ. πωλήσεις το πρώτο ΣΚ.

4,3“ και ειναι και πολλες σας,που μου θέλετε 4,8" παντοφλα,απο την apple!

Δημοσ.

Εισαι ο αριστοκρατης της παρεας και κανεις κρυα αστειακια περι φτωχιας?

Δεν γεννηθήκαμε οπως οι περισσοτεροι άσχετοι πιτσιρικάδες που ο μπαμπας τους δουλεύει με Apple.O μονος λογος που χρησιμοποιούμε και Apple ειναι η ευχαριστηση που μας δίνει. Δεν ξέρω αν στο κοσμο σου υπαρχουν μόνο προϊόντα Apple και καταφεύγεις στα υπόλοιπα, αλλα στον δικό μου γίνεται το αντίθετο. Είμαι φυλακισμένος από προϊόντα με Frankeinstein design και ποιότητα και καταφεύγω σε Apple.

• Like 2
Δημοσ.

Πείνασα ρε μαγκες, έλεος με τα φαγητά, εχει κλείσει και η πιτσαρία

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γεννηθήκαμε οπως οι περισσοτεροι άσχετοι πιτσιρικάδες που ο μπαμπας τους δουλεύει με Apple.O μονος λογος που χρησιμοποιούμε και Apple ειναι η ευχαριστηση που μας δίνει. Δεν ξέρω αν στο κοσμο σου υπαρχουν μόνο προϊόντα Apple και καταφεύγεις στα υπόλοιπα, αλλα στον δικό μου γίνεται το αντίθετο. Είμαι φυλακισμένος από προϊόντα με Frankeinstein design και ποιότητα και καταφεύγω σε Apple.

Σιγα ρε φιλε που ειναι και Frankeinstein design!

Το καιρο που έκοβε βολτες ο Jobs εξω απο τα show rooms της sony για να παρει μαθήματα αισθητικης και design,για να εχεις εσυ το designατο macbook σου,δεν ηταν έκτρωμα!

Και ξαφνικα εμφανιστηκατε να παραδιδετε και μαθηματα design!

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα ρε φιλε που ειναι και Frankeinstein design!

Το καιρο που έκοβε βολτες ο Jobs εξω απο τα show rooms της sony για να παρει μαθήματα αισθητικης και design,για να εχεις εσυ το designατο macbook σου,δεν ηταν έκτρωμα!

Και ξαφνικα εμφανιστηκατε να παραδιδετε και μαθηματα design!

Ο Jobs έβλεπε τις δυνατοτητες και της προοπτικές βελτιωσεις μέσα και εξω σε ένα μηχάνημα. Δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό και εγω προσωπικά το θαυμάζω αυτό. Αν έσενα σε ενοχλεί αυτό ξανα λυπάμαι...

Δημοσ.

Ο Jobs έβλεπε τις δυνατοτητες και τις προοπτικές βελτιωσεις μέσα και εξω σε ένα μηχάνημα. Δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό και εγω προσωπικά το θαυμάζω αυτό. Αν έσενα σε ενοχλεί αυτό ξανα λυπάμαι...

Ουτε γω δε αμφισβητω αυτες του τις δυνατοτητες/ικανοτητες,αλλα σταματήστε να μη σέβεστε ολα αυτα που προσφεραν ολες οι υπολοιπες εταιριες για να εχεις και εσυ και εγω τα προιοντα που μας αρεσουν!

Βοηθησαν ολες για να φτασουμε μεχρι εδω,τοσο στο hardware/design οσο και στο software!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...