Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλος πηγε στα media markt να αλλαξει το iphone που ηταν σε εγγυηση to (3gs) και το του αντκαταστησαν με ενα αλλο το οποιο ηταν στις ζελατινες του...χωρις κουτι η κατι αλλο-  τωρα αυτο ειναι ολοκαινουργιο η ανακατασκευασμενο αυτο που του εδωσαν?

Δημοσ.

Πάντα έτσι γινεται. Δεν τα επισκευάζουν, ανακαταςκευασμένα δινουν. Μη σε ανησυχεί μια χαρά ειναι.

Δημοσ.

το κινητο ειναι με τις ζελατινες του-  ειπαν οτι δεν εχουν συσκευασια-  αρα ειναι ολοκαινουργιο η ανακατασκευασμενο?

Δημοσ.

Ολοκαίνουργιο iPhone 3GS, μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Έχουμε 2013 και τα 3GS σταμάτησαν να παράγονται το Σεπτέμβρη του 2011 (αν θυμάμαι καλά).

Δημοσ.

εμενα μου κανει εντυπωση που δινει ανακατασκευασμενα το mm, νομιζα τα εδιναν τοι επισημοι σερβις παροχοι.

σημασια εχει οτι του το αλλαξαν, και οπως προειπαν τα παιδια, παγκοσμιως η πολιτικη ειναι αντικατασταση με ανακατασκευασμενο. ακομα κι οταν εισαι εκτος εγγυησης, συνηθως πληρωνεις και "αγοραζεις" ανακατασκευασμενο...

Δημοσ.

εμενα μου κανει εντυπωση που δινει ανακατασκευασμενα το mm, νομιζα τα εδιναν τοι επισημοι σερβις παροχοι.

Φαντάζομαι πως το MediaMarkt ήταν απλά ο μεσάζοντας μεταξύ του service provider και του πελάτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...