Neikon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα στην παρέα.Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει μπορεί να με βοηθήσει και να μου πει για ποιον λόγο δεν μου αναγνωρίζει και τα 8GB ram που έχω πάνω και μου διαβάζει τα 7.89??? Το σύστημα μου είναι καινούργιο και αποτελείτε από Motherboard Z87-HD3 Intel Core i5-4440 3.1 GHz 2x Crucial DDR3 4GB Dimm 1600 Elite Asus GT640 2GB DDR3 Windows 7 Ultimate 64 bit
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αν στο device manager βλέπεις δύο κάρτες γραφικών, μία την Nvidia και μία Intel, τότε είναι η iGpu που σου δεσμεύει αυτή την μνήμη.
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Θαρρώ πως μέσα στο BIOS υπάρχει επιλογή για να βγάλεις τελείως off την igpu σου.
SPANK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δες μεσα στο bios για καποια επιλογή memory remap
giannhs13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 ελα φιλος πρεπει νομιζω να απενεργοποιησεις την onboard καρτα γραφικων της μητρικης....ειχε και ενας φιλος μου παρομοιο προβλημα!!
Neikon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Το βρήκα παλικάρια...Από το bios ήταν με την onboard κάρτα γραφικών. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!!!
SPANK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 γιατι αποτελεί πρόβλημα αυτό? Δεν αποτελεί κανενα ιδιαίτερο πρόβλημα αλλα γιατι να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις ολη σου την μνήμη στα windows αφου εχεις την δυνατότητα
rfc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ομως πολλα bios δεν εχουν τη δυνατοτητα απενεργοποιησης της onboard. Σε αυτη τη περιπτωση πεταμε τη δευτερη VGA απο το device manager, σβηνουμε και το driver και κανουμε ρεσταρτ και δε την ξανασεταρουμε ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα