Προς το περιεχόμενο

Router Forthnet σε Cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα Παιδιά,

Ημουν πελάτης  της Cosmote και λόγω οικονομικου(πανάκριβη) έβαλα Forthnet. Επειδή το router, huawei echolife hg521, ειναι πολύ σάπιο. Θέλω να ρωτησω αν μπορω να έχω το internet της Forthnet με το παλιο μ router, Thompson TG585! Αν γίνεται πως το ρυθμιζουμε?  Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπερα Παιδιά,

Ημουν πελάτης  της Cosmote και λόγω οικονομικου(πανάκριβη) έβαλα Forthnet. Επειδή το router, huawei echolife hg521, ειναι πολύ σάπιο. Θέλω να ρωτησω αν μπορω να έχω το internet της Forthnet με το παλιο μ router, Thompson TG585! Αν γίνεται πως το ρυθμιζουμε?  Ευχαριστω!

.connex εννοεις οχι cosmote.cosmote ειναι κινητη τηλεφωνια.ναι μπορεις κανονικα να εχεις ιντερνετ forthnet με ρουτερ οτε.το v7 εχεις η το v8?firmware Μεσα του οτε εχει η οχι?το μονο που χρειαζεται ειναι να μπειςμεσα στο ρουτερ του οτε δηλαδη 192.168.1.254 και να πας στην καρτελλα broadband connection και μετα Internet services  και να βαλεις τα στοιχεια της forthnet.και εισαι οκ,και φτιαχνεις και το wifi αν θες να αλλαξεις τα default στοιχεια του.απλαπεςμου μοντελο και firmware Μηπως κανειςκαι επι ευκαρειας και κανα firmware update.Μοντελο το λεει απο κατω αν ειναι v7 η v8 και το firmware το λεει πανω πανω με το που μπεις στην σελιδα του ρουτερ(192.1168.1.254)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...