Προς το περιεχόμενο

Ποιον εκτυπωτη να παρω?


buuren

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια. Χρειαζομαι τη βοηθεια σας στην επιλογη εκτυπωτη γιατι εχω μπερδευτει.

Θελω να τυπωνω βασικα απλες σελιδες και ισως καμια φωτο. Διαβαζω διαφορα οσο αφορα τις μαρκες και το κοστος εκτυπωσης. Η χρηση που θα κανω θα ειναι πολυ χαλαρη,απλα θελω να εχω ενα μηχανακι στο σπιτι να μην τρεχω απο δω κι απο κει οταν χρειαζομαι κατι.

Ειμαι αναμεσα σε αυτους

 

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.404018  Epson xp 305

 

http://www.e-gate.gr/printing-devices/printers/inkjet-mfp/canon-pixma-mg2250-color-inkjet-mfp.html  canon mg 2250

 

http://www.e-gate.gr/printing-devices/printers/inkjet-mfp/hp-deskjet-all-in-one-ink-advantage-2545-a9u23c.html   hp 2545

 

Φιλος μου ειπε οτι ο Epson ειναι καλυτερος λογω χωριστων μελανιων.

Τι προτεινετε ?

 

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τους Canon, δεν είχα ποτέ, όμως έχω ακούσει, χωρίς αυτό να αποτελεί και τεκμήριο ασφαλώς, έχω ακούσει λοιπόν πως οι Canon κατορθώνουν την καλύτερη ποιότητα στα χρώματα, όμως η τιμή των χρωμάτων τους, σε σχέση με τους υπόλοιπους εκτυπωτές είναι κάπως πιο ακριβή. Πάντως και να κοστίζει το ίδιο, ο συγκεκριμένος εκτυπωτής που έχεις παραθέσει εδώ, δεν είναι ασύρματος σε αντίθεση με τους άλλους δύο. Οπότε δε μπορεί να γίνει σύγκριση. Σου λύνει τα χέρια ένας ασύρματος εκτυπωτής και μάλιστα με την τεχνολογία ePrint να μπορείς δηλαδή να εκτυπώνεις από οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκεσαι εσύ, ή ο οποιοσδήποτε άλλος που εσύ έχεις επιλέξει.

Από τους δύο που έμειναν, το αρνητικό όπως δείχνει είναι αυτό που ανέφερες και εσύ. Ότι ο HP παίρνει τα τρία χρωματιστά μελάνια μαζί, αλλά όμως μη ξεχνάς πως πληρώνεις γύρω στα οχτώ ευρώ και για τα τρία μαζί και μπορείς να βγάλεις 200 έγχρωμες σελίδες. Όσο κοστίζει μόνο το ένα χρώμα του Epson, εδώ βλέπουμε πως κοστίζουν περίπου και τα τρία χρώματα μαζί. Επομένως δε μπορούμε να πούμε πως ο συγκεκριμένος της  HP είναι ακριβότερος στο μελάνι του.

Το βασικότερο όμως που προσωπικά κοιτάω σε έναν εκτυπωτή, είναι εκτός από την ασύρματη αλλά και τη δυνατότητα να εκτυπώνει μέσω email, αυτό που προσέχω είναι να δέχεται μελάνια εκτός από τα γνήσια της εταιρείας. Ωραία, ας πούμε  πως διάλεξες τον καλύτερο. Όταν όμως κάθε φορά πληρώνεις τα διπλάσια σχεδόν χρήματα για να παίρνεις τα μελάνια επειδή δεν δέχεται παρά μόνο της δικής της εταιρείας τι κάνεις;

Είχα πάρει παλιότερα έναν Epson και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ λόγω της ασυμβατότητας με άλλα μελάνια πέρα από τα γνήσια. Στο τέλος βρήκα μια λύση να τα γεμίζουν, αλλά και πάλι δεν δούλευε πάντα. Αντιθέτως, αγόρασα πρόσφατα έναν HP και δέχεται κανονικά τα μελάνια από όπου κι αν προέρχονται και όχι μόνο από τη δική της εταιρεία. Ίσως και η Epson να έχει αλλάξει πλέον την πολιτική της σε αυτό το θέμα. Δε ξέρω. Ρώτα πάντως αυτή τη δυνατότητα πριν αγοράσεις έναν από τους δύο. Είναι πολύ σημαντικό. Πήγαινε και σε μαγαζάκια της περιοχής σου, αν δεν εμπιστεύεσαι κάποιο διαδικτυακό, και ρώτα εάν έχουν εκτός από γνήσια και άλλα συμβατά μελάνια.

Καλή αγορά.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα.

Γιαννη κατ΄ αρχην σε ευχαριστω πολυ για το χρονο και τον κοπο σου να κανεις ολη αυτη την αναλυση. Οσον αφορα το κοστος μελανιων, φαινεται οτι ο hp μπορει να ειναι μπροστα απο τον Epson για το λογο που αναφερεις οτι με 8 ευρω εχεις και τα 3 χρωματα, οσο κανει το ενα χρωμα της Epson. Aκομα δηλαδη και να εχει μεινει ενα 30% απο τα υπολοιπα, ενω το ενα εχει τελειωσει, δεν σε πειραζει, το αλλαζεις και εισαι παλι οφελημενος, συν το οτι βαζεις οπως λες οποια μελανια βρεις φθηνοτερα. Αν και αφου αλλαζεις με 16 περιπου και τα δυο με γνησια δεν αξιζει ισως να ασχοληθεις με ξενα μελανια. Τωρα αυτο με το eprint μονο ο Epson το υποστηριζει απο οτι βλεπω. Δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι χρησιμο σε μενα. Το θετικο της Epson ειναι η μεγαλη αναλυση και το μικρο μεγεθος αντιθετα με την hp .

Epson -----> 60 e

Hp----------->77 e

Δεν ξερω, εχω μπερδευτει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον απο αυτους που προτείνεις παίρνεις ή τον epson ή τον hp.

Σου προτείνω epson γιατι βρίσκεις πολυ ευκολα imitasion μελανια.

Τα μελανια του canon δεν ξαναγεμιζουν(ουτε imitasion μπορεις να βρεις,αρα ξεχνατον)

Του hp ειναι και αυτο μια λύση.Αλλα συνεχιζω να σου προτεινω τον epson

Canon MP520 ειναι κατα την γνώμη μου καλυτερος γιατι ξερω τα μελανια του.Γενικα ψαξε canon με σειρα μελανιων 520-525.

Αυτα απο μενα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στον Epson πως γινεται να δουλευει το wifi ενω ο εκτυπωτης ειναι κλειστος??
*(εννοω να μην χρειαζεται να παταω το κουμπι να ανοιξει για να βγαλω ενα εγγραφο απο τον υπολογιστη)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@tenyson Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.

 

Τελικα παρηγγειλα τον Epson xp 305. Δεν ηθελα να παω σε πιο ακριβο για τη χρηση που τον θελω θα ηταν υπερβολη και πεταμενα λεφτα. Αν παιρνει και τα imitasion θα ειναι καλα. Θα δουμε τι λεει οταν ερθει .

 

Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς δε σε πρόλαβα. Μια καλή επιλογή, με 4 ανεξάρτητα μελάνια, θα ήταν και ο  HP DESKJET INK ADVANTAGE 3525 ALL-IN-ONE  και με αρκετή οικονομία στα αναλώσιμα.

Καλορίζικος ο Epson!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς δε σε πρόλαβα. Μια καλή επιλογή, με 4 ανεξάρτητα μελάνια, θα ήταν και ο  HP DESKJET INK ADVANTAGE 3525 ALL-IN-ONE  και με αρκετή οικονομία στα αναλώσιμα.

Καλορίζικος ο Epson!

Ευχαριστω για την παρεμβαση , ειχα δει και τον συγκεκριμενο.

Εχει πιο φθηνη εκτυπωση αλλα δεν ηθελα να ανεβω τοσο πολυ στην τιμη (ο Epson πηγε 55) μια και η χρηση θα ειναι πολυ χαλαρη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...