panos300 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας θα ηθελα τη βοηθεια σας με το φλασακι μου. Ενω δουλευε κανονικα τωρα μου το βγαζει σαν removable disc με 0 bytes χωρο (το φλασακι μου ηταν 16gb) οταν παω να το ανοιξω μου γραφει please insert a removable disc (εχω τα windows 8 τα αγγλικα) και οταν προσπαθω να του κανω format ειτε σε fat μορφη ή nfts μου γραφει windows was unable to complete the format. Θα ηθελα τη βοηθεια σας να επανελθει στην προηγουμενη του κατασταση.
mikelamar Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Αν δε κανει format δε μένουν κ πολλά πράγματα να κανείς δυστυχώς. Δοκίμασε το σε κάποιο άλλο η/υ ή άλλη θύρα, διαφορετικά τρώει πέταμα Sent from my iPhone using Insomnia
TheLordOne Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Φοβαμαι οτι πρεπει να παρεις καινουργιο φλασακι εχει δικιο ο χρηστης mikelamar, το ιδιο ειχα παθει και εγω και δεν δουλευε σε κανενα pc.
Petert Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασε απο διαχειριση δισκων να το κανεις φορματ
panos300 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασε απο διαχειριση δισκων να το κανεις φορματ Αυτο ηταν φιλε ευχαριστω σωθηκε το φλασακι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα