mito1988 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Εχω την LG LM660 αλλά η απορία μου είναι γενικής φύσεως. Θέλω να ρωτήσω το εξής: η ποιότητα του 3d, δηλαδή το βάθος και τα pop out effects , διαφέρουν από μια ταινια που είναι bdrip (συνήθως side-by-side) και από ένα κανονικό bd ; Θα δω διαφορά δηλαδη αν αγοράσω κάποια ταινια 3d bd από αυτές που συνήθως κατεβάζουμε;
Andyk0555 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Κι εγώ την ίδια τηλεόραση έχω αλά το φετινό μοντέλο (LA660) ναι σαφώς και υπάρχει διαφορά, ο καλύτερος τρόπος είναι να αγοράσεις ένα 3d blue ray και θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. οι κανονικές bd 3d ταινίες έχουν μέγεθος 10+gb συγκρίνεται με bdrip στα 700-800mb;
cabdik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 τα BD Rip ειναι συνηθως χαμηλου bitrate και χανουν σε ποιοτητα απο τα κανονικα BD..! ειναι φυσικο, αλλωστε..! αλλο 25-30gb ταινια και αλλο 1-1,5-2gb...!!!
kostas_dr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Θα δω διαφορά δηλαδη αν αγοράσω κάποια ταινια 3d bd από αυτές που συνήθως κατεβάζουμε; Αναλόγως το μέγεθος του αρχείου που θα κατεβάσεις. Υπάρχουν κάτι πολύ μεγάλα αρχεία ταινιών (πολλές φορές, αρκετά πάνω απο 10GB). 1
cabdik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 συνηθως.., αν ειναι BD Rip απο 10gb και πανω, δεν νομιζω οτι βλεπεις (αν βλεπεις) σοβαρες διαφορες..!! 1
GiOrGoSk21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει δεν είναι και το ίδιο μια 10-15GB 3D ταινία με μια 30 ή 40GB. Μια διαφορά την κατάλαβα. Τώρα 70-80GB 3D δεν έχω κατεβάσει ακόμη για να κάνω σύγκριση (άσε που είναι και διαφορετική μορφή). Πάντως προσωπικά θεωρώ στανταράκι για μενα τα 30GB.
kostas_dr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Αναλόγως και το μέγεθος της τηλεόρασης. Αν μιλάμε για καμιά 55αρα...
cabdik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 εξαρταται και απο το RIP της ταινιας....!! 70-80GB που το ειδες? εγω μεχρι 50αρια δισκακια γνωριζω..........!!!!!! και πρεπει να λαβεις υποψη σου οτι μεσα σε αυτα τα GB περιλαμβανονται και πολλες πληροφοριες εκτος της ταινιας. π.χ. υποτιτλοι για ολες τις γλωσσες, making of, σκηνες που μπορει να μην περιληφθησαν στην τελικη ταινια......!!!! 1
mito1988 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Τα 3D bdrip είναι συνήθως 10-15 gb ενώ ένα bd φτάνει τα 50 gb. Εχω αγοράσει ενα 3d ντοκιμαντερ και παρατήρησα ότι δεν είναι 2 εικόνες (πχ sbs) που τις ενωνει σε μια η τηλεόραση όπως τα rip. Αυτό λέτε να παίζει ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα; Θα θελα να αγοράσω κάποιες ταινιες που μου αρεσουν για να τις εχω αλλα είναι και αρκετά ακριβα ρε γμτ. Και αν δεν εχουν διαφορες στο 3d με τα κατεβασμενα δεν υπαρχει λογος.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 @cabdik υπάρχει και το BDXL (είναι ως 128GB). Κατά τα λοιπά δε διαφωνώ, πιάνουν GB αυτά που λες (αρκετά GB τρώνε και τα διαφορετικά audio streams της ταινίας). Σε private trackers έχει. @mito1988 αφού το είδες το ντοκιμαντέρ, δεν το είδες; Τι αίσθηση σου έδωσε σε σχέση με τις SBS ταινίες που έχεις δει; Είδες διαφορά; Εγώ ακόμα δεν έχω δει 3D από bluray disc, μόνο κατεβασμένες. Από αυτά που διαβάζω όμως κι από φίλους που έχουν δει, πιθανολογώ ότι είναι ποιοτικότερο. Και μέχρι ενός σημείου λογικό μου φαινεται.
veider Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 προσωπικη εμπειρια: TV LG LA640S + PS3 Καμία σχεση το οποιοδηποτε SBS , BDrip με 3D Blu Disc. Π.χ Avatar , η μερα με τη νυχτα το δισκακι (σε ποιοτητα,βαθος,εμπειρια 3D) με οποιοδηποτε αρχειο κυκλοφορει. Το ιδιο ισχυει και με αλλα δισκακια 3D
mito1988 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 To είδα αλλά με ένα 40λεπτο βίντεο δε μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα και επιπλεον δε μπορεσα να το βρω στο ιντερνετ να το κατεβασω για να συγκρίνω. Το μόνο που παρατήρησα, εκτός αν ήταν η ιδέα μου, είναι ότι ενώ τα άλλα σε κάποια σημεία θολώνει η εικόνα όταν δε κάθεσαι ευθεία με το ύψος της τηλεόρασης (πχ αν την έχεις σε ένα πιο ψηλό επιπλο ) αυτο δε το έκανε. Θα αγοράσω κάποια στιγμή μια ταινια που θα την εχω δει ήδη και θα γραψω τις εντυπώσεις μου. Ισως το Avatar ή τη Ζωή του Πι.
kage Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 απορω πως την παλευετε και βλεπετε γενικοτερα ταινιες 3d
mito1988 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 απορω πως την παλευετε και βλεπετε γενικοτερα ταινιες 3d Τι εννοείς; γιατί σε ζαλίζουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα