Unforgiven21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα παιδια, πριν 4 μερες ηρθε επιτελους το ιντερνετ στο χωριο μου και αποφασισα να κανω συνδεση...κανονικα πρεπει να πιανω 3-3.5 mpbs και δεν πιανω ουτε 1,5...εχω downlod 50kb/s...αν ειναι δυνατον...κατι γειτονες με την ιδια συνδεση εχουν download 400 kb/s....μπορειτε να μου πειτε τι φταιει;;;
aggelosvn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε να κατεβάσεις από εδώ κάποιο αρχείο (πχ τα 100MB) έχοντας utorrent κλπ κλειστά. Άστο λίγη ώρα να κατεβάζει και πες μας πόσο φτάνει.. Επίσης αν μπορείς ανέβασε τα στατιστικά της γραμμής σου. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2013 από aggelosvn
Unforgiven21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 εβαλα να κατεβαζει....μαξ πιανει 30 kb/s....
aggelosvn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 30 ΚB/s;; Είναι υπερβολικά αργό.. Το κατεβάζεις ασύρματα ή ενσύρματα; Ανέβασε στατιστικά της γραμμής σου, από το router..
Unforgiven21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 ασυρματα...τι εννοεις στατιστικα;;;
aggelosvn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασε με καλώδιο.. Εννοώ να μπεις στο interface του router σου και να δεις τα στοιχεία της σύνδεσης σου κλπ..
aggelosvn Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δήλωσε τη βλάβη και θα σου πούνε. Εγώ από εδώ δεν μπορώ να σου πω κάτι, ειδικά χωρίς να ξέρω τα στατιστικά από το router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα