manos89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Γεια σε ολους.θα τα παρω απο την αρχη τα πραγματα! εχω 2 ιδια ρουτερ. το ενα το χρησιμοποιουσα κανονικα (με χαλασμενο power button) και το αλλο δεν το ειχα ανοιξει καν απο τη συσκευασια του.το βραδυ της παρασκευης σταματαω να εχω ιντερνετ. κανω ρισταρτ στο ρουτερ μπαινει στο ιντερνετ και μετα απο 30 δευτερολεπτα βγαινει, ενω οι ενδειξεις του ρουτερ ποικιλουν (μια μου τα εβγαζε ολα αναμενα, μια δεν μου εβγαζε αναμενο μονο ιντερνετ και εθερνετ κλπ. κοινως οτι ναναι ).αυτο εγινε πολλες φορες, οποτε και παιρνω την φορθνετ και μου λεει οτι η τηλεφωνικη συσκευη που ηταν στην ιδια θυρα με το ιντερνετ βραχυκυκλωνει το ρουτερ. το δοκιμαζω μονο του, παλι τα ιδια.αλλαζω ρουτερ και βαζω το αχρησιμοποιητο που ειναι ακριβως ιδιο. παλι τα ιδια. μιλησα σημερα με τεχνικο της φορθνετ που μετα απο διαφορες δοκιμες μου ειπε οτι φταιει το ρουτερ και να παω να ανανεωσω τη συμβαση για να παρω αλλο δωρεαν.Η απορια μου ειναι η εξης. πως ειναι δυνατον το 2ο ρουτερ, που ειναι αχρησιμοποιητο, να εχει ακριβως το ιδιο προβλημα με το πρωτο?ρωταω γιατι αν υπαρχει κατι που βραχυκυκλωσε και τα 2, ποιος μου εγγυαται οτι δεν θα βραχυκυκλωσει και το καινουριο που θα παρω?παντως ο τεχνικος που μιλησα μου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι που προκαλει βραχυκυκλωση. το ρουτερ παρ'ολα αυτα μετα σταματαει να εχει ενδειξεις οτι και να γινει. δηλαδη τωρα μου το δειχνει ανοιχτο. αν πατησω το ρισετ δεν θα εχει καμια αντιδραση, οποτε το ρουτερ φταιει που δεν εχω ιντερνετ. τι προκαλει ομως το μπλοκαρισμα στο ρουτερ?
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 τι εννοεις αν πατησεις το reset?το Reset ειναι μονο για Hard reset για τιποτε αλλο?β.περνα το τελευταιο firmware στο v8 απο το site της forthnet.β.δοκιμασε να βγαλεις ολα τα τηλεφωνα και φιλτρα,σπλιττερ απο πανω και δες παλι. επισης αν εισαι με wireless μπες με καλωδιο. επισης γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης.2 thomson να χαλασουν δεν χαλανε.το βραχυκυκλωμα ειναι λιγο σχετικο σαν λεξη.δεν ειναι οτι βραχυκυκλωνει και σου χαλαει κατι.και δες παλι οταν δενεχεις ιντερνετ ποιο λαμπακι σβηνει.
manos89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 το ελυσα το προβλημα με καινουριο ρουτερ απο φορθνετ!οταν εκανα hard resete ουσιαστικα δεν εκανε τιποτα. δηλαδη δεν γινοταν το ρισετ και ηταν σαν να κολλαει το ρουτερ, γιαυτο δεν ειχα ιντερνετ. το ειχα με εθερνετ και το ειχα κατευθειαν στην γραμμη. το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι θα ηθελε ενημερωση το firmware.
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 το ελυσα το προβλημα με καινουριο ρουτερ απο φορθνετ! οταν εκανα hard resete ουσιαστικα δεν εκανε τιποτα. δηλαδη δεν γινοταν το ρισετ και ηταν σαν να κολλαει το ρουτερ, γιαυτο δεν ειχα ιντερνετ. το ειχα με εθερνετ και το ειχα κατευθειαν στην γραμμη. το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι θα ηθελε ενημερωση το firmware. μπορουσες να το κανεις αλλα οκ τωρα που το αλλαξες δεν εχει νοημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα