Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα Lenovo Netbooks ειχαν φτιαξει να βλεπει η καμερα την φατσα σου αλλα μια μερα που ημουν αξυριστος δεν με αναγνωριζε!

:P :D :lol:

• Like 6
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξερω πανω απο 10 φιλους και πελατες που στο φορητο τους εχουν δακτυλικο αποτυπωμα........

.......Δεν το εχει χρησιμοποιησει ποτε κανεις απο αυτους.

Τωρα αν η Apple μπορει να αξιοποιησει καλυτερα αυτον τον αισθητηρα ειναι αλλο θεμα αλλα οχι οτι το εβαλε πρωτη σε κινητο τηλεφωνο.

Ο αισθητήρας της apple δεν έχει καμία σχέση με τον αισθητήρα που ξέραμε εως τώρα σε διάφορες συσκευές (που σέρνεις το δάχτυλο για  να σκαναριστεί). Επιπλέον τον ενσωμάτωσε με τέτοιο τρόπο ώστε πρακτικά να ξεχνάς πως υπάρχει, ενώ το χρησιμοποιείς συνεχώς!

• Like 3
Δημοσ.

Αν δεν ησουν fanboy θα ηξερες οτι η HTC εχει βαλει ξανα δακτυλικο αποτυπομα σε ποιο παλιο της κινητο το P6500 με Windows 6.5 (καμια σχεση με τα windows 7.5 και 8) και εχει βαλει και η Toshiba στο G500

p6500.jpg

Αλλο τοτε, και τα λαπτοπ ειχαν απο παλια τι σημαινει αυτο? Η apple το βαζει στην ναυαρχίδα της και ξαφνικα η HTC το βαζει και αυτη στην ναυαρχιδα της επειδη παλιοτερα ειχε περασει απαρατηρητο ενω τωρα εξαιτιας της apple εγινε χαμος με αυτο το feauture.

Επισης η apple βγαζει την ναυαρχιδα της σε χρυσο χρωμα και ξαφνικα η samsung θα βγαλει και αυτη την ναυαρχίδα της στο ίδιο χρωμα, γιατι πααααλι εγινε χαμος με το χρυσο εξαιτιας της apple ενω παλιοτερα που ειχε βγαλει η samsung χρυσα μοντελα, τιποτα το σημαντικο. Εγω αυτό βλεπω.

Δημοσ.

Εγώ δεν θα πω αντιγραφή αλλά μόδα, επίκαιρο κλπ

Όπως το flat design ξεκίνησε από την Microsoft, και μετά Apple, android κλπ έτσι και οι αισθητήρες 

Ίσως αυτό που θα πρέπει να μας ανησυχεί είναι αν τελικά τα στοιχεία από τα δαχτυλικά αποτυπώματα στέλνονται εκτός συσκευής και όχι ποιος αντέγραψε ποιον 

Δημοσ.

Αλλο τοτε, και τα λαπτοπ ειχαν απο παλια τι σημαινει αυτο? Η apple το βαζει στην ναυαρχίδα της και ξαφνικα η HTC το βαζει και αυτη στην ναυαρχιδα της επειδη παλιοτερα ειχε περασει απαρατηρητο ενω τωρα εξαιτιας της apple εγινε χαμος με αυτο το feauture.

Επισης η apple βγαζει την ναυαρχιδα της σε χρυσο χρωμα και ξαφνικα η samsung θα βγαλει και αυτη την ναυαρχίδα της στο ίδιο χρωμα, γιατι πααααλι εγινε χαμος με το χρυσο εξαιτιας της apple ενω παλιοτερα που ειχε βγαλει η samsung χρυσα μοντελα, τιποτα το σημαντικο. Εγω αυτό βλεπω.

Χαμος εχει γινει απο τα fanboys που πιστευουν πως οτι βαζει η Apple στις συσκευες της ειναι και δικια της ανακαλυψη.

Εγω παραδειγμα που δεν ειμαι fanboy καμιας εταιριας το εργο με το δακτυλικο αποτυπωμα το εχω ξαναδει και ετσι μου περασε απαρατηρητο.

Παραδειγμα! Περιστρεφομενη καμερα εχουν βαλει πολλα κινητα στο παρελθον αν οπως βαλει η Apple θα λενε για την σουπερ ανακαλυψη της Apple

• Like 2
Δημοσ.

Ο αισθητήρας της apple δεν έχει καμία σχέση με τον αισθητήρα που ξέραμε εως τώρα σε διάφορες συσκευές (που σέρνεις το δάχτυλο για  να σκαναριστεί). Επιπλέον τον ενσωμάτωσε με τέτοιο τρόπο ώστε πρακτικά να ξεχνάς πως υπάρχει, ενώ το χρησιμοποιείς συνεχώς!

Σωστό, τον έβαλε στο home button που χρησιμοποιείται συνεχώς. Ούτε στην πλάτη, ούτε από κάτω, ούτε στο πλάι. Πιο πρακτικό δεν γίνεται.

• Like 2
Δημοσ.

Να φανταστώ ΟΥΤΕ αυτό είναι αντιγραφή απο την Apple και είμαστε όλοι άχρηστα fanboys, πρόβατα κτλπ, ε?

Αν κρίνω από το σημείο που το βάζει θα αντιγράφει Motorola atrix που έβαλε fingerprint scanner σε android 2 χρόνια πριν...

Αλλά άσε ξέρω, με το μήλο έγινε μόδα..

• Like 2
Δημοσ.

Παντως στο G500 της Toshiba ειχαν βρει τροπο να παραβιασουν το κλειδωμα με το αποτυπωμα και ως γνωστο

οτι κλειδωνει ξελειδωνει

• Like 1
Δημοσ.

Σωστό... αλλά λάθος!!!

Η υλοποίηση της Apple στο iPhone 5s ήταν αυτή που ώθησε (για μια ακόμη φορά) τους κατασκευαστές να επαναχρησιμοποιήσουν έναν ξεχασμένο αισθητήρα που μέχρι την παρουσίαση του 5s (αλλά και μετά) παρουσιαζόταν ως "άχρηστος", "αποτυχημένος" και όλα αυτά τα όμορφα που ακούσαμε και διαβάσαμε προσφάτως.

Φαίνεται, τελικά, πως ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ούτε άχρηστος είναι ούτε αποτυχημένος, πόσο μάλλον κόλπα μάρκετινγκ.

(ή μήπως όταν τον χρησιμοποιεί η Apple, ακόμα και αν είναι με εντελώς καινούριο τρόπο, είναι άχρηστος και αποτυχημένος και όταν τον χρησιμοποιούν άλλοι είναι χρήσιμη και απαραίτητη προσθήκη; )

Δεν εχουν τιποτα σπουδαιο προς το παρών να μας δώσουν και μ@μ@κιζονται με το unlock της συσκευης!

Κλαιν μαιν feature!

Deactivate day two!

Η πρωτη μερα ειναι για να παιξουμε λιγο,να χαρουμε τη "super ουαου" μ@μ@κιουλα,οπως τα 5χρονα!

Υ.Γ.Υπαρχουν "παιδακια" που ισως θελουν περισσοτερο χρονο για να το χαρουν και ισως κανουν κανενα χρονο να το ξεπερασουν!:P

• Like 3
Δημοσ.

Πέρα απο την Samsung όλες οι άλλες android εταιρείες εχουν capacitive buttons άρα που να το βάλουν; Μια χαρά θέση ειναι αυτή της HTC. Μια χαρά έκανε και η apple εκεί που το έβαλε.

Βέβαια εδώ που τα λέμε,ας βάλει πρώτα ένα back button στο καημένο το Iphone.Το fingerprint scanner τη μαρανε.

• Like 1
Δημοσ.

Χαμος φίλε δεν λες τιποτα. Και χαλασμος να προσθεσω.

Δημοσ.

Δεν εχουν τιποτα σπουδαιο προς το παρών να μας δώσουν και μ@μ@κιζονται με το unlock της συσκευης!

Κλαιν μαιν feature!

Deactivate day two!

Το πήρες και το έκανες deactivate τη 2η μέρα ή έχεις κάποια σχετική έρευνα να μας δείξεις; Γιατί εγώ υποστηρίζω ότι ουδείς θα το κάνει deactivate, επειδή είναι εξωφρενικά απλή και "αόρατη" στο χρήστη η υλοποίησή του. Το πατάς που το πατάς το κουμπί, γιατί να μην έχεις και ένα μέτριο επίπεδο ασφάλειας από τα αδιάκριτα χέρια;

Βέβαια εδώ που τα λέμε,ας βάλει πρώτα ένα back button στο καημένο το Iphone.Το fingerprint scanner τη μαρανε.

Στις περισσότερες "μαμά" εφαρμογές, εκτός από το back πάνω αριστερά, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής στην προηγούμενη σελίδα σέρνοντας το δάχτυλο από το αριστερό άκρο της οθόνης προς τα αριστερά. Άρα όχι, δε χρειάζεται back πλήκτρο και προσωπικά, δεν το θέλω.

Δημοσ.

Το πήρες και το έκανες deactivate τη 2η μέρα ή έχεις κάποια σχετική έρευνα να μας δείξεις; Γιατί εγώ υποστηρίζω ότι ουδείς θα το κάνει deactivate, επειδή είναι εξωφρενικά απλή και "αόρατη" στο χρήστη η υλοποίησή του. Το πατάς που το πατάς το κουμπί, γιατί να μην έχεις και ένα μέτριο επίπεδο ασφάλειας από τα αδιάκριτα χέρια;

Γιατι οι περισσοτεροι δεν χρησιμοποιουν καν κωδικο για να μπαινουν μεσα!

Και στην ουσια τι θα κερδισω αν μου το κλεψουν ή το χασω?

Τα 500+€ θα κανουν φτερα!

Οσο για τα σημαντικα δεδομενα αλλαζεις τους κωδικους και παυει να εχει προσβαση ο καθενας!

Αν εσυ θες να βαλεις τα αποτυπωματα δεκα δακτυλων σου για να εχεις προσβαση στο κινητο σου,ωστε να νιωθεις ασφαλεις δικαιομα σου,δεν ειμαστε ολοι τοσο ανασφαλεις!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...