Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Αφού μπορούμε να διαφωνούμε και με "σοβαρά" επιχειρήματα, γιατί μπλέκετε τα pop corn και τα πουλάκια??? Οσα θες να συγκρινουμε το touchpad του qosmio(στα 8) με του macbook! Αν και πάλι βγήκαμε καρα-εκτός θέματος, άνετα κάνουμε τη σύγκριση που λες μιας και το δοκίμασα και το qosmio! 1
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 "Δεν υπήρχαν" καλέ μου άνθρωπε smartphones με touchscreen το 2007. Και αυτά που υπήρχαν είχαν resistive οθόνη, ήταν δύσχρηστα και καθόλου δημοφιλή, εκεί κολλάει το who the fuck wants to see them. To iPhone ήταν ο game changer, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Και ξέρω από τώρα την επόμενη ατάκα. "Εντάξει, αν δεν το έκαναν αυτοί, θα το έκανε κάποιος άλλος"... Και μένα μου σβησε μήνυμα. Να γράψω υπέρ των μήλων; Oh wait, γράφω υπέρ των μήλων! Αποφάσισε,δεν υπηρχαν ή υπηρχαν αλλα ηταν δυσχρηστα?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Αποφάσισε,δεν υπηρχαν ή υπηρχαν αλλα ηταν δυσχρηστα? Θες να θυμηθώ πάλι το Qtek9000 και τα 1000 ευρώ που πλήρωσα τότε??? Είπαμε έχω ψυχολογικά αλλά πρέπει να μου το θυμίζετε συνεχώς??? 2
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Αφού μπορούμε να διαφωνούμε και με "σοβαρά" επιχειρήματα, γιατί μπλέκετε τα pop corn και τα πουλάκια??? Αν και πάλι βγήκαμε καρα-εκτός θέματος, άνετα κάνουμε τη σύγκριση που λες μιας και το δοκίμασα και το qosmio! Το δοκιμασες στα 8 με τους νεους drivers της synaptics?Γιατι ειναι εντελώς διαφορετικό touchpad στα 7 σε σχεση με τα 8 με τους νεους drivers! Εκανα σχετικη αναφορά τοτε που εβαλα πρωτη φορα του drivers για τα 8,γιατι επαθα "σιοκ" με την τεραστια αλλαγη στη γενικη συμπεριφορά του touchpad,που χρησιμοποιουσα 2.5 χρονια,πριν τα 8!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασες στα 8 με τους νεους drivers της synaptics? Γιατι ειναι εντελώς διαφορετικό touchpad στα 7 σε σχεση με το 8 με τους νεους drivers! Με windows 8 το δοκίμασα. Το τι drivers είχε δεν ξέρω! Και προφανώς δεν αναφέρομαι στο περα-δώθε των tiles αλλά στη γενικότερη αίσθηση. Touch, απόκριση, scroll κλπ... Αν δεν είχα δοκιμάσει ποτέ το touchpad της Apple ίσως να είχα διαφορετική άποψη.
atheatos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Με windows 8 το δοκίμασα. Το τι drivers είχε δεν ξέρω! Και προφανώς δεν αναφέρομαι στο περα-δώθε των tiles αλλά στη γενικότερη αίσθηση. Touch, απόκριση, scroll κλπ... Αν δεν είχα δοκιμάσει ποτέ το touchpad της Apple ίσως να είχα διαφορετική άποψη. Iσως φταίει το υλικό και η αίσθηση που αφήνει. Απο τί υλικό ειναι φτιαγμενο το track pad του Qosmio? Edit: με το λιγο που έψαξα δεν ειναι πάντως wear-resistant glass surface.
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Με windows 8 το δοκίμασα. Το τι drivers είχε δεν ξέρω! Και προφανώς δεν αναφέρομαι στο περα-δώθε των tiles αλλά στη γενικότερη αίσθηση. Touch, απόκριση, scroll κλπ... Αν δεν είχα δοκιμάσει ποτέ το touchpad της Apple ίσως να είχα διαφορετική άποψη.Χωρις τους drivers(που τους βαζεις μονος σου απο την synaptics) δεν εχει καμια διαφορα με το οταν ηταν στα 7!Πρεπει να μπουν οι drivers και τοτε το touchpad μεταμορφονεται!Ειχα ενα μηνα το macbook 2012 του θειου μου!Εννοείται προτιμω δεκα φορες το touchpad του qosmio που εχω και εκτως απο το αριστερο/δεξι κλικ,ακομη 8 shortcuts! Iσως φταίει το υλικό και η αίσθηση που αφήνει. Απο τί υλικό ειναι φτιαγμενο το track pad του Qosmio? Matt plastic.
kirileman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Αποφάσισε,δεν υπηρχαν ή υπηρχαν αλλα ηταν δυσχρηστα? Πωωωω, δε βλέπεις, τέλος.
atheatos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Χωρις τους drivers(που τους βαζεις μονος σου απο την synaptics) δεν εχει καμια διαφορα με το οταν ηταν στα 7!Πρεπει να μπουν οι drivers και τοτε το touchpad μεταμορφονεται! Ειχα ενα μηνα το macbook 2012 του θειου μου!Εννοείται προτιμω δεκα φορες το touchpad του qosmio που εχω και εκτως απο το αριστερο/δεξι κλικ,ακομη 8 shortcuts! Matt plastic. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα....
kirileman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Θες να θυμηθώ πάλι το Qtek9000 και τα 1000 ευρώ που πλήρωσα τότε??? Είπαμε έχω ψυχολογικά αλλά πρέπει να μου το θυμίζετε συνεχώς??? Και Dopod και imate και Ο2 και JasJar να πούμε!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Φρέσκο: http://obamapacman.com/2013/10/samsung-copies-2007-iphone-ad/ 2
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα....Δυστυχως για τους apple users,η ορεξη και το μενου καθορίζεται απο τους σεφ της apple και θα φανε οτι τους σερβιρουν ειτε τους αρεσει,ειτε οχι!Ο καθενας με τα βιτσιά του! 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δυστυχως για τους apple users,η ορεξη και το μενου καθορίζεται απο τους σεφ της apple και θα φανε οτι τους σερβιρουν ειτε τους αρεσει,ειτε οχι! Ο καθενας με τα βιτσιά του! Το θετικό είναι πως για την ώρα το μενού είναι ...μούρλια! Πάντα το καλύτερο φαγητό το κάνεις όταν η ποσότητα είναι σχετικά περιορισμένη και η ποιότητα στα ύψη! Αν σε βάλουν μπροστά σε ένα τραπέζι γεμάτο με φαγιά και κοψίδια, θα χαρείς, θα φας μέχρι σκασμού αλλά θα καταλάβεις την μλκία το επόμενο πρωί (ίσως και το βράδυ)... 1
michael92 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 ektor7 άλλαξε επιτέλους avatar, δεν μπορώ τόσο σουρεαλισμό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα