dali13gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ναι, ναι, θέλω κι εγώ back button! Τρελαίνομαι να γυρνάω τη συσκευή οριζόντια και να πατιέται καταλάθος και να με πετάει από το video ή να κάνει back τη σελίδα που βλέπω στον browser! 2
Hopi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Να φανταστώ ΟΥΤΕ αυτό είναι αντιγραφή απο την Apple και είμαστε όλοι άχρηστα fanboys, πρόβατα κτλπ, ε? Έ, αφού πήραν το χαρακτηριστικό που PDA το είχαν συστήσει 10 χρόνια πριν, τότε ναι η HTC (που τα δημιουργούσε χωρίς να φαίνεται το δικό της brand) αντιγράφει. Αυτό το κόλλημα με την Apple πραγματικά δεν έχει προηγούμενο... 1
pontios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 <p>Να φανταστώ ΟΥΤΕ αυτό είναι αντιγραφή απο την Apple και είμαστε όλοι άχρηστα fanboys, πρόβατα κτλπ, ε?</p> Φίλε μου, σκέψου λίγο πριν γράψεις. Είναι δυνατόν να ανακοινώνεται το κινητό 15 Οκτώβρη και να μην είναι έτοιμο μήνες πριν? Περιμένανε τι θα βγάλει η Apple και τρέξανε να το προσθέσουν σε 1 μήνα? 5.9 ίντσες κινητό βγάζουν, όχι γκοφρέτα.
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ναι, ναι, θέλω κι εγώ back button! Τρελαίνομαι να γυρνάω τη συσκευή οριζόντια και να πατιέται καταλάθος και να με πετάει από το video ή να κάνει back τη σελίδα που βλέπω στον browser!Φυσικα ειρωνευεσαι!Απ'οσο χρησιμοποιησα το ios σε ipad&iphone,νομιζω οτι ειναι τετοια η δομη του,που δε του χρειάζεται το back!Δεν ένιωσα οτι του λείπει!
kirileman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Γιατι οι περισσοτεροι δεν χρησιμοποιουν καν κωδικο για να μπαινουν μεσα! Και στην ουσια τι θα κερδισω αν μου το κλεψουν ή το χασω? Τα 500+€ θα κανουν φτερα! Οσο για τα σημαντικα δεδομενα αλλαζεις τους κωδικους και παυει να εχει προσβαση ο καθενας! Αν εσυ θες να βαλεις τα αποτυπωματα δεκα δακτυλων σου για να εχεις προσβαση στο κινητο σου,ωστε να νιωθεις ασφαλεις δικαιομα σου,δεν ειμαστε ολοι τοσο ανασφαλεις! Είναι αυτό που λένε στις συνεντεύξεις "χαίρομαι ιδιαίτερα για την ερώτησή σας". Για πες μας λοιπόν, γιατί πιστεύεις ότι οι περισσότεροι δε χρησιμοποιούν καν κωδικό για να μπαίνουν μέσα; Την έχω την απάντηση, αλλά περιμένω τη δική σου εξήγηση. Και μιλήσαμε για το θέμα της χρησιμότητάς του. Δεν το θέλουμε για την περίπτωση που μας κλέψουν τη συσκευή, αλλά για να μη μπορεί ο καθένας να τη ξεκλειδώνει εν απουσία μας.
dali13gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Φυσικά και ειρωνεύομαι, τι άλλο μπορώ να κάνω με τα άθλια capacitive button;! Στο iOS δεν σου έλλειψε γιατί τα guidelines είναι συγκεκριμένα από την Apple και τα σέβονται οι περισσότεροι developers. Στο android είναι γιούρια.
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Είναι αυτό που λένε στις συνεντεύξεις "χαίρομαι ιδιαίτερα για την ερώτησή σας". Για πες μας λοιπόν, γιατί πιστεύεις ότι οι περισσότεροι δε χρησιμοποιούν καν κωδικό για να μπαίνουν μέσα; Την έχω την απάντηση, αλλά περιμένω τη δική σου εξήγηση.Γιατι απο τα 30+ ατομα που ξερω,μονο ενας εχει κωδικο και αυτος ειναι στρατιωτης!Γι'αυτο το λεω!
kirileman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Γιατι απο τα 30+ ατομα που ξερω,μονο ενας εχει κωδικο και αυτος ειναι στρατιωτης! Γι'αυτο το λεω! Πάμε πάλι. Για ποιό λόγο από τα 30+ άτομα που ξέρεις, μόνο ένας έχει κωδικό;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Πάμε πάλι. Για ποιό λόγο από τα 30+ άτομα που ξέρεις, μόνο ένας έχει κωδικό; Τα 17 δεν ξέρουν πως να βάλουν κωδικό. Τα 10 έβαλαν κάποια στιγμή αλλά τους έγιναν τα νεύρα κρόσια κάθε φορά που έπρεπε να τον πληκτρολογούν. Τα 3+ δεν έχουν απολύτως καμία πληροφορία στο κινητό τους που δεν πρέπει να πέσει σε λάθος χέρια (contacts, emails, notes, pics κλπ) 3
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Πάμε πάλι. Για ποιό λόγο από τα 30+ άτομα που ξέρεις, μόνο ένας έχει κωδικό;Ξανα διαβασε αυτο που εγραψα και θα βρεις την απαντηση! Τα 17 δεν ξέρουν πως να βάλουν κωδικό. Τα 10 έβαλαν κάποια στιγμή αλλά τους έγιναν τα νεύρα κρόσια κάθε φορά που έπρεπε να τον πληκτρολογούν. Τα 3+ δεν έχουν απολύτως καμία πληροφορία στο κινητό τους που δεν πρέπει να πέσει σε λάθος χέρια (contacts, emails, notes, pics κλπ) Οι πρωτοι 17 ειναι οι apple users της παρες! 1
dali13gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Απλό: δεν έχουν κωδικό γιατί είναι σπάσιμο... νεύρων να το βάζεις ΚΑΘΕ φορά που το ξεκλειδώνεις. Τώρα είναι απλό. Ακουμπάς το δάχτυλο και ξεκλειδώνει αμέσως. Έτσι απλά. Δεν έβαλε κάτι καινούργιο η Apple με το δαχτυλικό αποτύπωμα, καινούργιο είναι το implementation. Όπως κάνει και κάθε φορά που προσθέτει ένα feature. 2
Fronimitis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Αν αυτο με το δαχτυλο λειτουργει αμεσα,χωρις καθυστερηση στο home button του iphone τοτε δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να το απενεργοποιησεις εκτος κι αν ρουφαει την μπαταρια. Τωρα αν και δεν ειμαι φαν της apple(την θεωρω πολυ βαρετη) μου την ψιλοσπαει που οποτε βγαζει ειδηση πεταγεται καποια αλλη εταιρεια κι ανακοινωνει κατι παρομοιο αν οχι ιδιο.Ειναι θεμα timing που κατανταει λιγο μ....κια.
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Απλό: δεν έχουν κωδικό γιατί είναι σπάσιμο... νεύρων να το βάζεις ΚΑΘΕ φορά που το ξεκλειδώνεις. Τώρα είναι απλό. Ακουμπάς το δάχτυλο και ξεκλειδώνει αμέσως. Έτσι απλά. Δεν έβαλε κάτι καινούργιο η Apple με το δαχτυλικό αποτύπωμα, καινούργιο είναι το implementation. Όπως κάνει και κάθε φορά που προσθέτει ένα feature. Αυτο που θελω να σας δωσω να καταλαβετε,ειναι οτι αυτο το χαρακτηριστηκο δε θα επιρρεασει την επιλογη καποιου,για προτιμηση της συσκευης που το εχει!Δλδ δεν ειναι καν στα επιπεδα σημαντικοτητας του bluetooth και του fm radio! 1
kirileman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ξανα διαβασε αυτο που εγραψα και θα βρεις την απαντηση!Κάνεις ότι δεν καταλαβαινεις τώρα, έτσι; Είδες πώς το βρήκαν αμέσως 2-3 φίλοι παραπάνω; Γιατί είναι σπάσιμο να κάθεσαι να πληκτρολογείς 100 φορές την ώρα έναν τετραψήφιο κωδικό, γι αυτό δεν τον χρησιμοποιούν οι περισσότεροι. Η λύση της Apple σου προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας (εκτός του να το έχεις μόνιμα μαζι σου) με έναν πολύ έξυπνο και αποτελεσματικό από άποψη ευχρηστίας τρόπο, χωρίς να προσθέτει επιπλέον κινήσεις για το ξεκλείδωμα... Τόσο απλό ήταν. 1
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Κάνεις ότι δεν καταλαβαινεις τώρα, έτσι; Είδες πώς το βρήκαν αμέσως 2-3 φίλοι παραπάνω; Γιατί είναι σπάσιμο να κάθεσαι να πληκτρολογείς 100 φορές την ώρα έναν τετραψήφιο κωδικό, γι αυτό δεν τον χρησιμοποιούν οι περισσότεροι. Η λύση της Apple σου προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας (εκτός του να το έχεις μόνιμα μαζι σου) με έναν πολύ έξυπνο και αποτελεσματικό από άποψη ευχρηστίας τρόπο, χωρίς να προσθέτει επιπλέον κινήσεις για το ξεκλείδωμα... Τόσο απλό ήταν. Σταματά να τρολαρεις!Γιατί είναι ο μόνος που συζει με 20 άλλους!Αν εχεις κάνει στρατό θα ξέρεις! Προσπαθω να κρατήσουμε ένα επίπεδο στο θέμα για να μην αρχίσουμε πάλι ποιος αντιγραφει ποιον! Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κανω,αν και έχω κουραστεί πλέον! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα