Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου σε ολα τα παιδια θα χρειαστω παλι την πολυτιμη βοηθεια σας :)

Εχω κανει ενα usb recovery του παραπανω laptop (επειδη δεν εχει επιλογη να γινει πανω σε dvd μονο σε usb) και θα ηθελα να ρωτησω (επειδη δεν εχω εμπιστοσυνη στα usb ακουω τοσα και τοσα) αν γινεται και πως γινεται να αντιγραψω απο το usb ολα τα αρχεια και φακελους κλπ πανω σε δυο ή περισσοτερα dvd των 4.8Gb ή των 8.5Gb και να το κανω να μπουτάρει (Boot απο το συγκερκιμενο dvd δηλαδη.)

Τα αρχεια θα τα περασω μεσω του προγραμματος PowerIso.

Γινεται κατι τετοιο ;

Ευχαριστω εκ των προτερων !

Δημοσ.

Την καλησπερα μου σε ολα τα παιδια θα χρειαστω παλι την πολυτιμη βοηθεια σας :)

Εχω κανει ενα usb recovery του παραπανω laptop (επειδη δεν εχει επιλογη να γινει πανω σε dvd μονο σε usb) και θα ηθελα να ρωτησω (επειδη δεν εχω εμπιστοσυνη στα usb ακουω τοσα και τοσα) αν γινεται και πως γινεται να αντιγραψω απο το usb ολα τα αρχεια και φακελους κλπ πανω σε δυο ή περισσοτερα dvd των 4.8Gb ή των 8.5Gb και να το κανω να μπουτάρει (Boot απο το συγκερκιμενο dvd δηλαδη.)

Τα αρχεια θα τα περασω μεσω του προγραμματος PowerIso.

Γινεται κατι τετοιο ;

Ευχαριστω εκ των προτερων !

Το εκανα μεσω του poweriso και bootable ολα μια χαρα:

post-242068-0-30134200-1381152983_thumb.png

τωρα πως βρησκω dvd μεγαλυτερα απο 8.5Gb αφου ολο ειναι 16Gb για να το γραψω πανω ετσι ωστε να το εχω ασφαλες να μην το χασω ποτε μου γιατι πανω στα usb σιγουρα θα το χασω αφου χαλανε δυστοιχως :( ενω τα dvd δεν διαγραφονται τα δεδομενα ειναι μονιμη αποθηκευη.

Ευχαριστω παρα πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...