vasilisbilias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το raspberry pi ως file server και να αποθηκεύσω τα αρχεία σε κάποιον σκληρό;
javavall Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 http://www.linuxjournal.com/content/raspberry-pi-perfect-home-server
vasilisbilias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 http://www.linuxjournal.com/content/raspberry-pi-perfect-home-server ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σου αλλά στα αγγλικά είμαι σκράπας
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Είχα δοκιμάσει στις πολλή αρχές Samba @ Raspberry και ήταν σάπια αργό, για πραγματική χρήση. Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι από τότε οπότε πάρε κάποιο έτοιμο (WD Live?) NAS-o-ειδές καλύτερα
vasilisbilias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Είχα δοκιμάσει στις πολλή αρχές Samba @ Raspberry και ήταν σάπια αργό, για πραγματική χρήση. Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι από τότε οπότε πάρε κάποιο έτοιμο (WD Live?) NAS-o-ειδές καλύτερα αργό στην μεταφορά αρχείων φαντάζομαι... ε;
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ναι... ίδρωνε να πιάσει 5ΜΒ/s... Κοίτα καλύτερα κάτι από την καινούργια σειρά της WD, με Gigabit δίκτυο πιάνεις 70MB/s+, που είναι αρκετό και για backup και για playback με ότι bitrate και να θέλεις
vasilisbilias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ναι... ίδρωνε να πιάσει 5ΜΒ/s... Κοίτα καλύτερα κάτι από την καινούργια σειρά της WD, με Gigabit δίκτυο πιάνεις 70MB/s+, που είναι αρκετό και για backup και για playback με ότι bitrate και να θέλεις μήπως η κάρτα δικτύου δεν υποστηρίζει υψηλές ταχύτητες;
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Όχι, παντού με 1000άρια Intel NIC ήμουν - απλά το Raspberry βάραγε 100άρες utilization... τώρα αν έχει γραφτεί πλέον πιο efficient ftp/smb από τότε, δεν το ξέρω. Αλλά κρατάω μικρό καλάθι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα