NissanFan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα...σημερα ειδα οτι η ψυκτρα μου εχει μαζεψει πολυ σκονη σε διαφορα σημεια...πως να την καθαρισω?? μερικες που εβγαλα σημερα για να καταλαβετε... 1
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Φυσητήρας από praktiker (πάντα τον δουλεύεις φορώντας γυαλιά) και μεγάλο πινέλο με παχιά τρίχα. Και θα γίνει σαν καινούργια 1
evoracing Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Χαχα αυτό το λες πολύ? Με ένα πινελάκι είσαι άρχοντας απλά για να βγάλεις την σκόνη, μετά φυσάς για να φύγει οριστικά. Φυσητήρας από praktiker (πάντα τον δουλεύεις φορώντας γυαλιά) και μεγάλο πινέλο με παχιά τρίχα.Και θα γίνει σαν καινούργια Καλά δεν χρειάζεται να ξοδεύετε κιόλας, καλό είναι να έχεις και ένα τέτοιο αλλά θέλει και λίγη προσοχή. 1
evoracing Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καλέ και με το στόμα μια χαρά δουλειά γίνετε. Απλά όπως είπε και ο @caution να έχεις πινέλο με μακριές τρίχες.
Thanos1972 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 καλα ρε συ ποτε προλαβε και εγινε ετσι?ενα μηνα την εχεις δεν την εχεις..... 1
NissanFan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Οκ...εκανα δουλειά με το πινελο....εε την εχω απο αρχες Αυγούστου 1
BloodDonor89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Εγώ τα βγάζω στο μπαλκόνι βγάζω ηλεκτρική σκούπα και πιστολάκι για τα μαλλιά και το κάνω να αστράφτει Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Thanos1972 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ελπιζω να μην καθαρισες μονο την ψυχτρα του επεξεργαστη ε?γιατι ολο το μηχανημα λογικα θελει καθαρισμα. η κατω κατω καρτα που εχεις στην μητρικη τι ειναι?usb?
NissanFan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αύριο το υπόλοιπο....η καρτα είναι για το wifi 1
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ( Πόσο γουστάρω τους τύπους που rockάρουν ακόμα DFI... Like σε όλα τα post σου, γιατί έτσι! ) 2
panos0100 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 οντως θελει προσοχη εγω πηγα να φυσηξω μια τετοια ψυκτρα απο το πλαισιο με τον φυσητηρα και χαλασε δηλαδη οταν γυριζει λιγες στροφες κανει ενα τριξιμο εντονο, δεν ξερω αν χαλασε απο τον φυσητηρα ή ηρθε η ωρα της, ητανε μια xigmatek 90μμ επειδη γυρναει πολυ γρηγορα με τον φυσητηρα χαλανε τοσο ευκολα οι ψυκτρες; δεν καταλαβα γιατι εγινε ετσι
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Τα μπλοκάρουμε τα fanάκια ΠΑΝΤΑ όταν τα φυσάμε. Μπορεί να καούν και να πάρουν και το header μαζί, αν γυρνάνε ελεύθερα Στου psu βάζουμε ένα πλαστικό καλαμάκι
NissanFan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρά είναι η dfi...μια φορα ειχα μια gigabute x58 extreme....Μετά την χάρισα του αδερφού μου..και τωρα οταν πουλήσει το pc μου χρωστάει μια gtx580 directcu ii και εναν Ι7 950 2
panos0100 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 αμαν δεν το ηξερα αυτο, ναι αλλα την ειχα αποσυνδεσει απο το ρευμα και βγηκα να την καθαρισω εξω στην οικοδομη, εβαλα τον φυσητηρα που ειναι 450w και αρχισα να φυσαω προς την φτερωτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα