-snorkel- Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Γεια σε όλους.Σήμερα παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με τον εκτυπωτή μου.Είχα ένα κείμενο με 2 εικόνες και μου εκτύπωσε μόνο τις εικόνες (χάλια).Μήπως πάτησα κατά λάθος κανένα κουμπί και το κάνει αυτό;Έχω windows 8 και το word10 και εκτυπωτή Epson xp 205.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασε να εκτυπώσεις ένα test page από τον εκτυπωτή ώστε να ξέρουμε αν είναι θέμα software ή hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iTechBlogGr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Γεια σε όλους.Σήμερα παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με τον εκτυπωτή μου.Είχα ένα κείμενο με 2 εικόνες και μου εκτύπωσε μόνο τις εικόνες (χάλια).Μήπως πάτησα κατά λάθος κανένα κουμπί και το κάνει αυτό;Έχω windows 8 και το word10 και εκτυπωτή Epson xp 205.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. ακολούθησε την διαδικασία του test page όπως ανέφερε και ο φίλος μας Xvipes και έπειτα βάλε μια εικόνα να δούμε και εμείς τι σου έβγαλε. αν δεις ότι ακόμα δεν τότε κάνε μια αναβάθμιση στο software του υπόλογιστή ίσως να χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-snorkel- Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Test page δηλαδή μια δοκιμαστική σελίδα;Αν ναι δοκίμασα και μόνο άσπρο χαρτί.Δεν εκτυπώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 αν εβγαλε μονο ασπρο, μηπως καποιο απο τα μελανια εχει τελειωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μήπως σου έχει τελειώσει το μαύρο και γι'αυτό δεν τυπώνει κείμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-snorkel- Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Το μαύρο είναι μέχρι τη μέση.Έχω αγοράσει κιόλας 1 πακέτο με τα 4 βασικά χρώματα και 1 μαύρο μελάνι.Προσπαθώ να βρω λύση στο πρόβλημα για αν είναι να τα επιστρέψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 βγαλε τα μελανια και καθαρισε λιγο με ενα πανι απαλα τις επαφες και εκει που βγαινει το μελανι. μηπως εχει ξεραθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-snorkel- Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Όσες εκτυπώσεις έχω κάνει από τότε που γύρισα από τις διακοπές μου (1 Σεπτέμβρη) έβγαιναν μια χαρά.Η τελευταία μου εκτύπωση ήταν πριν 2-3 ημέρες και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Ωστόσο θα κάνω και αυτό που μου είπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-snorkel- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 αλλά πως να έχει ξεραθεί αφού πριν 2-3 μέρες εκτύπωνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα